- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Kedicik___
-
İlk ilşki yani benim ilk ciddi gördüğüm ilişki diğerlerini böyle önemsemezdim zaten sonu belli ilşkilerdiİlk ilişkiniz mi , değilse daha öncekinde de aynı korku oldu mu?
Adam dört dörtlük diyebilirim benden hiçbirşey saklamaz ve bu tip durumlarda yok ben kurup kurup kendimi yıpratıyorum
İlk ilşki yani benim ilk ciddi gördüğüm ilişki diğerlerini böyle önemsemezdim zaten sonu belli ilşkilerdi
Gulseren Budayicioglu' nun kotaplari ve videolari var. Bu konuyla ilgili de vardi sanirim. Izleyin. Kendinize guveniniz yok muhtemelen. Hayatinizda o kaldihi surece ozguvenli hissediyorsunuz kendinizi. Bu olay bagimlilik gelistirir. Dahasi bundan sonraki butun iliskilerinizde hep ayni motifi işlersiniz. Babanizla iliskileriniz nasildi? Ya da anneniz ile babanizin iliskisi? Cocukluktan kalma birsey diye dusunuyorum.Kendi durumumun farkındayın çok mantıklı bir insan olmama rağmen bu düşüncede saplanıp kaldım ve sıyrılmaya çalışıyorum , tanıdıklarıma bu konuyu açamayacağın için burada hemcinslerimin desteğini istemiştim , keşke bunları göz önüne alarak yorumda bulunsaydınız. Yine de teşekkür ederim.
Tuhaflık değil pskolojik rahatsızlık bu adam çalışmayacakmı ya da bütün kadınları yokmu edelim ne yapalım ? niye aklımız düşsün adama ya böyle hayat mı geçer ? anneniz aileniz için de ya ölürlerse ne yaparım endişesi yaşıyormusunuz sürekli mesela ben de hep anneme bişey olursa mahvolurum diye kendimi tribe sokarım arada ama annem ya anne yani elalemin adamı kim ki kadınlar arasında çalışıyor diye kafayı ona takıcam tam tersi o bana kafayı takıyor bir erkek için bu kadar sıkıntı yapılır mı ya biri gider biri gelir emin ol erkekler böyle düşünüyor aşık olabilir tabi ki başkasına hayat bu ama o başkasına aşık olunca sizin hayatınız bitmiyor yani hayatta sevgiliniz başkasına aşık olacakmı diye geçirmekten çok daha büyük acılar var inşallah o tarz bir endişeyle sınanmazsınızAslında bu düşünce sadece bende mi var çok merak ediyorum
Eşiniz bir görevlendirmeyle bir sürü kadın tek erkek bir grupta çalışmak zorunda kals aaklınıza hiç şüphe düşmez mi , her kadın böyle değil midir ben mi tuhafım
Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin
Evet güveniyorum çünkü çok dürüst biri olduğunu biliyorum ancak gönül bu ne olacağı belli olmaz ve bu kötü düşünceden sıyrılamıyorum bir başkası bana böyle bir konu açsa bende saçma derim insan kendi saplanıp kalınca çok başka bakıyor
başkasına aşık olabilir, imkansız değil, böylesine bir özgüvensizlikle zaten siz buna zemin hazırlıyorsunuz.Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?