• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkası için olsa asla yapmam ama eşim için yaparım dediğiniz bir hareket varmı?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
başkası istese yapmam ama eşim için yaparım dediğiniz bir fedakarlık varmı?

Hımmm..CADIARZU
Kendim için bilem yemek yapmam..:dilcikar:
Ama özel bir günse,keyfim yerindeyse,kocacıma aradabir sürpriz olsun diye köfte,börek ya da karnıyarık yaparım.. Buradaki Barçman Ablam sağ olsun,çok şey öğrendim ondan..:1hug:

Bir başkası için bana yapılan türlü densizliklere katlanmam, susmam...Ama eşim için onun yakınlarından bazılarının yaptığı
laf sokmalara ya da hareketlere göz yumabiliyorum.
Eşim için olduğu kadar, umursamamamında alakası var tabi bu durumla...

başkaları için yapmayacağım bir çok şeyi eşim için yaparım onu başkalarından ayıran da budur o nedenle eşimdir

Son düzenleme:
şu psikolojimle...herkes için fedakarlık yapar,onun için tırnağımı kıpırdatmam...:1closedeyes:

tek tek örnek veremem
ama başkası için asla yapamam dediğim eşim için seve seve yapacağim şeyler okadar çokki

aklıma gelen örnekler;
sevmediğim birçok filmi ve maçı onunla birlikte izliyorum,
kimse için sabah 5,30da kalkıp kahvaltı hazırlamam ama eşim için kalkıyorum,
eşimin canı ne istediyse hiç üşenmeden kalkıp yapıyorum, (kendi canım istese üşenirim)

Hımmm..CADIARZU
Kendim için bilem yemek yapmam..:dilcikar:
Ama özel bir günse,keyfim yerindeyse,kocacıma aradabir sürpriz olsun diye köfte,börek ya da karnıyarık yaparım.. Buradaki Barçman Ablam sağ olsun,çok şey öğrendim ondan..:1hug:

yemek yapmayı sen surpriz birsey olarak mi goruyorsun yani? :roflol:

o benim bitanecim yapmammi hersey yaparim onun icin.. ama kizdirinca beni kilimi kibirdatmiyorum anliyor degerimi ozaman, ben olmadan dønmuyo dunyasi herzamankigibi isteesırnaşık şey

su an halen evliysem, esimle 100 % uyumlu oldugum icin degil, her konuda anlastigimiz icin degil, sevdigim icin ve sevince bir cok seye katlanildigi, bir cok sey icin fedakarlik yapildigi icin. yani kisacasi: aslinda hayat fedakarlik demek. bir degil hergün ufak tefek bircok fedakarlik yapiyoruz.

her ne kadar kendi cocugumuzda olsa, esimizde olsa, anne babamizda olsa her yaptigimiz seyi bayila bayila yapmiyoruz sonucta. ama onlarla sIkI bir bagimiz, güzel bir iliskimiz varsa bu demektir ki dikkate almadigimiz bir cok fedakarlik yapmisiz hayatta.

örnek vermek gerekiliyorsa mesela su olabilir: esimin gece is dönüsünde beni aradigi zaman, tatli mi tatli uykumu bölüp, uykudan zorla uyanip onunla iskembe yeme keyfine eslik etmek :bbo:

yemek yapmayı sen surpriz birsey olarak mi goruyorsun yani? :roflol:

Evet aynen sizin dediğiniz gibi
Çünkü benim canım çok kıymetlidir..:dance:
Kendimi yoramam iki kap yemek için..:dilcikar:
Ancak çok keyifli olacam da kocama içimden hediye vermek isteyecek o zaman onun sevdiği yemeği yaparım..:icecream:
Yoksa mutfağa sadece su içmek ya da yeşil çay yapmak için girerim sadece..

maç izliyorum kocamla ben....
benim için imkansız bişey bu...babamla bile tartışırdık maç yüzünden...oooff offf...
çok üşenmeme rağmen istiyor diye balık pişiriyorum...
ne bileyim bunun gibi bir çok şey yapıyorum...

sabahın 6sında kalkıp kahvaltısını hazırlarım ve sırf eşimin hatrı için hiç hoşlanmadıgım akrabalarına guleryuz gosterırım ewıme yemege davet ederım.sadece senın için aşkııııımmmmmmmmmmmmmmm

geçirdiği ameliyattan dolayı fazla eğilemediği için ayak tırnaklarını seve seve kesiyorum bir de törpülüyorum hatta fazla uzatıp ellerinede bakım yapıyorum..aşkım için yapamıcam hiçbirşey yok..ama başkası için düşünemem bile...

Evet aynen sizin dediğiniz gibi
Çünkü benim canım çok kıymetlidir..:dance:
Kendimi yoramam iki kap yemek için..:dilcikar:
Ancak çok keyifli olacam da kocama içimden hediye vermek isteyecek o zaman onun sevdiği yemeği yaparım..:icecream:
Yoksa mutfağa sadece su içmek ya da yeşil çay yapmak için girerim sadece..

hıı oldu anladım
:roflol:benneyaptımkibenneyaptımki

gecenlerde elinde su salak saka tabancalari varya ondan vardi tetige basinca elektrik carpiyo beni kandirmaya calisti yermiyim hicccccc
beni seviyosan bikere bas dedi daha napim ayol onun icin 3 saniye boyunca 16 woltluk elektrige kapildim....
a.s.

Back
X