Başkasına bakma ihtiyacım olmamalı dedi

Dünyaya bir kere geliyoruz istediğimiz gibi yaşamalıyız nasıl bi düşüncedir ya. Hele kilo vermeye vakit bulamıyorum cümlesini hiç anlamadım. Boğazını tutucaksın bunun için vakit ayırmana gerek yok. Aksine yemek yemek zaman alan bir şey. Eşin seni zayıf beğeniyorsa elinden geleni yap. Benimde eşimin göbeği çıktığında diyorum göbek istemiyorum. Fizik önemli olmasa herkes herkese aşık olurdu heralde
Evlendik diye salmamalıyız. Eşlerin birbirine güzel gözükmesi önemli

Ben de bir ara 80 e kadar çıkmıştım.Eşimden çok ben kendimden soğumuştum.Kıyafet denemekte almakta zulüm gibiydi..Sonra tavsiye üzerine tabağıma az miktarda yemek koyup onu yedikten sonra daha doymamışken koca bir bardak limonlu su içiyordum yeme isteğim geçiyordu..Ve bütün içtiğim suya limon damlatarak içiyordum.Önceleri zor geliyordu sonra alıştım limonsuz su içemez oldum.Zamanla midem küçüldü galiba hiç yemek aramaz oldum..Canım hiçbir şeyi çok çekmiyor.Ölmemek için yiyorum gibi birşey..Şimdi eşim diyor ya niye hiçbirşey yemiyorsun diye..(Asla sabah aç karınla içmedim ben midem biraz hassas diye..)Sizde deneyebilirsiniz..Sizin sorunuz nasıl zayıflarım değildi biliyorum ama yinede söylemek istedim belki işinize yarar..Eşiniz için değil kendiniz için bence zayıflayın ..İnanın hayatı çok değiştiriyor..Daha dinamik oluyor insan..Hayat enerjim geldi sanki ben zayıflayınca..Istediğim kıyafetleri özgürce giyinebilmek paha biçilemez

kilo vermek için vakit bulamıyor musunuz orayı tam anlayamadım. spor için vakit bulamıyorsanız kilo ve spor birbirinden ayrı şeyler.
benim bir tanıdığım 80 kilodan 56 kiloya düştü, yediklerini azaltarak ve hiç vakit bulamadığı olmadı çünkü zaten yediklerini arttırmıyor azaltıyor vakitle ilgisi niye olsun. ayrıca kendisi 30 küsür yaşında iki çocuğu var. yaşınız çok ileri değilken bence kendinize bakmalısınız. bu bahsettiğim kadın spor da yapmadı ayrıca, sadece günde bir saat yürüdü. her şey azimle alakalı bahane bulmak isterseniz çok bulursunuz. çocuk istiyorsanız bile önce kilo vermeniz gerekir, hadi kocayı geçtim sağlık en önemlisi çünkü. kocanızın söyleme tarzını düzgün bulmadım, sadece bu konuda haklısınız

Zayıfım fiziğim de iyi ama benle alakası olmayan bir kızla aldatıldım. Yani bunun kiloyla alakası yok. Eşiniz mutlaka sizi seviyordur ama cinsel tatmini için o hayallerindeki 90 60 90 kadını sizde görmek istiyordur. Dedim ya öyle de olsanız adam adam değilse gidiyor zaten

Bunun psikolojide adı var mı bilmiyorum ama kesinlikle yeri var. Birisi bir şeyi ısrarla söyleyince bence beynimizde ısrarla yapmamak istiyor. Evet kilo vermelisiniz ama kilo lafını artık duymak bile istemediğinizi tahmin ediyorum. Sizi bi salsalar aslındaa ne azimli hırslı kadın çıkacak eminim. Benim de kariyerimle alakalı bir sınav için böyle bir durum var home officeim boş çok vaktim oluyor sabah sınava çalışmak için uyanıyorum eşim bak çalışcan bugün dimi diyor bütün hevesim kaçıyor neden bilmiyorum ama karşı taraf kötü niyetli değil bunu bilelim

Aslında herkesın ortak fikri önce kendı ıyılıgınız için... Saglıklı beslenme, hareket bir yaşam biçimidir "Vaktım olmuyor, Vaktım yok" gıbı bır luks olamaz, olmamalı. Ekstra 30 dk spora ya da yuruyuse ayırmanın nesi vakit kaybı sizce? Esınızın uslubuna girmıyorum hiç ama açık açık size bir silkelen kendıne gel demiş, o dedı dıye degıl sız kendınıze saygınızı gösterın. Kılo problemim olmadıgı halde her gun en az 30 dk acıyorum leslıe vıdeosu. Hadi yapamadım alıyorum cocugumu onun bahanesiyle yuruyorum dısarıda. Hareket "şart", herseyden önce bırcok hastalıklara davetiye cıkarırsınız bu sekılde. Lutfen erinmeyin, bır baslayın bakın esınızde size destek olacak. Anlıyorum ınsanın gururu inciniyor, içerliyor ama evlılıkte cıftler mutlu olmak ıstıyorsa benı boyle kabul etsın dusuncesıyle hareket etmemeli, ıkı tarafta bazı fedakarlıklar göstermeli. Siz bir baslayın, hala da söylemleri devam ederse o vakit Baska türlü yardımcı oluruz size evelallah

