Başka türlü birşey benim istediğim :(

bence sen biraz bunalmışsın o yüzden herşey üstüne üstüne geliyor..
biraz çık dolaş alış-veriş yap..
hem hazır baharda geldi çık dışarı için açılsın..
eve kapandıkça daha kötü olursun....

canım okuldan sonraki atanmaya kadar geçen süreç çok zordur bilirim
ben 1 sene beklemiştim pek bişey sayılmaz ama sni anlıyorum yine de
insan kendini işe yaramaz bomboş hissediyor niye okudum ben diyorsun
ama o günler de bitiyor üzülme bu kadar
ailen de hassas şimdi, seni bilmedikleri bir yere gönderecek olmanın endişesini yaşıyorlar bence
1 gün fazla olsun bizim yanımızda olsun diyorlar
sana göre bencilce belki ama ana baba yüreği işte
hiç kafana takma, atanınca gitme diyemeyecekler nasılsa
üniversite de güzeldir ama iş hayatı da güzeldir bekarken, yaşayamadıklarını telafi edersin
sınavda da başarılar canım

İşte şuan en büyük korkum da sınavdan atanmaya kadar olan dönem... umarım çok kısa bir dönem olur. Atanınca iş hayatı da iyidir diyemiyorum çoğu zaman çünkü ben nerden baksanız 4 yılımı bir köyde geçireceğim. Tamam tatili var şusu var busu var ama üniversite hayatı hiçbişey benzemez ki... Yine de dikkate alacağım söylediklerinizi...

Kelebeğim,sen en iyisi şu bekarlık günlerini mümkün olduğunca uzat.
Gör bak asıl en güzel zamanlar öğrencilik miymiş o zamankaydirigubbakcemile5

İşte bu fikir daha önce aklıma gelmemişti. Bunu düşünmem lazım CADIARZU

Birilerinin çikolata yeme zamanı gelmiş anlaşılan.Bazen ben de böyle olurum (hormonlarım sağ olsun)Canım öğrendim ki hayatta hiç bir şeye değerinden fazla değer verme yani o konunun üzerinde durma(Diyene bak) arkadaşların eğer böyle yaptılarsa halt etmişler.Herkez olumlu eleştiremez bunu düşünüyorsa zaten sen onunla polemiğe girme bile...:teselli:

Bugün daha beterini yaptılar arkadaşlarım. Ama acılar gerçekten insanı olgunlaştırıyormuş. Bugün neredeyse hüngür hüngür ağlayacak kapasitedeyim. Ama yok artık silmem lazım hepsini. Bitirmem lazım kafamda... Gerçek dostlar değilmiş diyip unutmam lazım. O yorum yüzünden beni halkoyunları hocasının arkasından konuşmakla suçladılar. Halbuki ben oradaki öğrencileri eleştirmiştim. Biraz daha sıkıya gelsek ne güzel olur demiştim. Ama anlamadılar... Gerçekten idrak problemleri varmış...

bence sen biraz bunalmışsın o yüzden herşey üstüne üstüne geliyor..
biraz çık dolaş alış-veriş yap..
hem hazır baharda geldi çık dışarı için açılsın..
eve kapandıkça daha kötü olursun....

ah bir çıkabilsem... Haftaya sunumum var. Çarşamba stajım var. İKi tane denemeye gireceğim. Ve yetiştirmem greken bir sürü konu var... :1no2:

hani bazen bir kolye yada tesbih kopar ya... ilk boncuk düşer sonra arkasına hepsinin bi telaşesi varmıs gibi patırrr patırrr peşpeşe diğer boncuklar dökülmeye baslar.
sen kendini suclama. bişeyler ters gitmeye baslayınca hep böyle olur. herşey yönünü değiştirir.
herşeyi akısına bırak. bırak cevrendeki herşey zamanla dökülsün. kalan son boncuk senin en değerli incin olsun :teselli:
kitap oku bu gibi dönemlerde boll boll. kitap hakında boll boll yorum yap. hem kelime haznen gelisir.hem yeni şeyler öğrenirsin. hemde kahramanlara istediğin eleştiriyi yaparsın.
aile konusuna gelince. bazen büyüdüğümüzü görmediklerinden bizi nasıl bunalttıklarının farkında olmuyorlar. ama kendini onların yerine koy. sana karısmadan nasıl durabilirler? sen hala bebeksin yasın kaç olursa olsun. ya basına hakikaten birgün kötü bişey gelirse?
sana nasıl git kızım gez istediğin yerde derler. ben demem valla cocugma. mümkümse hep gözümün önünde olsun. cok bunalır biliyorum.ama onu kaybetmek daha korkunç!

