- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Sadece bunu yaşayanlar varsa onların yorumlarını çok merak ediyorum.
Hani belki bir umut..
Nişanlımdan ayrıldım 4 ay oldu ve o tekrar nişanlandı 1-2 aydır nişanlı.
Şimdi ben kendime çok kızıyorum o hayatına başkasını aldı bile sen hala onu hatırlayıp üzülüyorsun diye.
Ama ilk defa birisiyle evlenmek istedim ben hem de ilk defa birisine bu kadar aşık oldum.
Ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyen çok insan oldum belki de sırf ona inat belki de unutmak için
denedim ama olmuyor yapamıyorum. Devamı gelmiyor.
Acaba eskisine olan aşkım biter mi ?
Unutur muyum demiyorum unutulmaz ama
Yeniden aşık olabilir miyim ?
Bu şimdi imkansız gibi geliyor.
Benim durumumda olup daha sonra aşık olan var mı ?
Artık ben de aşık olmak istiyorum.
belki daha kısa bir zaman ama yalnız yapamıyorum, her şey üstüme üstüme geliyor.
Geçer ama zamana ihtiyaç var.Sadece bunu yaşayanlar varsa onların yorumlarını çok merak ediyorum.
Hani belki bir umut..
Nişanlımdan ayrıldım 4 ay oldu ve o tekrar nişanlandı 1-2 aydır nişanlı.
Şimdi ben kendime çok kızıyorum o hayatına başkasını aldı bile sen hala onu hatırlayıp üzülüyorsun diye.
Ama ilk defa birisiyle evlenmek istedim ben hem de ilk defa birisine bu kadar aşık oldum.
Ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyen çok insan oldum belki de sırf ona inat belki de unutmak için
denedim ama olmuyor yapamıyorum. Devamı gelmiyor.
Acaba eskisine olan aşkım biter mi ?
Unutur muyum demiyorum unutulmaz ama
Yeniden aşık olabilir miyim ?
Bu şimdi imkansız gibi geliyor.
Benim durumumda olup daha sonra aşık olan var mı ?
Artık ben de aşık olmak istiyorum.
belki daha kısa bir zaman ama yalnız yapamıyorum, her şey üstüme üstüme geliyor.
evet ama benim için uzun bir zaman çünkü hem bu kadar süre yalnız kalmadım hem de o nişanlanmışken yalnız kalmamalıymışım gibi geliyorDur bi bismillah daha 4 ay olmuş yahu. Görende asırlardır yalnizsiniz sanacak. 4 ay çok kısa bir süre.
beni sevdiğine emindim bana uzun bir süre hayatına kimseyi alma ben dayanamam derken nasıl başkasına gider aklım almıyorbende bunu anlamıyorum nasıl erkekler uzun ilişkiden sonra bu kadar ksa süre içinde birini bulup evlliğe adım atıyorlar? cevabını bilen duyan varsa söylesin lütfen.. gerçekten seviyorlar mı, yoksa inat olsun diye mi yapıyorlar?
evet evet anlam veremediğim bir durum nasıl böyle bir insanı hala hatırlarken ağlayabilirimSen unutma olurmu,çek acılarını olsun bitsin, bak ex nişanlın başka birini bulmuş seni unutmuş hatta nişan yapmış bile..
bende bunu anlamıyorum nasıl erkekler uzun ilişkiden sonra bu kadar ksa süre içinde birini bulup evlliğe adım atıyorlar? cevabını bilen duyan varsa söylesin lütfen.. gerçekten seviyorlar mı, yoksa inat olsun diye mi yapıyorlar?