1.70 boya 78 kilo fazla değil. Daha doğrusu kocanızın abarttığı kadar abartılacak bir kilo değil. Eğer bu yazdığınız ölçüler doğruysa, biraz karın hareketleri, pilates, biraz yürüyüşle ve yediklerinize dikkat ederek 5 kilo verseniz taş gibi olursunuz. Eşinizin bu abartmalarına anlam veremedim. Morbit obezmişsiniz gibi. Kendinizi kilo konusunda baya ezdirmişsiniz. Adam kompleks haline getirttirmiş. Biraz kilo verelim, birlikte kilo verelim, diyet yapalım vs diyebilir eşler. Sizinki resmen sizi aldatabileceğini söylemiş, sebebi de kendi ahlaksızlığı değil sizin kilonuz olarak göstermiş. Eşiniz cidden iğrenç biri. Ben ciddi anlamda bırakın çocuk yapmayı boşanmayı düşünürdüm.

Bu yöntemle ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

Erkekler mı sekılcı ?kendınızı kandırmayın.realist olun.sekılcı bır dunyada yasıyoruz.hepımız instada fit kadınları gorunce kadınlen bıle begenıyoruz.. artık kım ne derse desın sosyal medya bırcok konuda buyuk etken.erkekler de goruyor soor yapam fit kadınları..belkı sokakta merhaba diyemeyecegi kadına içi gidiyor.. sonra ewdekı karısını begenmıyor.her neyse, bu durumdan muzdarip olan sizsiniz diye yazıyorum.yoksa isteye kılolj olur ısteyen olmaz. Esınız zatıflayınca iltifat falan da etmiş biri,size daha nasıl acık olabılır kı.
Kılo vermelısınız bence.esınız durustce istegini soylıyor. Gidip begendıgı vücutta bırışerımın arayısıma girmıypr. Tahrık olamıyorum bıle demıs .daha ne kadar dırust olabılır.
Kılo vermek cok zor degil.oncelıkle bunu isteöelsınız.istemıyorsanız bıle gereklılıgıne inanın.hayata her zaman her seyi istedigimiz için yapmıyoruz ..

Benim eşim de tombul seviyor zayıflayamıyorum o ayrı zaten. Şuan pandemiden dolayı evde hareketsiz yaşam hiç kilo veremedim ama çok zayıf olduğum 45 kilo olduğum fotoğraflarıma eşim ıyyy bu ne sakın böyle olma hiç sevmem diyor. Eşler kendi hayalindeki gibi bi kadın istiyor ama bazen olmuyor. Sağlık için zayıflanmasından yanayım ama ben sırf eşim için o illaki dedi diye ne zayıflarım ne şişmanlarım bnm kendimi nasıl beğendiğim önemli. Bu arada zayıflayıp 45 kiloya kdr düştüğüm bir dönemde sonum hastanede gözlerimi açmak olmuştu. 45 kilo bile bana çok şişmanmışım gibi gelirdi. Aynada kendimi beğenmezdim. Bunu takıntı haline getirmeyin sağlığınıza dikkat edin, zayıflıcam diye hastanelik olmayın derim. Doktor kontrolünde olursa iyi olur ama kendiniz için yapın.

Erkekleri memnun etmek cok zor 76 kiloydum 52 ye indim tamamen kendi çabam çalışıyordum da o zaman az biraz fazlan var diyen eşim simdi ağzıma yemek tıkıyor cok zayıfmışım memnun edemezsin ama cok mutlu olacağına eminim kendin icin ver öz güvenin yerine gelecek daha mutlu olacaksın

Ben 6 senedir evliyim ve ilk defa artik esime cok kilo almissin dedim ve ilk defada tepki göstermedi. Çünkü bundan önceleri kibarca misal cok ekmek yerine bir iki tane dilim yese daha iyi olur zaten erkekler cabuk verir veya enerji icecegi tibi seyler çok tüketmeyin dedim diye nasi kavga ederdi. Halbuki ailesiyle görüştüğü zamanlar onlar direk yüzüne cok aldin oglum bu ne hal diyince gecistirirdi.

