Zayıfım fiziğim de iyi ama benle alakası olmayan bir kızla aldatıldım. Yani bunun kiloyla alakası yok. Eşiniz mutlaka sizi seviyordur ama cinsel tatmini için o hayallerindeki 90 60 90 kadını sizde görmek istiyordur. Dedim ya öyle de olsanız adam adam değilse gidiyor zatenAcil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
Bu yöntemle ne kadar sürede kaç kilo verdinizBen de bir ara 80 e kadar çıkmıştım.Eşimden çok ben kendimden soğumuştum.Kıyafet denemekte almakta zulüm gibiydi..Sonra tavsiye üzerine tabağıma az miktarda yemek koyup onu yedikten sonra daha doymamışken koca bir bardak limonlu su içiyordum yeme isteğim geçiyordu..Ve bütün içtiğim suya limon damlatarak içiyordum.Önceleri zor geliyordu sonra alıştım limonsuz su içemez oldum.Zamanla midem küçüldü galiba hiç yemek aramaz oldum..Canım hiçbir şeyi çok çekmiyor.Ölmemek için yiyorum gibi birşey..Şimdi eşim diyor ya niye hiçbirşey yemiyorsun diye..(Asla sabah aç karınla içmedim ben midem biraz hassas diye..)Sizde deneyebilirsiniz..Sizin sorunuz nasıl zayıflarım değildi biliyorum ama yinede söylemek istedim belki işinize yarar..Eşiniz için değil kendiniz için bence zayıflayın ..İnanın hayatı çok değiştiriyor..Daha dinamik oluyor insan..Hayat enerjim geldi sanki ben zayıflayınca..Istediğim kıyafetleri özgürce giyinebilmek paha biçilemez
Ben 6 senedir evliyim ve ilk defa artik esime cok kilo almissin dedim ve ilk defada tepki göstermedi. Çünkü bundan önceleri kibarca misal cok ekmek yerine bir iki tane dilim yese daha iyi olur zaten erkekler cabuk verir veya enerji icecegi tibi seyler çok tüketmeyin dedim diye nasi kavga ederdi. Halbuki ailesiyle görüştüğü zamanlar onlar direk yüzüne cok aldin oglum bu ne hal diyince gecistirirdi.Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna çok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya çalıştım bir kaç kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak için yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gerçekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Bütün erkekler hep böyle şekilci mi? Bugüne kadar hiç bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni çok sevdiğini söylüyor ama kilolu olduğum için bazen çok ağır sözler sarfediyor. Beni çok üzdüğünü defalarca söyledim. Ama çok umursamıyor ama beni çok sevdiğini söylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kaçıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa çok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde söyledi ama hepsini söyleyemiyorum. Bu kadar önemli mi güzel vücutlu olmak. Çalışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Çocuk istedim. Vücudun şimdi bana zor yetiyor çocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi çocuk istemediğini söyledi. Gerçekten kilo verince bütün sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile düşünüyorum beni beğenmediğini düşündüğüm için. Sözle beni sevdiğini söylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da göstermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gerçekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep böyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak düşündüğüm de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu için seviyorum. Biraz vücut konusunda takıntılı kilo almamaya çalışır spor yapar fit vücudunu korumaya çalışır. Bazen çok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana güzel görünmek istiyorum diyor. Erkekler hep böyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şöyle bir gerçekte var ben hayatın kısa olduğunu düşünüyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini düşünüyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı göstermesini istiyorum. Sürekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lütfen fikir verin çıkmazda kaldım.
2 ayda 26 kg verdim..Bu yöntemle ne kadar sürede kaç kilo verdiniz
neden gereksiz feministlik olsun kocası eric bana olsa zaten rahatsız olacağı kadınla evlenmez değil miBelki kocası da Eric Bana’dır nerden biliyorsunuzo da evde striptiz şov yapıyor belki six pack olamaz mı dünya değişti erkekler eskisi gibi değil. gereksiz feministlik oluyor bu söyledikleriniz.
evet aşırı bir durum olmadığı sürece yok 5 kilo 10 kiloyu takan kadın ve erkek karşısındakini metalaştırır. şişman olmak da bir tercih olabilir. benim bildiğim olduğu haliyle mutlu nice kadın var. istemiyorlar kilo vermeyi. maşallah özel hayatları da cıvıl cıvıl. demek ki mesele kilo değil.Burda kimse adamı savunmuyor ki. Niye direkt olayı siyah ve beyaz diye ayırıyorsunuz. Doğum yapanlar kendini örnek veriyor o da doğru örnek olmuyor. Hem ben konu sahibinden şunu da merak ediyorum. Eşi direkt kırıcı konuşmaya mı başlamış. Yoksa önce tatlı dille mı ifade etmiş. Baktı olmuyor taktik değiştirmiş. Bir insan kilo vermek istiyor ama veremiyorsa doktora gider zaten bir sorunum mu var diye. Kilodan da bağımsız bu. Hepimiz sağlık sorunu dışında evlendiginiz şekilde kalmasını isteyebiliriz eşimizin. Tabii arada kilo alır verir doğum yapar 2 yıl sonra veriri. Kilo alınan ve verilen bir şey sonuçta. O zaman öyle isteyen kadınlar da kocamızı mı metalastiriyor. Hımm erkeklesmis kadın oluyordu doğru:)
Vur dedik öldürdün sende :) sevmiyor değil sevmezse bağlayan bir şey yok maddi durumda iyi beni hala evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla fazla görüşmeye gitmez genelde birlikte takılırız akşamları hiç yalnız bırakmaz geç gelmez bir şey olursa haberdar eder mutlakaHepsi palavra bu konuşmaların bu adam sizi hiç sevmiyor seven erkek asla böyle konuşamaz ben hamileliklerimde 20 ser kilo aldım yusyuvarlak oldum aynaya baktım çok ağladım eşim hep çok güzelsin verme bu kiloları sana çok yakıştı dedi verdim ama hepsini değil ve baya uzun süre sonra tabi bu süreçte eşimle ilişkimiz hiç yıpranmadi ben hep mutlu bir anneyim, eşiniz bencil onun istediği gibi olursanız sizinle yoksa yakında başka bahaneler bulur ve sizden ayrılır.Kilo ne ki alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?