Başka kadınlarla tanışma isteği...

Siz evlimisiniz nisanlimi sevgilimi anlayamadim

Kızlar akşam konuşucam bir daha olmayacağını garanti ediyorsa devam edicem etmiyorsa ayrılıcam

Bu nedir ya aynı evde yaşamak ailenizin haberi var mı bu durumdan evli gibi yaşamak ne demek .

Garantiyi nasıl elde edeceksin?
Adama olan bu kadar bağlılığın sebebi nedir?

Evli gibi yaşamış yasanmisligi varmış yani kendini heba etmiş bu durumu nasıl toparlayacagini bilmediginden bu bağımlılık hiç bi özel kalmamış kendini adama adamış daha nolsun

üff zaten harap olmuşum ne diyorsunuz. Bilmiyorum niye bağlı olduğumu. Ayrıca ailemin haberi yok tabiiki aynı evde kaldığımızdan.

üff zaten harap olmuşum ne diyorsunuz. Bilmiyorum niye bağlı olduğumu. Ayrıca ailemin haberi yok tabiiki aynı evde kaldığımızdan.

Çok yanlış yaptığın tabi göreceli bişey ama ben yapmazdim ve yapmadimda bence zararın neresinden dönersek kâr bırak şu duzenbazi

Harap olan insan kendi için faydalı karar alır canım ya. Sen durumundan memnunsun
İnanmaya da hazırsın. Ne yapalım yani???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…