Başka kadınlarla tanışma isteği...

Tinder kullanan adamın sizi kaybetme korkusu yoktur. Çünkü tinderda kiminle karşılaşacağını bilemez, arkadaşınızla bile karşılaşabilir.

Ben sevgilisi olan arkadaşlarımı gördüm tinderda mesela.

Yakalanmaktan korkmuyor, yakalansa olacaklardan korkmuyor ki kendi fotoğrafıyla tinder kullanıyor.

yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine

Belki de aldatıldınız bile. aldatılmadıysanız da aldatır bu savunma olarak da psikolojik sıkıntım var der.

Aldatan erkeği meşrulaştırıyor bu yorum. İlişkinşzde bir şey eksik, bir şeyleri tam yapmıyosun ki aldatılıyorsun diyorsun. evliliklerde de bu iş "şişmandın aldattım, dip boyan gelmişti aldattım, pofuduk terlik giyiyodun aldattım"a kadar gider. aldatmanın meşruiyeti bahanesi lamı cimi olmaz.

arkadaşım ayrıl gitsin hayatını zehir etme zaten adam sana sinyalleri veriyor daha neyi bekliyorsun kı

yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine

Adam yemin ediyor siz de inanmaya pek bi hevesli gibisiniz. Peki tinder' ı ne için indirmiş appstore tanıtımında uygulama içi eşleşin yazan bir uygulamayı neden indirir bir erkek ?

Aynısını siz yapın. "Hayatım sen psikolojik dedin ama meğer bulaşıcı bir virusmus bu. Bende de kaslı ile tanışma isteği olarak reaksiyon gosterdi. Kaslı gorunce dayanamıyorum tanismak istiyorum. kasli aseriyorum. Gelme ustume tedavi olucam. Lanet olsun taşıyıcı oldum suçlusu sensin" de. Hatta ağla neden bana da bulastirdin neden korunmadin diye.

Ne psiklojisi sende yap aynısını önüme gelen adamla tanışma isteğim var de bak bakalım cevap ne olucak bırak hemen ayrıl evli değilsin daha inan evlenince daha ağır gelir

Neden indirmiş? Affetmemeniz gerekir ama devam kararı alırsanız da nişanı erteleyin ailenize bahsetmeyin derim ben. Ailesiyle de görüşmeyin. Bi süre alarmda kalın. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz, adam tek eşli değil. Tek eşliliğe alışamaz. Siz onun kötü yanlarını görmeye çabalayın zamanla soğursunuz zaten. 2 yıllık yaşanmışlık aldatılmışlık kadar koymaz insana. Yazık etmeyin kendinize. Bir de dikkat edin hamile falan kalmayın yanlışlıkla.

baska kadınlarla tanısma istegi degil kendine uygun birini bulsa aldatma istegi. kendinizi kandırmayın inanamayın ona aldatma istegi

Huylu huyundan vazgeçmek diyorum başka bir şey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…