baska seyler yapmaktan korkmamisim

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.059
49.424
598
merhaba yaklasik 15 gundur hic icimden cikmayan bir telefon gorusmesi yaptim gorumcemle
rahim filmi cektirecektim ve agri olmasindan korktugum icin anestezili cektirmeye karar verdim gorumcemle telefonda konusurken onada anestezili olacak korktum agrisindan dedim bana insana baska seyler yapmaya korkmadinda ondanmi korktun derler dedi anlam veremedim ne denek istedi ama icimede oturdu ben korkulacak ne yapmisim acaba yada anestezili cektirmek cokmu tuhaf abartiyormuyum konuyu bilemedim esimede bahsetmedim ama kendi kendimi yiyorum

Esinle cinsel iliskiye girmekten korkmadin da bundan mi korkuyorsun diyor. Aklinca, kendince normal yaptiginiz birseyden farksiz ne korkuyorsunuza getirmis ama tuhaf bir bicimde soylemis.

Benim anlamadığım eşinizle birlikte olmaya korkmadı da ona mı korktu derler demeye getirmiş. tabi aranızda başka bi husımet yoksa. ama belli beyin baya kirli çalışıyor
baska husumet yok yani kendi surekli boyle sacmalarda bu cumleyi bende boyle anladimda acaba benimmi beynim kirli calisiyo diye kendimden suphelenmistim

tepkiler abartılı
kan tutar beni bunu deyince bir arkadaş her ay nasıl regl olunca dayanıyorsuna cevabım her ay olunca alışıyorsun olmuştu boş verin boş konuşanı

Aynı zamanda bilgisizmiş. Aynı şey mi? Kendi kadın vücudunu, vücudun neye nasıl reaksiyon göstereceğini bilmiyor daha. Ne gibi diye sorardım ben olsam

Off bu kadar da cahillik olamaz yaa!!! Okurken igrendim gorumcenizden.bence onun soylediklerini hiiicc kafana takma.örnek verdiği şey o kadar saçma ki.diyecek söz bile bulamıyorum. Senin iyiliğini düşündüğünü de sanmıyorum.

Rahim filmine gelince de,bence anestezili yaptir.ben 1 yıl once çektirdim. Normalde ağrı eşiği yüksek bir insanimdir ama cok fazla canım yandı. Tabi herkesin aynı olmaz ama o anın stresinden kurtulursun

tepkiler abartılı
kan tutar beni bunu deyince bir arkadaş her ay nasıl regl olunca dayanıyorsuna cevabım her ay olunca alışıyorsun olmuştu boş verin boş konuşanı
anladim aslinda cevap iyiymis bir daha boyle bisey soylerse alisiyorsun derim

bende iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum acikcasi rahim filmini cektirdim anestezili tuplerde sorun yoktu ama uyaninca bile sancidan bi yarim saat kivrandim iyiki anestezili yaptirmisim

bende iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum acikcasi rahim filmini cektirdim anestezili tuplerde sorun yoktu ama uyaninca bile sancidan bi yarim saat kivrandim iyiki anestezili yaptirmisim
İyi ki!! Değilse cok zor çok acı veriyor.kesinlikle kimseye anestezi olmadan tavsiye etmem.iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…