• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz derler ama...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizin mutsuz olusunuz belkıde baskası ıcın mutluukdur..
siz cıkolatayı cok sever ve yersınız mutlu olursunuz ama baskası yedımmı alerjı olur mutsuz olur..

çok ilginç bi yaklaşım haksızlıktan bahsediyoduk burda hani eşllerini filan aldatıp başkasının hakkını yeyip yuva yıkıp ta mutlu mesut yaşayanlardan yaniiiii

Er yada geç diyorum,eden mutlaka buluyor,zaman çok sabırlı. Ben tam 15 yıl sonra adamın kızından çıktığını gördüm. Ve daha niceleri.
O an tek söyledikleri şunun hakkı çıkan. Ah'ı hak edeni kader damgalıyor
İçiniz rahat olsun :lepi:

Ben şahit oldum kastettiğine benzer bir olaya emin ol mutlu olmak nerde,sefil yaşıyorlar.Böyleleri er yada geç aldıkları ah ların hesabını ödüyorlar merak etme.Allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi

en kötü şey de mutsuz insanların mutluluk rolüne girmeleri bu inanın çok daha beter bişey karşındakilere öyle görünmek ama içi içini yemek..belkide oda mutluluğu oynuyodur olamazmı..

Nasıl oldu merak ettim

Beni aldatmıştı. ama tam bir delil yoktu elimde ama biliyordum bırakamıyordum da sonra bi başkasına aşık oldum onu bıraktım o beni bırakmadı tehditler yol kesmeler ama olmadı gözlerine baka baka başkasını sevdiğimi söyledim o buna yetti. Ve benden 1 yıl sonra nişanlandı kızı çok sevdi ama kız nişanı attı bu depresyonlar geçirdi 2.darbesini aldı ve böylece dersini buldu:KK45:

Valla çatır çatır mutlu oluyorlar benim gördüğüm o :D Hem aldattı hem mutlu bir evlilik yaptı bende böylece kaldım. Mutsuzluğunda gözüm yok işim olmaz şu saatten sonra ama bu bu kadar mı yani yapılan kar mı kalıyor filan diyede sormadan edemiyor insan.

Yazacağım
.... Katıldıklarım var saçma bulduklarım var.... Üzerek dökerek maddi manevi yıkarak... Gidip mutlu olamazsın... Kimseye bana tapu koy aman gitme diyen yok ... Kadın ol erkek ol istersen maymun ol..... Düzgün gideceksin olmuyor deyip kandırmasın gideceksin o insanın dünyasını başına yıkmadan.... O kalbi berbat edip topuklarınla çiğnemeden gideceksin.... Ah tutar beddua tutar... Kimseye ah etme beddua etme diyemez Allaha ortak koşamaz hiç kimse.... Allah bile karışmaz... Bu canı yananın meselesi.... Karışmak büyük büyük laflar la onu bunu deme vs vs vs yok öyle birşey.... Beddua ettim doğru yüzde 99 haklı olduğumu biliyordum.... Şunuda biliyordum ki bedduam göğe çıktı baktı haklıyım gitti adresi buldu devirdi..... Mutlu olamadılar.... Pişman değilim..... Hariçten gazel okumaya gerek yok bu gün olsa gene ederim.... Tutmuyor diye düşünmeyin hiç düşünmeyin etme günah demeyin hiç kimseye..... Hırsız malı çalınca biri size birşey yapınca da polise gitmeyip kanuna başvurmayıp oturun o zaman..... Bence farkı yok.. Niye adaletsiz insan beni yok edecek ben ona beddua edeceğim beddua bana dönecek..... İlahi sistem öyle çalışmıyor beni iki kere vurmak üzerine..... Ben beddua etme diyenlerin ya çok beddua alacak işler yapıp korktuğu için yada beddua olayını yanlış bilip çekindiği için böyle dediğini düşünüyorum.... Yaşadığım olayı anlatamayacağım bir kere beddua ettim bir insana ettim.... Bilseniz bir insana bu kadar da yapılırmı dersiniz.... Hayatta herşey ayrıldı boşandı yok başkasına gitti aldattı sevgi kırık kalp olayı kadar basit değil.... Onlarda değil basit bunu demiyorum.... Sadece bide bunların bin katı var..... Canı yanan söyler ah eder beddua da eder.... Ne yani o acılar kirecin makineyi tıkadığı gibi kalbimi tıkasın.... İnsan olsunlar efendim insan becerebilirlerse..... Her şeyin ayrılmanın bitirmenin vedanın Bi usülü var.... Kimse kimseye yapışmıyor yeni hayat kurma demiyor..... Sadece üzerime basma diyor..... Birine çarpınca özür dilersin birinin hayatını mahfedersen....buna yönelik hareketler yaparsan bedduanı alır tepe tepe kullanırsın.... Burada bile ban var ülkede kanun var ilahi adalet dede beddua ve ah hakkın var yada af edersin canı yanan bilir o tercih eder..... Nasıl saç rengini sen seçiyorsun aynada ben karışmıyorum..... İşte öyle bir şey.....

Bak gece gece gene aklıma geldi hala tutuyor benim beddua halada pişman değilim. Herkes çekinse bedduadan bu dünyada yanlış insan kalmaz kimsede üzülmez....Bulaşmamalı herkese bazen bazı beddualar hayatınızı mahfeder.... Eşitlik sağlanır.... Öylede olmalı bizim küçük menfaat dünyalarımızla alacağımız öç nedirki ilahi dünya sisteminin gazabı feci.... Dikkat etmeli her insan

Maddi yönden iyi sayılabilir stabil bir hayatımızın olduğu enazından sevilip sayıldığımı düşündüğüm bir evliliğim vardı ve hiç beklemediğim bir anda ikinci çocuğa hamile kaldım hamileliğimi öğrendikten kısa bir süre sonra eşim beni terk etti ve başka bir kadına ev açıp gitti bir tartışma esnasında bana ne yapabilirsin ki ben sana baktığım sürece oturacaksın dedi ben de ona bir gün Allah da seni benim elime düşürsün demiştim ve bu adam benim kucağımda öldü o parası için gelen kadın da beş kuruşsuz ortada kaldı . Ne kadar içten yakmış ki beni ahımı Allah bırakmadı . Oh dedim mi demedim üzüldüm tabi ama biz acıyoruz da işte Allah acımıyor.

10 senelik konuyu nerden bulup çıkardınız yav :D
Tesadüf diye birşey yok ... İnanmam.... Gece uykum kaçtı bir anda açıldı sayfa.... Konu kapatılınca yazılmıyor diye biliyorum yada belki yanlış biliyorum öyle işte 🙏😃

2010 da açılan konu ,2015 ve 2020 de 5 sene aralıklarla hortlatilmis .Diğer hortlatma tarihi 2025 olarak güncellendi 😂😂😂😂

Bence karşı tarafı bile bile kandırıp kullanmadiktan sonra böyle şeylerde adaletten bahsedilemez, kişi bugün sevdiğini 3 sene sonra sevemebiliyor, ya da evlilik planları kurduğu kişinin ailesini taniyinca mutlu olmayacağını düşünüp ayrılabiliyor vs... Bu durumda karma işlemiyor çünkü insan duygusunun kime yöneleceğini seçemiyor maalesef.

Back
X