• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka şehirdeki sevgilinin evinde kalınmalı mı?

Kayserideki cocuk bu mu?

Ben görüntülü konuşurken askılı giydim. Felaket olmuşsun dedi. Altındaki daha güzel dedim sütyenimi gösterdim. Onun altındakini de göstereyim mi, istiyor musun dedim. Sanmıyorum dedi. Sonra çok hızlı gidiyorsun, ben yavaş ilerlemek istiyorum dedi.

24 saat yazıyordu, canlı konum istiyordu, numaranı değiş sadece bana ver diyordu. Ben de dediklerini yapıyordum. Sonra seni kardeşim gibi görüyorum, seni üzmek, kırmak istemem. Bu dünya için çok masumsun dedi. Ben de kötü kız olsam severdin dedim.
Evinde kalmayi planladigindan cocugun haberi var mi? 🤣🤣🤣

Sen gidisatin İyi degil her actigin konu birbirinden absürt

Babamlar bir daha eve almaz ama olsun öyle mi yazik sana verdikleri emeklere yazik

Senin derdin zaten bu bir an önce koca bulmak okadar düsmüssün ki görüntülü konusurken memelerini göstermek istiyecek kadar

Ailene acidim
Bu o mu ya sanırım sevgili bile değiller tam net üzerinden bişey ya yazık edecek. Ya da konuları gerçek değil

Ta kendisi Aynen öyle gidisati İyi degil
Valla hormonlardan kaynaklı bu yaşta libido cok yüksek. Hayir elin tanımadığı ailesinde kalacam diyorda insanlar kabul edecek mi? Onu geçtim fuhuşçu mu maddeci mi nasil güveniyor. İsin asli kendi kendine gelin güvey oluyor

Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
Otelde kalırım yine de aynı evde kalmam.

Bir kız arkadaşımla aynı şehirde yaşıyor. O kız arkadaşımın yanına diye gidip, 1 gün sonra onunla buluşsam, aile evinde kalsam olur mu? Yalnız olmayacağız, ailesiyle kalacağız. Ailesi bana kötü gözle bakar mı, onlarda kaldığım için. Sadece 2 gün kalacağım. Babamlara sonradan söylemeyi düşünüyorum oradayken. Babamlar birdaha eve almaz beni ama olsun.
yok kalmazlar tam tersi ailesini kandirip
iki gece sevgilisiyle kalan kizi gelini sayarlar daha cok kiymet bilirler 🧿🧿

bak kalkıp gitme gittiğinde bu adam seninle sevişmeden bırakmaz otur oturduğun yere evinde rahat batmasın cidden satar vs diye hiç mi korkmuyorsunuz 23 yaşında bu kadar safta olunmaz yıl olmuş 2025 ya

Neden ayağına gidiyorsunuz, evlere servis misiniz?
O gelsin g.tünde keser sapı mı var

Sakınnn! Şuanki eşimle sevgiliyken beni memleketine çagırdı tayini çıkmıştı o önce gitti sonra bana gel son zamanlarım dedi bende gittim gizli saklı bir gün kuzeninde kaldık bir gün annesinin evinde gayette iyi davrandı kadın neyse bu sene tartıştık kaynanam cadısıyla bana şey dedi bekarken gelip kaldığını sineye çektim ben şok kendi oglu evlenip ayrılmış ailem birşey dememişti düşün sakın git otelde kal sokakta kal evinde kalma

Henüz görmediğin sevgilin mi?

başına her türlü şey gelebilir, korkunç şeyler yaşayabilirsin, ne işin var doğru dürüst tanımadığın insanların evinde? !!

Normal biri değilse gideceğin kişiler herhangi bir tuzak kurmuş olabilirler (seni kayda alıp tehdit etmek, kaçırıp başkalarına satmak falan gibi her yerde duyulan şeyler)
Eğer normal dümdüz bir aileyse eğer olur da ilişkiniz yürürse de ailene ilerde bir gün anana babana senin kız daha ilk günden geldi bizim eve kapandı derler.
Zaten ortada korkacak bir şeyin olmasa sen bunu bize sormadan kendi ailene eşine dostuna danışır haber verirdin. Ne gittiğini bilen var ne nereye gittiğini bilen var ne gittiğin kişileri tanıyan eden var, gencecik tam hedef olacak birisin. Üstelik çıtır çıtır genç.

Azıcık akıl fikir lütfen ya.

Kal kızım, git kal. Tüm kk arkanda. Bu gün kalmayacaksın da ne zaman kalacaksın. Ailesi de ne düşünürse düşünsün. Kendi aileni zaten takma.

Haa benim kızım yapsa o bacaklarını kırar kötürüm bırakırım o ayrı.

Back
X