Başkasıyla nişanı var.. ;(

Çok sağolun ilk cümleniz çok manidar gerçekten insan bakmak istediği pencereden bakınca göremiyo ardındaki sırrı..Olmayanda da vardır hayır..

her şerde bir hayır vardır boş ver hayatına bak o arada mutlu mesut nişanlanırken sen böyle çıldır hakmı ALLAH aşkına
o mutluyken sen neden mutsuz oluyorsun takmıyor seni umrunda değilsin aklını başına topla bukadar kendini üzme pişman olursun

Zor çok zor..Göğsüme bi yumruk oturmuş gibi.Geceleri ağlıyodum istem dışı içten içe ihaneti hissettiğimdendir nedir..Aylardır sabahlayıp 13 14 lere kadr yatan ben bugün zamk diye kalktım sabahın köründe meğer bu haberi almak içinmiş hayat ne garipp

Son düzenleme:
Beterin beteri var derler ya işle böylesi de var..
Sanmıyorum iki yakası bir araya gelsin pisliğin..
Hastane de falan yattı kızcağız..
Birde öyle korkak bir adammış ki arkadaşına arattırıyor,erkekcik!

Gerçekten bundan beter bir durum olabilir mi bilemiyorum çok zor giden 8 yılına mı yansın sevdiği adamın adam çıkmadığına mı çok zordur çok kendini toparlaması zor olmuştur ama kalmamış yanına ve boşanmış kimsenin ahı kimse de kalmaz Nasıl da korkak erkek olsaydı da zaten adam gibi ayrılırdı heba etmezdi hiç bir şeyi gider ne halt yerse yerdi sonrasında

Konu sahibi arkadaşım da bence üzülmemeli gerçekten çok daha farklı olabilirdi artık olan olmuş demesi kolay evet ama biten bitmiş sonrasın da yapılmış bir şey benimle birlikte olduğunda varmıydı falan diye düşünmek sadece üzer size bir yararı yok

Son düzenleme:
Ben yasadim canim. Seninkine cok benzer bir hikaye. Hatta daha beteri. Ama hayat devam ediyor. Simdi 9 yil oncemiydi yoksa 10 yil oncemiydi hatirlamaya calisiyorum ama hatirliyamiyorum bi turlu. Ne garip. O tarihi bile silmis savunma mekanizmam. Seni cok iyi anliyorum. Icin nasil yaniyo biloyorum canim ama sabret ve dua et.

Sizinki nasıldı özel olmayacaksa? ne kadr zaman sonra unuttunuz hazmettniz?

kuzum..
geçmiş olsun..böyle bir durum yaşayan var evet kızkardeşim
severek nişanlandıgı nişanlısı ile ayrıldılar
büyük nişan yaptık.güzel bi flört dönemleri oldu
hevesle çeyiz seçiyordu sürekli hevesle gelinliğini diktirdi
düğün salonundaki kurdeleye kumaşa kadar seçmişti
...
ayrılık sebepleri kız kardeşimin önceki ilişkisi konusunda içine sinmeyen şeylerdi..
bişey var çözemediğim dedi güvenemiyordu
aklındaki sorulara cevap bulamıyordu
biz kardeşime baskı kurduk seni seviyodu nasıl kesip atarsınız diye
kızkardeşimin haklı oldugunu öğrenınce babam bile affet kızım dedi
meğersem eski sevgilisi hayatının bi köşesinde hep durmuş.bazen telde bazen mesajla görüşme yapmışlar
facede fotolarını takip ediyomuş
kız kardeşimden ayrıldıktan üç gün sonra facede ilişkisi var yaptılar
kocaman yazmışlar ''AŞK KAZANDI''
koca buket gül göndermiş fotolarını koymuşlar
ve kız kardeşimle evlenecekleri düğün gününden 4gün sonra nişan düğünü yaptılar..
ve kız kardeşim ağzına diş fırçasını alıp öyle uyuyor geceleri dişlerini sıkıyor
içimizden kini ve nefreti hiç çıkmıyor
allah korkusu olan biriyim ama kurtlar parçalamış leşe dönmüş deseler
içim zerre sızlamaz..
..
inşallah zamanla atlatırsın
ağlamak istediğinde ağla
sitem etmek istediğinde ağla
içini hep boşalt içine atma
çivi çiviyi söker anca
biri karşına çıkacaktır
mutlaka geçecek sabret.. herşeyin bir zamanı var

Offfff yaa..
Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşısına inşallah.

Kızlar merhaba. Kızkardeşim memleketten geldi onu adalara götürmek istiyorum ümraniyeden adalara gitmek icin ne yapmam lazim?

canım cok acı bır durum Allah yardımcın olsun..Ama ılahı adalet herkesın yerıne butun tasları oturtuyor..emın ol gun gelecek Allahım ıyıkı olmamıs dersin..

