İşte o gücü bulamıyorum kendimde ben, bunu etrafımdaki insanlara anlatsam ''Hadi canım sende'' derler bana öyle görünüyorum ama içimi bilseler
Oda arkadaşınızdan bahsettiniz, ben çevremdeki arkadaşlarımı da kendime benzettim oturup saatlerce sosyal medyada kızlara bakıyoruz ve kendimi çok suçlu hissediyorumDışarıdan nasıl görüyorsunuz bunu bilmek isterim belki bana getirisi çok olur cevabınızın.
psıkolojık destek almayı dusunene kadar kapatmayı dusun bence.nefsine sahıp cık kapat ve acma.baska turlu kurtulamassın bu boyuta geldiyse işler.
zaten psıkologa gıtsen sıhırlı degnek degdırmeyecek ki,oda basta hesapları kapat dıyecek...
bosuna para verme ben soyluyorum ıste kapat kurtul.
Ben de bi aralar instagramda takılırken böyle profillere bakıyodum senin gibi düşünüyodum
Yani o kadar fotoğraf atıyolar hiçbirinde çirkin değiller(?)
Ben fotoğraflarda çirkin çıkarım genelde, onlar değil
Ama aslında onlar o pozu vermek için o kadar zaman harcıyolar ki gerçekten değmez
Makyajsız fotoğraf çekmiyolar
Ayrıca fotoğrafı çekerken üstten çektiğinde farklı çıkıyosun, alttan çektiğinde farklı
O açıyı belirlemek için zaman harcıyolar bir de..
Bence o insanları kendinle kıyaslarken fotoğraflarına bakarak kıyaslamamalısın
İnsan bi fotoğrafta çirkinse bir efektle bile güzelleşebiliyor
Boş ver bunları, hepsi birbiriyle yarışıyor fotoğrafım fazla beğeni alsın diye.
2 sene önceye kadar instagram diye bir şey yoktu bile..
Kendin de diyorsun zaten güzel çıtı pıtı bir bayanmışsın. Zayıflamak için de azim gösteriyosun. Varsın fotoğraflarda güzel çıkma sanki nolacak sen kendini beğendikten sonra..
Dışarıdan çok gereksiz gözüküyorsunuz alınma lütfen, ben o bahsettiğim arkadaşımla oturup iki kelime edemiyorum sürekli bilmem kimin saçları şunun ojeleri zıkkımdibisu harika olmuş bunlar kızsa biz neyiz tarzında. Saatlerini telefonla geçiriyor o şekilde. O kadar itici ki. Özgüven zedelemekten başka bir şey değil. O parıltılı dünya gerçek sanma. Ne instagramım var ne başka şey kafam rahat. Benim de elimden telefon düşmez ama ya kk da olurum ya da sürekli yeni şeyler öğrenme peşinde koşarım. Beynimiz çok taze böyle şeylerle doldurmayalım. Bir kız benden güzelse değil de benden daha çok şey biliyorsa ben ona özenirim işteKesinlikle kapat o hesapları, kendine yazık etme arkadaşım.
Alınmak ne kelime kendime dediğim bir kelime bu zaten gereksizlik abidesi :) Dediğim gibi ben çevremdekileri kendime benzetince konuşulacak o kadar çok şey oluyor ki insanlar hakkında, harcanan zamana yazık... Özgüvenimi zedeleyen şey de bu...
Çok güzel cümleler kurmuşsunuz, eminim kendimi harap eden bu şeye yeltendiğimde son cümlelerinizi aklıma getiricem çok teşekkür ederim. Bazen insan farkında fakat söyleyemiyor kendisine, karşı taraftan duyunca dank ediyor, benimki de böyle bir şey; düşüncelerimiz aynı fakat ben kendime söyleyemiyorum yine batağa saplanıyorum, umarım daha yapıcı ve mantıklı düşünüp davranabilirim
Alınmak ne kelime kendime dediğim bir kelime bu zaten gereksizlik abidesi :) Dediğim gibi ben çevremdekileri kendime benzetince konuşulacak o kadar çok şey oluyor ki insanlar hakkında, harcanan zamana yazık... Özgüvenimi zedeleyen şey de bu...
Çok güzel cümleler kurmuşsunuz, eminim kendimi harap eden bu şeye yeltendiğimde son cümlelerinizi aklıma getiricem çok teşekkür ederim. Bazen insan farkında fakat söyleyemiyor kendisine, karşı taraftan duyunca dank ediyor, benimki de böyle bir şey; düşüncelerimiz aynı fakat ben kendime söyleyemiyorum yine batağa saplanıyorum, umarım daha yapıcı ve mantıklı düşünüp davranabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?