baska seyler yapmaktan korkmamisim

Hiccc Kafana takma, aslında karşıdaki insanın böyle şeyler söylemesi benim için bi artı çünkü onu böyle vesilelerle tanımış oluyorum ve ona ne söyleyip ne soylemeyecegimi öğrenmiş oluyorum

Bence sizde öyle yapın artık bu tur ayrıntılara girmeyin ,sizin hassasiyetinize karşılık saçma sapan bisey söylemiş..

Tam bi terbiyesiz.bence rahim filminizi cektirin ve bidaha boyle seyler anlatmayin ona biraz haddini bilsin.arkadasin gibi davranma ona.git baskasina anlat.buarada ben aneztezi almadan oldum rahim filmini.aylarca ruyamda gordum cok korktum devlt hastnesi kesnlikle bayiltmiyor.cikinca bu muymus dedim.iac verirken doktor agri olunca soyle dedi.ilac gelince adet krampi gibi minicik bi kramp girdi ben ayyy dedim ki cok acimamisti bile .islem bitti.korkma canim

haklisiniz hic bu acidan bakmamisim benden 7 yas kucuk olunca insan boyle bi laf terbiyesizlik beklemiyo ama birdahasi olurmu bilmem olursa ne diyecegimde belli artik

ben anlatmiyorum aslinda merakindan kendi soruyo bende iyiliginden soruyodur diye sordum sonucta oda yigeni olmasini istedigi icin soruyodur dedim ama densizmis onu anladim

Tövbe estf. Hadsiz, terbiyesizce bir laf. Kafası farklı çalışıyor.

Evet tabiki ilişkiyi kastetmiş , hsg ile nasıl bir bağlantı kurmuşsa

Ya çok kötü geçti çok ağrı oldu diyenlerin ki nasıl yapılıyor farklı bir işlem mi anlayamadım

Echomarın kk temsilcisi gibi oldum herkese yazıyorum ama cidden hiçbir ağrı hissetmeden çok rahat 5 dakika içinde oldu bitti -anesteziSİZ- güle oynaya çıktım odadan(tüplerin açık olduğunu öğrendiğim için ) İstanbulda isen echomara git. hiç hsg için boşuna anestezi alma.

anestezili cektirdim gecenlerde tupleri tikali olan insanlara manevra falan yatiriyolarmis tikali oldugu icinde cok sanci oluyomus

haklisinizda konu zaten hassas oldugum bir konu cocuk meselesi yani tupler acikmi kapalimi acaba nasil ne durumdayim diye dusunurken bide boyle bi sacmalik oldu
İşte bu yüzden kimseye anlatma ne tedavi gördüğünü ne aşamada olduğunuzu vs vs... hayırlısı de geç. zaten bir milyon sıkıntı ile uğraşıyoruz dünyanın tahlili , tetkiki , hormonu , iğnesi , saatli ilişkisi, yumurta takibi, eşin nazı vs vs.... bir de elalemin ağzıyla uğraşma. bilgi verme paylaşma. gel kkya yaz ben gibi

ben anlatmiyorum aslinda merakindan kendi soruyo bende iyiliginden soruyodur diye sordum sonucta oda yigeni olmasini istedigi icin soruyodur dedim ama densizmis onu anladim
Insanlara acik vermeye gelmiyor.benimde derdim oluyor ama kimseye anlatmiyorum artik buraya yazip rahatlamak en guzeli.burdaki herkes karsiliksiz sorun cozuyor fikir yurutuyor.gercek hayatta noluyor herkes seyire bakiyor.oyuzden iyi niyetli dusunme kimseye kendinle ilgili acik verme sonra boyle densizce laflar uzuyor.en iyisi icinde yasamak.

ben kimseyle konusamam zaten normalde hic bir problemimide anlatamam suraya yazmak icin bile 15 gun dusundum ben kimseye bu sekilde konusamayinca ondanda boyle bi soz beklemedim aradaki yas farkinii seviyeyi dusununce ama kit zekaymis demekki

haklisiniz aslinda ama ben buraya bile yazmak icin bukadar dusundum normalde anlatamam kimseye ne bileyim yani bu sorun abisininde sorunu insan abisinin hatiri icin susardi

Kendisi evli mi peki? Ne kadar densizmiş görümcen ya. Millet ne karışırmış senin yaptığın işe. Kimseye derdini açmaya gelmiyor valla.

Rezil yaa terbiyesiz. Anlatma ona herseyini bence pis fesat bi insan belli ne alakasi var sanki

Gorumcen hem cahil,hem bilgisiz hemde patavatsizmis bunu öğrenmiş oldun. Bebek konusunda şahsi fikrim anne ve 1-2 dertlesebilecegin arkadaş hariç kimseye soylenmemesi.. Çünkü soyledikce insanlar hadsizlesiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…