Lokman suresi 24. ayet "Kısa süre dünya zevkini yaşarlar. . . Sonra onları, ağır - şiddetli bir azabı yaşamaya mecbur ederiz."

Üzülme, kaybettiğin herşey başka bir şekilde sana geri dönecektir, kaybettiğin aslında kazandığındır
Bak yukarıda bir ayet, bu aralar içinde bulunduğum garip bir durumda her Kuranı Kerimi açışımda ısrarla karşıma çıkan ayet bu.
Bilemezsin seni beklediğini, karşındaki kumaş belli, sen yolunu ayırdın, iyi niyetliydin. Rabbim gönlüne göre birini çıkarsın karşına en kısa zamanda.
Karşındaki eğer seni aldattıysa, hakkına girdiyse mutlaka yaptıkları dönüp dolaşıp onu bulacaktır. Yorma kendini, belki çok kısa sürede çıkacak ahının acısı bilemezsin. Bilme sen tertemiz hayaller kur, tertemiz insanlar çağır hayatına. Herkes hakettiğini yaşıyor, bu bazen bizim hayalimizden bile çabuk oluyor.

Ben yine derdime utandım of ne büyük bi acı allah ım düşmanıma bile göstermesn derler ya..Allah ım fırsat vermesn böylelerine.Dua edin nolur benm içinde peki kız kardeşiniz unttu mu ? ne kadr zman aldı unutması şuan ne yapıyo özel değilse..

Ne güzel bi açıklama bu içime su serptiniz gerçekten Rabbim hepimize en hayırlısını versin inşallahh dua edinn nolur içim soğusun bi an önce bende kendi yolumu çizebileyim ama doğru insanlarla..Allah korkusu olan bi insan yapamazdı bnu demi.Aşık olmanın arkasına sığınması onun masum olduğunu göstermez.Allah korkusu olmayan bi adamı da ben zaten istemem

düğünü 17 mayısta olucaktı
yani geçen ay.annem sürekli ağlıyo diye babam içine atıyo diye hiç üzülmüyomuş gibi yapıyor.
dişlerini sıkıyosun takma lütfen dediğimizde valla unuttum diyo
allah korumuş öyle birinden diyo
kendini yalancıktan avutuyo.ama öyle olmadıgını biliyoruz
uzaklara dalıyo.pek ağlamıyo.işe girmiyo evden çıkmıyo
sevgiden aşktan çok en çok kadınlık gururuna üzüldüğüne eminim
çünkü normalde çok gururlu biridir
çocuklugundan beri okulda para toplansın ilk kardeşim gider verir
herşeye gurur yapar.insanlar içinde ezilmekten hep çekinir
aslan burcu gurura düşkündü...
ama şimdi yerle bir.herkes tanıdık tanımadık öğrendi
evet onun ayıbı değil ama.. off off öyle işte

Bu kadarmı salak olur insanlar, bu kadarmı habersizler haktan hukuktan kalpten. bu kadarmı duygusuzlar. Hiç mi bişey veremedi ailesi çevresi. Kız ne cesaretle neye güvenle başlar çocuk nasıl bu kdr duygusuz olabilir bir gr insanlık yokmuydu içinde. Kardeşini benim için öp nolur, sımsıkı sarıl. Unutmasın hiç, cenneti kazandığını Rabbimin rızasını kazandığını düşünsün. Ve tertemiz bir hayatı olacağı için şimdiden sevinsin, rabbim hayalinden öte mucizeler çıkarsın karşısına. Sabrın sonu selamet hiç merak etmeyin. Hem bu aralar karşıma sımsıkı tutunduğum bi ayet çıkıyor.
Lokman suresi 24. ayet "Kısa süre dünya zevkini yaşarlar. . . Sonra onları, ağır - şiddetli bir azabı yaşamaya mecbur ederiz."

Yüzsüzce beni mahveden bi insanı düşündüğümde her Kuranı Kerimi açtığımda karşıma çıkan ayet. Belki 4 belki 5 kere.

Rabbimin vaadi kesin, Allah sabredenle beraberdir, Allah kırık kalplerdedir. Korkmayın sabah olacak nolur umudu bırakmayın..

Üzüldüm canim ama edlen ne gelirki. Böyleleride dolu malesef.
Eski sevgilisi, onu aldatan degilmiydi? Eger onunla nisanlandiysa
Kötü olan, demekki seninle beraberkende hep onu sevdi.
Durum buysa, igrencligin en büyügü bu iste.

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın

nerdeyse bu olayın aynısını yaşadım aradan 5 yıl geçti çok üzülsemde unuttum zamanla insan herşeyi unutuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…