Ve evet, beni esimin kilolu olmasi cok çok sıktı bu u aciklikla dilegetirebilirim. Ben iki defa dogum yapip cabalamama ragmen o bu halde 25-30kg aldi. Vermek icin cabalamiyor ve isteksiz durusu asil beni deli ediyor. Dürüst olucam artık esim bana cekici de gelmiyor napim patladim artik. Bir insan kilo alip bide kilolari savunursa ve üç yildir bu böyle devam ediyorsa bende limiti dolmuştur. Bende insanim ic güzellikler amenna ama bile isteye cabalamamasi beni çok rahatsız ediyor.
Eşinizin dile getirmesi ne denli kirici vs şimdi bilemiyorum orasini, belki dürüst olmak istemistir yapmacık olacagina.

Ip atlamayi tavsiye ederim. 10 dk atladiginizda yarim saat koşmuş gibi enerji harcıyorsunuz, ilk hafta 10 dk full atlayamazsiniz belki ama zamanla düzelir. Bunun yanında aciktikca yiyip saglikli beslenirseniz kilolariniz kesinlikle gider. Ben bir haftada bu yöntemle 1 buçuk kilo verdim hemde adet olmama günler kala ve aylardir kilo veremiyor haldeyken tikanmisken verebildim

Eşinizle olan durumu bilmiyorum ama emin olun kilo vermek en çok size iyi gelecek. ben de biraz kiloluydum birkaç ay öncesine kadar şuan bayağı bir kilo vermiş durumdayım. Sadece fiziki olaral değil ruhsal olarak da kendimi çok iyi hissediyorum. Kendime olan ozguvenim arttı. Önceden eşimin söyledikleri yaptıkları kafama çok takılırdı ama şuan daha çok kendime odaklandim. Bence siz kilo verme sürecinin zorluğunu düşünerek böyle mutlu olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Aynaya baktığınızda siz ne görüyorsunuz bu durum sizi duygusal olarak nasıl etkiliyor bu önemli.

Burda "zayiflama hikayemi okuyun "diyen bir arkadas vardi ya kimdi, hikayesi hangi bölümde

sevgili konu sahibi ;eşiniz hem haksız hem haklı bir yerde ama ilişkinizi,eşinizin karekterini en iyi siz bilirsiniz
tamam zayıf, fit olmak vs önemli ama?
biliyormusunuz gerçek sevgide sevmemek için bahaneler yoktur sevmek için nedenler vardır ama günümüzde herkes dik memler sıkı kalçalar,ince bel vs peşinde bence bugün bunları diyen eşiniz yaşınız ilerlediğinde doğum yapıp sarktığınızda ne der acaba?

Belki kocası da Eric Bana’dır nerden biliyorsunuz o da evde striptiz şov yapıyor belki six pack olamaz mı dünya değişti erkekler eskisi gibi değil. gereksiz feministlik oluyor bu söyledikleriniz.
neden gereksiz feministlik olsun kocası eric bana olsa zaten rahatsız olacağı kadınla evlenmez değil mi
kadınlar hamile kalıyor pek çok sıkıntıyla yüzleşiyor bir de oturup bizim göbekli paşaların gönlünü mü eğleyecek?
erkekler eskisi gibi ayrıca çoğu evlenince salıyor kendini erkekleri koruyacağım derken hemcinslerine sataşıyorsun erkekleşmişsin sen de.

evet aşırı bir durum olmadığı sürece yok 5 kilo 10 kiloyu takan kadın ve erkek karşısındakini metalaştırır. şişman olmak da bir tercih olabilir. benim bildiğim olduğu haliyle mutlu nice kadın var. istemiyorlar kilo vermeyi. maşallah özel hayatları da cıvıl cıvıl. demek ki mesele kilo değil.
zayıf eş isteyen zayıf eşle evlenir. bu kadar.

insanın bakımlı ve güzel olması kendisine olan saygısından ileri gelir

Kilo da hayatı çok kısıtlıyor görüntü olarak da yaşlı göstermeye sebep oluyor.

Bir sağlık sorunu olur , bir şey olur hamilelik olur ona bir şey diyemem ama genç yaşta da kilolu olmayın bence sağlığınız için dikkat edin

İlla spor yapmak zorunda değilsiniz diyetisyen eşliğinde hiç aç kalmadan da sağlıklı şekilde kilo verebilirsiniz.

Eşinize gelince tüm erkekler şekilci değil siz yarın öbür gün yaşlanıp yüzünüz kırışıp saçınız beyazlayınca sizi beğenmeyecek miymiş

O biraz fiziğe önem veren sevgisini de buna göre yaşayan biri demek ki

Vur dedik öldürdün sende :) sevmiyor değil sevmezse bağlayan bir şey yok maddi durumda iyi beni hala evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla fazla görüşmeye gitmez genelde birlikte takılırız akşamları hiç yalnız bırakmaz geç gelmez bir şey olursa haberdar eder mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…