Başkasıyla nişanı var.. ;(

demek ki sizin de ona olan hisleriniz çok güçlü değildi ya da ileriye dönük bişey yaşamadınız belki de..İnşallahh

Çok sağolun ilk cümleniz çok manidar gerçekten insan bakmak istediği pencereden bakınca göremiyo ardındaki sırrı..Olmayanda da vardır hayır..

Çok sağolun aminnn inşallah dua edin nolur içim soğusun istiyorum bi an önce

Olmuşla ölmüşe çare yok
Kendi hayatına adapte olmaya çalış
Herkes ektiğini biçer bir gün nasılsa, sen dert etme bunları

Gönül de ektiğini biçiyor çok haklısın...

demek ki sizin de ona olan hisleriniz çok güçlü değildi ya da ileriye dönük bişey yaşamadınız belki de..İnşallahh
17 yaşındaydım laylaylom kafasındaydım evet ama saplantı halinede getirebilirdim ben onu unutmayı tercih ettim! çok şanslıydım daha sonra eşimle tanıştım.arada aklıma gelir kendi kendime gülerim onlarda mutlu olsun bende :) ah etmedim hiç ne olursa olsun etmemde kader der geçerim

İlahi adaleti bekleme bu konuda çünkü yok.
Hayırlısı buymuş senin için bekleme cezasını bulmasını,yıpranırsın.
Dua et önüne bak.

Son düzenleme:
şok

Ay çok kötü oldum ya beterin beteri varmış Allah ım yüzüne gülmüş o kızcağızın inşallah benim de kaderim güzel olur mutlu olurum başkalarının mutsuzluğu için çabalayan insan mutlu olmayan insandır..Asla çirkeflik yapmak flan değil derdim bazı ark.lar yanlş anladı sanırm dönmesini falan beklediğim de yok öyle bi karaktersizden hayır gelmeyeceğini gelemeyeceğini pekala biliyorum bende.Ama bazen yapılanlar yarına kalsın ama yanına kalmasın istiyo işte insan.Bu da en doğal hakkımız bence gelsin benm canımı yaksın benmle kurduğu hayalleri bi başkasıyla yaşasın sonra ben allah mest etsin deyip geçeyim oldu..bna yaşattığının bin beterini yaşasa da içim soğumaz ya hoş ama allah a havale ücretsiz aldığı ah ın bedelini ödemesi ona bir ömür yeter.

Eğer ki sizinle birlikte ikende hayatında o kız varmışsa elbette ahınız yerini bulur.
Allah sabır versin zor bir durum ..

Buna inanamadım gerçekten nasıl vicdansız karektersiz insanlar var 8 yıla yanmadı doğum gününe yanmadı yüzüne bakarken utanmadı neden bu kadar nefret etmiş ondan acaba bir insan birinden nefret etmiyorsa nasıl yapar böyle bir karektersizliği aklım almıyor

O an yaşadığı o derin acıyı hepimiz yaşadık misk..
Çok feciydi..
Madem istemiyordun kızın 8 yılını neden çalıyorsun???!!
8 yıl!!!

çok acı bi durum true yaa...valla bende üzüldüm arkadaşına neyseki hayatı düzene binmiş.inş mutludur şimdi

Beterin beteri var derler ya işle böylesi de var..
Sanmıyorum iki yakası bir araya gelsin pisliğin..
Hastane de falan yattı kızcağız..
Birde öyle korkak bir adammış ki arkadaşına arattırıyor,erkekcik!

çok acı bi durum true yaa...valla bende üzüldüm arkadaşına neyseki hayatı düzene binmiş.inş mutludur şimdi
Uzun zamandır görüşmüyoruz..
İyi olsun da gerisi mühim değil..
Hayatım da asla unutmayacağım anlardan biriydi.
Nikahı basmayı falan düşünmüştük ama sağolsun aramızda mantıklı bir arkadaşımız vardı da gitmedik.

Bu tokat gibi geldi bana inanın derdimi unuttum

Dünyada insanlar ne acıları unutuyorlar.
Çok zor, ama bir sene sonra belki de şu anki acının tarifini bile yapamayacaksın, unutacaksın.
O madem yolunu çizdi, sen de kendi yoluna bak. Seni kıskandırmak falan umrunda değildir emin ol

böyle bi durumu yaşayan var mı ? Yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın

herkes hayatında en az bir kere aşk acısı çekmiştir biliyorum çok zor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama emin ol bir gün geçecek ve sen o gün boşuna üzülmüşüm diye kendini suçlayacaksın ayrılmanız çok yerinde olmuş 3 ay sonra başkasıyla nişanlanan birinden zaten sana hayır gelmezdi arkadaşlara katılıyorum unutmaya çalış ve geleceğine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…