Başka ülkeden yeni bir ilişki...

Geldim kızlar yazamadım kusura bakmayın.. Bugün buluştuk bana çiçek almış karta da "sinirliyken bile çok tatlısın :)" yazmış. O benim gönlümü almaya çalıştı kısacası Sosyal medyaları da kapatma kararı aldık. Sorun çözüldü gibi ama yine de güven sorunum var ve gerçekten sinirlerime hakim olamıyorum Bir kere daha kendimi ayıpladım ve onun sabrına gıpta ettim

Sumosh şaşırdın sen bu aralar
Bi dur bi durul kuşum
Bu kadar hızlı yaşama her şeyi çabuk tüketeceksin.

Dil öğrenmek güzeldir diyip rusça öğrenmiş olmasına tepki göstermeniz ilginç geldi.
Bencede psikolojik destek almanız şart.

Canim geri kalanini bilemem ama rusca bilmesine takilman biraz garip olmus bende azeriyim bende rusca da biliyorum azerilerin cogu rusca biliyor)))buarada bende turk geliniyim))

canım çocuk sana ilaç niyetine geliyor ve seni anlıyor bunu çözebilirsin psikollogla
öz güven eksikliği gördüm sende canım
gönlünü almalısın
çocuk sana mantıklı cvplar vermiş hep

azeri iş arkadaşım vardı. ruscayı kendi anadili gibi bilirdi. hatta en iyi bildiği dili ruscaydı. azeri olup da sabahtan aksama kadar harıl harıl rusca haberler okurdu.

Kuzenim olduğunu tahmin etmez, ama takip ettigi sadece birkac Türk neden benim tanidigim..?

nerden biliyorsun ki belki kuzenin ekledi
belki de tesadüf güzel giden ilişkinin
rüyasını bozma
ya güvenmiyor musun
yoksa kendini yetersiz yada güvenmiyormusun

Ne bu buldumcuk haller yahu.
biri size yaklaşmayıversin. İlişkilerden ne anlıyorsunuz, ne amaçlıyorsunuz anlamıyorum. 'Birini buldum, hemen trip yapayım, hemen kontrolünü elime alayım' filan mı diyorsunuz? İnsanları da bıktırıyorsunuz. Senin yaşından daha küçük olduğunu düşünüyorum davranışlar ve olgunluk olarak. Çocukça, saçma tavırlar içerisindesin. Aklı başında insan fazla çekmez seni bence, söyleyeyim.

Gerçekten rusça biliyor diye trip atmak çok aşırı bir davranış kendinizi böyle durumlarda tutmalısınız yaptığınız kıskançlıklar mantıksız geldi biraz rahatlayın bu şekilde insanlar bıkar.

Azerilerin çoğu rusça bilir zaten... Keşke tepki göstermeden önce ararştırsaydın...

Bu kadar hızlı bir hayat yaşamak ne kadar sağlıklı bilmiyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…