- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
İnstagrama attığım pespembe fotoğraf (ayda bir anca) diğer yüzlerce kötü ya da zorlayıcı anın arasında kendimi motive etmek için oluyor genelde. Mesela bir engelli kızım bir de 2 yaş oğlum var. Gün içinde yüzlerce cinnet anı geliyor o anda bir fotoğraf çekse onu yayınlar mıyım sizce?Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
ASLA OLMUYOR. Çoğu yalan olan hayata neden imrenelim!Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Bu küfür olayı en son olan olay ve o günden sonra görüşmedim. Öncesinde sürekli eleştiri vardı.Off benim evliliğimin huzurlu olduğunu nerden biliyorsun ? Neyin nispeti ya diyorsun ki küfür ediyorlar susuyorum ,sürekli gidip geliyoruz susuyorum bunun normal olduğunu duymak istiyorsun benim insanlığıma ,vicdanıma laf anlatma çocuğunu düşün önce sen sana küfür edildiğini görüyor mutsuz ve huzursuz bir ortamda bulunuyor vicdan yapman gereken konu bu . Hani çok iyi bir işin vardı. Ezilmek normal değil ,küfür hakaret normal değil bunun yaşanmamasi başkasının evliliğinin mükemmel olduğunu sana nispet yapıldığını da göstermiyor . İşin kötü tarafı bunu nispet sanman. Gerçekten soyledigin kadar eğitimli misin merak ettim
ablacım sen demedin mi seninki gibi değil evlilikler, normalde sakin huzurlu diye? Sen yazdığını unutuyorsun herhalde. Ben neyi kime anlatıyorum allah askına ya. Ben zaten durumdan rahatsızım bir çıkar yol aradığım için yazıyorum algılayamıyor musun bunu? Yoksa ne isim var anonim sitede çare arayayım? Bunun normal olduğunu duymak istesem neden burada bundan yakınayım? Gerçekten algılayabiliyor musun beni merak ediyorum su anOff benim evliliğimin huzurlu olduğunu nerden biliyorsun ? Neyin nispeti ya diyorsun ki küfür ediyorlar susuyorum ,sürekli gidip geliyoruz susuyorum bunun normal olduğunu duymak istiyorsun benim insanlığıma ,vicdanıma laf anlatma çocuğunu düşün önce sen sana küfür edildiğini görüyor mutsuz ve huzursuz bir ortamda bulunuyor vicdan yapman gereken konu bu . Hani çok iyi bir işin vardı. Ezilmek normal değil ,küfür hakaret normal değil bunun yaşanmamasi başkasının evliliğinin mükemmel olduğunu sana nispet yapıldığını da göstermiyor . İşin kötü tarafı bunu nispet sanman. Gerçekten soyledigin kadar eğitimli misin merak ettim
Hayatımda bundan daha saçma bir avuntu duymadım.Ben dunyada mutlulugun esit dagitildigini dusunuyorum.para,saglik vs esit degil ama mutluluk esit bence.ornegin cok.parasi olan da az parasi olan da 40 birim mutlu bence.yok oyle degil demeyin oyle.elinizdekinin kiymetini bilin,elinizdekilere sarilin.
Bahsi geçen adamın uyuşturucuyla bağlantısı var mıydı? Bu çifti tahmin ettim gibi biraz.Örneğin iyi ailesiyle eşiyle aşkıyla çok gündemde olan sürekli sabırlı tevekkullu her şeyimiz mükemmel bizim gibi bir imaj çizen bir aile vardı ama kadının eşi bildiğiniz sinir hastasıydı. O Instagram videolarındaki aşk dolu çiftten eser yoktu. Adam bizim yanımızda kadına ağza alınmayacak laflar söyleyip küfür bile etti ki ortada sorun da yoktu, yanlarında küçük çocukları vardı çocuk durmuyordu bir türlü sebep buydu yani.
Aynen oyle.o kadinin ayri bir hayati mutluluklari kim in ayri bir hayati sorunlari var.asil afrikadakilerin mutsuz oldugunu dusunmek sacmalik.Hayatımda bundan daha saçma bir avuntu duymadım.
Afrika'da ayağında terlik bile olmadan kilometrelerce yol yürüyüp kafasında su taşıyan kadınla Kim Kardashian aynı birim mi mutlu?
Bakış açınız hayret verici. Yemek buldugunda sevinen çocuğu mu savundunuz halis mi görüyorum? Geri kalan saatlerdeki açlığı ne olacak? Yeterli beslenememekten geride kalan gelişimi?Aynen oyle.o kadinin ayri bir hayati mutluluklari kim in ayri bir hayati sorunlari var.asil afrikadakilerin mutsuz oldugunu dusunmek sacmalik.
Afrikadaki cocui yemek buldugunda dunyanin en mutlusu olabilir ama kim i o kadar mutlu etmek.icin neye ihtiyac var kim bilir
Bahsi geçen adamın uyuşturucuyla bağlantısı var mıydı? Bu çifti tahmin ettim gibi biraz.
Benim söylediğim çift şu anda ayrı. Onlar gibi pek çok çift var tabii. Belki benim dediğim değildir.O dönemde öyle bir duyum almadık açıkçası sonrasında da kulağımıza bir şey gelmedi ama olur mu olur, o çift özelinde kesin bir şey diyemem ama birçoğunun uyuşturucu sorunu var maalesef benim şahit olduğum kadarıyla.
Bunu savundugumu nereden cikardiniz?insanlari mutlu ve mutsuz eden seyler farklidir.Bakış açınız hayret verici. Yemek buldugunda sevinen çocuğu mu savundunuz halis mi görüyorum? Geri kalan saatlerdeki açlığı ne olacak? Yeterli beslenememekten geride kalan gelişimi?
Sizinle konuşabileceğimiz çok fazla bir şey yok. Gözünüzdeki şey pembe gözlük bile değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?