Başka ülkeden yeni bir ilişki...

Herhalde öyle olmuş canım. Bende azeri geliniyim canım o yüzden. Inşallah atmaz elindekinin değerini bil özünde iyi insanlardir

Yaa konu sahibine toplu saldiri var yine :)) arkadaslarinjzi falan takip etmesi bence de cok gereksiz herkes sana saldirmjs ama kim kabul ederki boyle biseyi amacsiz bi durum. Yine de tepkileriniz biraz fazla.

Herhalde öyle olmuş canım. Bende azeri geliniyim canım o yüzden. Inşallah atmaz elindekinin değerini bil özünde iyi insanlardir
Bize benziyor zaten kültürleri, tam Türk erkeği ama çok sabırlı. Kültürlü insanlar önceden de hep arastirmistim.Lakin kendi aramızda azerice konusuyoruz Allah sonumu hayir etsin

Yaa konu sahibine toplu saldiri var yine :)) arkadaslarinjzi falan takip etmesi bence de cok gereksiz herkes sana saldirmjs ama kim kabul ederki boyle biseyi amacsiz bi durum. Yine de tepkileriniz biraz fazla.
Tepkim abartiydi evet ama onun yaptığı da sacmaydi

takip ediyordum konularını.yeni söz attın bence biraz durulman gerek.yaşıtın olarak söylüyorum sana bunları yani seni anlıyorum..
ama bu arada bu çoçuğa bu kadar hesap sorabilecek kadar ne ara samimi oldun ki?dediğim gibi bence biraz gönül işlerine ara ver yani kendine zaman tanı...

Benim akrabami takip ediyorsa sorarım neden diye, hakkim diye düşünüyorum. Sözlümü sevmiyordum ki. Hayatima girmis olarak saymıyorum bile

Benim akrabami takip ediyorsa sorarım neden diye, hakkim diye düşünüyorum. Sözlümü sevmiyordum ki. Hayatima girmis olarak saymıyorum bile
ama tepkin aşırı olmuş...demek istediğim şuydu yani sonuçta sevsen de sevmesen de o kişi senin hayatına girmişti hem de sözlün olarak.bence biraz kafanı dinle . bu sözü hata olarak görüyosun belli ki.hatalarından ders çıkar...kimseyi hayatına girmemiş olarak sayamazsın ki

Bence akrabalarından 5-6 kisiyi takip etmesi tesadüf degil konusmalısın ..

söz atalı ne kadar oldu ?

Azerilerin hemen hemen hepsi çok iyi Rusça konuşur. Zaten o kültürde büyümüşler. Alfabelerindeki harfler bile Rusya'daki harflere benziyor Kısmen.
Ayrıca söz attıktan sonra bu ne hız?
Biraz ağırdan alsan ya olayları.

Yanlış hatırlamıyosam 18 yaşındaydın ve malesef 18in getirdiği olgunluğa bile sahip değilsin.Biraz bekle kendini bul,bu kafayla hem kendini hem karşındakini çok yorarsın sen

Bence takip konusunda haklısın. Senin listendeki insanları rastgele takip etmesi tuhaf cidden, ben olsam bende gerilirdim.

Rusça konusunda ise abes bir tepki vermişsin. Azerbaycanda bayağı popüler bir dil rusça. Hem tarihi hem ticari ilişkileri yoğun çünkü Rusya'yla.

Azerbaycana asiksin ama azerbaycanin ikinci dilinin rusça olduğunu bilmiyorsun. Garip geldi bana açıkçası. Azerbaycandaki üniversitelerin yüzde doksani rusça eğitim verir. Bu yüzden azerilerin çok büyük bir kısmı rusça bilir. Azerice ve Rusça konuşulur orada. Kuzenim azerbaycanda tip okudu,rusça okudu. Anadili gibi rusça bilir. Oturup Ruslar için rusça ogrenmemis yani kiskanicak bişey yok. Neyi kendine dert ettiginide pek anlamadım açıkçası ama merak edip belki takip etmiştir o tanıdığın kişileri. Bunda tedirgin olucak bişey yok diye düşünüyorum.

Akraba ve arkadaşların dan bir kaçını takip etmesi tuhaf .tesadüf olamaz. .araştırmaya değer. hemen guvenmen doğru olmaz

Bu ne çeşit bir saplantı? Tüm rusları o... Rusça bileni de o işin peşinde sanmak..
Bence hiç böyle bir ilişkiye girmeyin, gönlünü almayın, görüşmeyi kesin ki o insanın hayatını zehir etmeyin. Kim haklı diye soruyorsunuz ben çok şaşırdım gerçekten.
20 + yaşındaki insanlarsınız, bayan daha erken olgunlaşır derler bir de. Siz sanırım ona göre daha kapalı yapıda birisiniz.
Bağırıp çağırıp engelleyeceksin diye bir emir cümlesi kurmanız bile çirkin. Adam kendini yetiştirmiş, gezmiş tozmuş ne var bunda? Bakü'ye aşıksanız iyi bilmeniz lazım hepsi çok çok iyi Rusça bilirler.
Bence ileri derece paranoyaksınız sırf bu çocuk için değil kendiniz için düzeltin bu durumu, böyle hayat geçmez. Çok aşık olsa da biri size bundan bıkar, gururu kırılır. Daha sevgilisi olmayan birine bu tarzda baskı sorgu, bir de sevgili olsanız mazallah. Kendinizi düzeltene kadar yeni bir ilişkiye girip kimsenin hayatını zindan etmeseniz iyi olur. Günah...

aşırı kıskanclık ve abartı var diye düşünüyorum bence suçlu olan taraf sensin. bir dil bir insan demek. gezip gören insanın kültürü de artar. çocuk kendini geliştirmeye çalışmıs sense rus kadınlarından dem vurup kırmışssın çocuğu.

Nerdeyse her azerbaycan vatandasi Rusca bilir. Bunda bir gariplik yok.
Instagramdanda engellemis daha fazla yapabilecegi bir sey yok.
Siz boyle baskici ve kuşkucu olursaniz hicbir iliskiniz yurumez.
Daha sakin olmaya calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…