Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
başkası için olsa asla yapmam ama eşim için yaparım dediğiniz bir hareket varmı?
bekarken çok tembel biriydim meyvamı bile soyup getirirlerdi bana
evlendikden sonra karınca gibi oldum iki dakika oturamıyorum işlerden
ve sevmediğim kişileri bile misafir olarak ağırlıyorum eşimin hatrına
herseyi yaparim ya ben onun icin zaten yapiyorum da..normalde hafif uyusuk bi insanim ama o daha demeden ben o rahat etsin die cogu seyi yaparim..oyy oyyy canim o benim ya, hem o da yapar zaten benim icin =)
Birisinin toplum içinde bana söylediği kasıtlı hiçbir lafın altında kalmam. Pat diye cevap veririm, küçük dilini yutar.
Ama iş eşime gelince, basiretim bağlanıyor. O benim her nazımı çekiyor, birinin yanında bir şey derse ses çıkarmıyorum. Tabi başbaşa kalana kadar...
tabikide yaparım eşimde yapar karşılıklı yane bende oda bizler hayat arkadaşlarıyız dimi ama ::123:evlenirken verdiğimiz sözleri unutmamak gerekir ........................
bende eşim için herşeyi yaparım o benim herşeyden önce canım kanım alın yazım hayat dediğim kavramın ta kendisi çok şanlı olduğumu düşünüyorum eşimden ve ailemden yana yüzüm hep güldü şimdi bebişimde geliyo ALLAH eşimin bebeqimin ve ailemin yokluğunu aratmasın amin amin amin =))))
eşim olmadan asla yapamam onsuz nefes alamam birbirimize çok aşığız bu kadar çok sevildiğim için değerli olduğumu her an hissettirdiği için çok mutluyum sevgi saygı sadakat ALLAH BUNLARI HİÇ EKSİK ETMESİN AMİN =)))