hani bazen bir kolye yada tesbih kopar ya... ilk boncuk düşer sonra arkasına hepsinin bi telaşesi varmıs gibi patırrr patırrr peşpeşe diğer boncuklar dökülmeye baslar.
sen kendini suclama. bişeyler ters gitmeye baslayınca hep böyle olur. herşey yönünü değiştirir.
herşeyi akısına bırak. bırak cevrendeki herşey zamanla dökülsün. kalan son boncuk senin en değerli incin olsun :teselli:
kitap oku bu gibi dönemlerde boll boll. kitap hakında boll boll yorum yap. hem kelime haznen gelisir.hem yeni şeyler öğrenirsin. hemde kahramanlara istediğin eleştiriyi yaparsın.
aile konusuna gelince. bazen büyüdüğümüzü görmediklerinden bizi nasıl bunalttıklarının farkında olmuyorlar. ama kendini onların yerine koy. sana karısmadan nasıl durabilirler? sen hala bebeksin yasın kaç olursa olsun. ya basına hakikaten birgün kötü bişey gelirse?
sana nasıl git kızım gez istediğin yerde derler. ben demem valla cocugma. mümkümse hep gözümün önünde olsun. cok bunalır biliyorum.ama onu kaybetmek daha korkunç!

Kolye gerçekten güzel bir benzetme olmuş... Gerçekten herşey ardı ardına çorap söküğü gibi geliyor... Ben zaten normalde de bol bol okuyan bir insanım ama çoğu zaman onu bile yapmak zor oluyor... Çok teşekkür ederim yorumların için...

bu hissettiklerinde sınav psikolojisinin etkisi büyük.. o hep bi kambur olarak kalır insanın sırtında.. önce onu halledersin inşallah, sonra gerisi gelir..
ailenden uzaklaşma istedğinde kötü bi yan yok ki ayrıca.. bu onları sevmiyosun anlamına tabi ki gelmez.. sadece kendi hayatına bakmak istiyo olabilirsn ben anlıyorum seni..
umarım isteklerin gerçekleşir..

bu hissettiklerinde sınav psikolojisinin etkisi büyük.. o hep bi kambur olarak kalır insanın sırtında.. önce onu halledersin inşallah, sonra gerisi gelir..
ailenden uzaklaşma istedğinde kötü bi yan yok ki ayrıca.. bu onları sevmiyosun anlamına tabi ki gelmez.. sadece kendi hayatına bakmak istiyo olabilirsn ben anlıyorum seni..
umarım isteklerin gerçekleşir..

Sınava çalışabilsem. Yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım. Boğulacağım sanıyorum artık...

işimiz yorum :D denizde kum bende cene yaw.
bazen diyorum kendime burda konusup duruyonda söylediklerini sen ne kadar uyguluyon.
benim kolyem koptugunda emin ol senden daha fazla dibe vurmus hisediyorum kendimi. yataktan cıkmıom günlerce. ama yapmayalım işte :delphin:

Sınava çalışabilsem. Yüzdüm yüzdüm kıyıya yaklaştım. Boğulacağım sanıyorum artık...

Biraz rahatlamaya bak bu kadar sıkma kendini.. Hayatın sonu değil kazanamasanda yanılıyor muyum ? Ama ben eminimki biraz rahatlayıp deşarj olsan kafanı toplasan kazanırsın sınavıda.. Fazla düşünmemeye çalış herşeyi kafana takıyorsun takma zamana bırak.. Boşuna demiyorlar zaman herşeyin ilacı diye. Umarım en kısa zamanda bulunduğun durumu atlatırsın canım..

işimiz yorum :D denizde kum bende cene yaw.
bazen diyorum kendime burda konusup duruyonda söylediklerini sen ne kadar uyguluyon.
benim kolyem koptugunda emin ol senden daha fazla dibe vurmus hisediyorum kendimi. yataktan cıkmıom günlerce. ama yapmayalım işte :delphin:

İşte ah bir uygulayabilsek... O zaman çok çok güzel olurdu... Bir hocam vardı. İlgnç biriydi. Birşey kendini üzdüğünde çok da fifi :) derdi. Bazen öyle insanlar gibi rahat olabilsem keşke...

Biraz rahatlamaya bak bu kadar sıkma kendini.. Hayatın sonu değil kazanamasanda yanılıyor muyum ? Ama ben eminimki biraz rahatlayıp deşarj olsan kafanı toplasan kazanırsın sınavıda.. Fazla düşünmemeye çalış herşeyi kafana takıyorsun takma zamana bırak.. Boşuna demiyorlar zaman herşeyin ilacı diye. Umarım en kısa zamanda bulunduğun durumu atlatırsın canım..

Sınavı kazanamamak elbette bir son değil. Ama biraz zorlayacak galiba... Her olumsuz sonuç zorlar bizi... Ama önemli olan galiba tekrar ayağa kalkabilmek. Belki de ben sonuç olumsuz olursa ayağa kalkamayacağımı düşünüyorum. Ama evet zaman herşeyin ilacı...

