- 17 Aralık 2015
- 27.059
- 49.424
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
baska husumet yok yani kendi surekli boyle sacmalarda bu cumleyi bende boyle anladimda acaba benimmi beynim kirli calisiyo diye kendimden suphelenmistimBenim anlamadığım eşinizle birlikte olmaya korkmadı da ona mı korktu derler demeye getirmiş. tabi aranızda başka bi husımet yoksa. ama belli beyin baya kirli çalışıyor
benim tepkim mi abartili ? gerci bir tepkide vermedim sadece kendimi yiyorumtepkiler abartılı
gorumcem bekar o olayon da nasil oldugu hakkinda bir bilgisi yoktur heraldegevşek bi tesellisi olmuş görümcenizin. o olaydan farksız demeye çalışsa da ne dediği değil nasıl dedigi önemli.
anladim aslinda cevap iyiymis bir daha boyle bisey soylerse alisiyorsun derimtepkiler abartılı
kan tutar beni bunu deyince bir arkadaş her ay nasıl regl olunca dayanıyorsuna cevabım her ay olunca alışıyorsun olmuştu boş verin boş konuşanı
bende iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum acikcasi rahim filmini cektirdim anestezili tuplerde sorun yoktu ama uyaninca bile sancidan bi yarim saat kivrandim iyiki anestezili yaptirmisimOff bu kadar da cahillik olamaz yaa!!! Okurken igrendim gorumcenizden.bence onun soylediklerini hiiicc kafana takma.örnek verdiği şey o kadar saçma ki.diyecek söz bile bulamıyorum. Senin iyiliğini düşündüğünü de sanmıyorum.
Rahim filmine gelince de,bence anestezili yaptir.ben 1 yıl once çektirdim. Normalde ağrı eşiği yüksek bir insanimdir ama cok fazla canım yandı. Tabi herkesin aynı olmaz ama o anın stresinden kurtulursun
tahminle söylemistir. aynı saniyosa demek ki))))))gorumcem bekar o olayon da nasil oldugu hakkinda bir bilgisi yoktur heralde
:) icimden suan cok guzel dilekler iletiyorum ona ayni saniyo mademtahminle söylemistir. aynı saniyosa demek ki))))))
İyi ki!! Değilse cok zor çok acı veriyor.kesinlikle kimseye anestezi olmadan tavsiye etmem.iyi yapmışsınbende iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum acikcasi rahim filmini cektirdim anestezili tuplerde sorun yoktu ama uyaninca bile sancidan bi yarim saat kivrandim iyiki anestezili yaptirmisim
haklisinizda konu zaten hassas oldugum bir konu cocuk meselesi yani tupler acikmi kapalimi acaba nasil ne durumdayim diye dusunurken bide boyle bi sacmalik olduBoşver densizi kendi kendini yemeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?