- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi Firstnight
-
kabiliyetsizlik kabahaat degildir ama karektersizlik kabullenemezsevgiliyiz, yaza nişan olucaktı güya
Yav he he.yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
Ne için kullanıyormuş peki, sosyal deney için falan mı?yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
Oyyyy kıyamam.yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
Aldatan erkeği meşrulaştırıyor bu yorum. İlişkinşzde bir şey eksik, bir şeyleri tam yapmıyosun ki aldatılıyorsun diyorsun. evliliklerde de bu iş "şişmandın aldattım, dip boyan gelmişti aldattım, pofuduk terlik giyiyodun aldattım"a kadar gider. aldatmanın meşruiyeti bahanesi lamı cimi olmaz.Ne psikolojik rahatsızlığı allasen yaa :))
Sizin ilişkinizde bişiy eksik. Ya tutku ya cinsellik ya heyecan ya bişey. Sevgilin de bunu dışarda arıyor.
Bu kadar basit. Ayrıl. Pek çok şey tolere edilebilir. Ama bu durum edilemez.
yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
Aynısını siz yapın. "Hayatım sen psikolojik dedin ama meğer bulaşıcı bir virusmus bu. Bende de kaslı ile tanışma isteği olarak reaksiyon gosterdi. Kaslı gorunce dayanamıyorum tanismak istiyorum. kasli aseriyorum. Gelme ustume tedavi olucam. Lanet olsun taşıyıcı oldum suçlusu sensin" de. Hatta ağla neden bana da bulastirdin neden korunmadin diye.
yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?