Şarkı için teşekkür ederim. Bende vardı srekli dinliyordum bu aralar. Aslında başka şeyler anlatıyor gibi ama hep ben bir pişmanlık seziyorum. Beklediğim şey bu değildi. Bilmiyorum hayattan siz neler beklediniz nelerle karşılaştınız? Elbet kimse tam istediğine erişemiyordur ama biraz rahat biri olmak isterdim. Üniversiteyi başka şehirde okumak, bazen hep kendi sınırını bilen biri olarak gönlümce gezip tozabilmek isterdim. Hatta çok daha fazla şey... Biraz ilgi, biraz vefa, biraz sevgi, biraz dostluk, biraz arkadaşlık, umut...

O kadar bunaldım ki... Belki de hiç derdim yok bilmiyorum... :1no2: Bu aralar sanki tüm dünya üzerime geliyor... Bu aralar sanki anlaşılamıyorum. Hata bende mi bilmiyorum.

Gittikçe kpss yaklaşıyor. 4 yıldır okuyorum. Atanmak istiyorum artık. Yıllardır ailemin yanındayım. Üniversiteyi bile istediğim gibi okuyamadım. Çok uhde kaldı içimde. Kafamı duvarlara vurduğum oldu. Bugün "artık atansam nasıl güzel olur." dedim. Babam küstü bana ciddi ciddi "bizden sıkıldın mı?" diye. Halbuki 4 yıllık üniversite yaşantımın her adımına karışmışlardı. Şu saatte nereye, ne zaman geleceksin, nereye gidiyorsun? Gezi yapılıyor günü birlik... Gitme! dediler. Ara sıra başkaldırdım ama çok da büyüttmeden... Daha kötü oldu. Ama hiç sizden sıkıldım demedim. Ailem onlar benim diyemem ki...

Sonra az önce facebookta bir videoya yorum yaptım. Artık benim oynamadığım çok sevdiğim arkadaşlarımın olduğu bir halkoyunları ekibinin videosuydu. Arkadaşlarımın hepsi "sen bizi nasıl eleştirirsin?" diye üzerime geldi. Söylediğim şey de alt tarafı "Müzik biraz hızlı değil mi? Figürler anlaşılmıyor." tarzı bişeydi.

Erkek arkadaşım keza... Acaba ben mi hep yanlış cümleler sarfediyorum...:çok üzgünüm:

Çok sıkıldım hayatımdan, kendimden... Bu yıl sınav için etkinlikleri bırakınca da dostum zannettiklerim terketti gitti. Hayatta kimseye güven olmuyor. O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi... Ve o kadar bunalmış.. Çaresiz... Güçsüz...senağlama

nerde gördüklerim
nerde o beklediğim
rengi başka
tadı başka.. (aklıma yeni türkünün bu şarkısından başka bişey gelmiyor)

ßu hayatta üzüLmek, agLamak, stres, sinir gißi sagLıga zarar verici $eylerden uzak duracaksın. Hayatta insan ne yaparsa kendine. Cevren sadece ßir penceredir senin dunyaya ßaktıgın. Ama o pencereyi açmak senin eLinde. ßu yüzden hayatta kendin icin sava$ ver.

ßu hayatta üzüLmek, agLamak, stres, sinir gißi sagLıga zarar verici $eylerden uzak duracaksın. Hayatta insan ne yaparsa kendine. Cevren sadece ßir penceredir senin dunyaya ßaktıgın. Ama o pencereyi açmak senin eLinde. ßu yüzden hayatta kendin icin sava$ ver.

Haklısın bu genç yaşta saçlarım beyazlamaya başladı. Midem ağrıyor... Hep bu sağlıksızlık da bundan ötürü... Aslında biliyorum ki dünya bir sahne ve herkes kendi hayatında başrolü oynamak ister. Sadece kendi hayatımın başrolünü kimseye kaptırmamaya çalışıyorum...

Bu hayaTTa her$ey yaLan ve qelip qeçici zaten kimseye eyvaLLah etmiceksin takma kafana da demiycem sana ama sen bir dönem qeçiriyorsun bence bi tatiLe çıksan iyi qelir sana o arkadaşLarında eLbet biqün seni ararLar seni öyLe düşünüyorsundur kendi kendine kuruntu yapıosundr boşvr tatlım hayat ya$amaya değer dünyanın keyfini çıkar ;)

Bu hayaTTa her$ey yaLan ve qelip qeçici zaten kimseye eyvaLLah etmiceksin takma kafana da demiycem sana ama sen bir dönem qeçiriyorsun bence bi tatiLe çıksan iyi qelir sana o arkadaşLarında eLbet biqün seni ararLar seni öyLe düşünüyorsundur kendi kendine kuruntu yapıosundr boşvr tatlım hayat ya$amaya değer dünyanın keyfini çıkar ;)

Tatile çıkma fikri o kadar uzak ki şuan sadece bu belirsizlikten bıktım. Yani insan artık ne olacaksa olsun diyor. Gerçekten... Atanacaksam atanayım, atanmayacaksam ders çalışmaya devam edim önüme bakayım diyorsun. Bu sefer de ya atanırsam nere atanırım diyorsun. Anlayacağın çelişkiler hiç bitmiyor.

Back
X