evet evet anlam veremediğim bir durum nasıl böyle bir insanı hala hatırlarken ağlayabilirim
Bence unutamadiginizdan değilde daha çok onun hayatına hemen birini dahil etmis olmasini sindiremiyorsunuz. Siz sevmissiniz evet ama sevilmemissinizki. Bu durumda nasıl hala onu dusunuyorsunuz ? Önceki konularınızı hatirliyorum. Ayrıldıktan hemen sonra kız istemeye gitmişti. Böyle biri neden hala aklınızı meşgul ediyor ? O sahsin gerçekten mutlu olabileceğinimi düşünüyorsunuz ? Bırakın evlensin. Şimdi cicim ayları her şey onlara toz pembe. 3 5 sene sonra sevmeden hatta doğru düzgün tanımadan yaptığı bu evlilikten pişman olacak. Neden hayatımda kimse yok diyede düşünmeyin. Hayatinizda birinin olmamasi kötü bir ilişki yaşamaktan bin kat daha iyidir. Kendinize zaman tanımalisiniz bence.evet ama benim için uzun bir zaman çünkü hem bu kadar süre yalnız kalmadım hem de o nişanlanmışken yalnız kalmamalıymışım gibi geliyor
voov ne varsa eskilerde var.tatlım demekki o seni gerçekten sevmiyomuş değermi sence sana bi örnek verim babanemin erkek kardeşi 60 yaşında ve bekar sebebi ise sevdiği kızı zorla başkasıyla evlendirmişler hala yasını tutuyo evlenmem asla diyo bayanıda tanıyorum oda hala ona aşığım diyo düşün gerçek aşk böle birşey demekki 2 ay sonra gidip başkasıyla niişanlandıysa o senden ayrılmaya dünden razıymış hatta belki hayatında sen varken yedektekilerde olabilir bilmiyorum ama şunuda sölim deymicek insanı sevmiceksin bu devirde boşver hayatına bak sen o yolunu çizmiş sen kendine biraz zaman tanı rahat bırak su akar yolunu bulur
Kız bulunduğu şehirde bile yaşamıyor binlerce km ötedeki akrabası bulmuş nasıl olur anlamıyorum kızı görmesi için saatlerce yol gitmesi lazım beni görmesi içinse 10 dak yani nasıl bir tercih buinat olsun diye yapıyorlar bence konu sahibi ferah tut kendini senin canını yakmak için nişanlanmış ve başarmışta bir erkek uzun bir ilişkiden sonra hemen birini buluyorsa bulduğu kişiyi sevdiğini sanmıyorum sırf inat ego gurur bencillik yüzünden siz de böyle üzülün gidenin arkasından...
teşekkür ederimBence unutamadiginizdan değilde daha çok onun hayatına hemen birini dahil etmis olmasini sindiremiyorsunuz. Siz sevmissiniz evet ama sevilmemissinizki. Bu durumda nasıl hala onu dusunuyorsunuz ? Önceki konularınızı hatirliyorum. Ayrıldıktan hemen sonra kız istemeye gitmişti. Böyle biri neden hala aklınızı meşgul ediyor ? O sahsin gerçekten mutlu olabileceğinimi düşünüyorsunuz ? Bırakın evlensin. Şimdi cicim ayları her şey onlara toz pembe. 3 5 sene sonra sevmeden hatta doğru düzgün tanımadan yaptığı bu evlilikten pişman olacak. Neden hayatımda kimse yok diyede düşünmeyin. Hayatinizda birinin olmamasi kötü bir ilişki yaşamaktan bin kat daha iyidir. Kendinize zaman tanımalisiniz bence.
Ben attım nişanı belki de yediremedi bilmiyorum daha sonra paylaşımlar yaptı sever dedim gelir dedim tarzında ama sonra ne olduysa oldu işte ben de öyle yapıyorum iyi bir anımız geldi mi hemen kötü olayları düşünüyorum en azından böyle daha rahatımErkekler sevgileri bitmediği sürece kolay kolay vazgeçmiyorlar bir ilişkiden.. Acı ama kabul etmek gerekiyor, nişanı atabildiyse zaten kafasında bitirmiş bazı şeyleri. Zaten devamındaki tutumu da bunun kanıtı.
Sizin unutmak için yapabileceğiniz şey şu, o aklınıza geldiğinde direkt kötü anılarınızı canlandırın zihninizde. Adını en kötü özelliğiyle bağdaştırın. Başta kendinizi zorlayarak yapın bunu ama zamanla kendiliğinden olur hale gelecek. Zihnimizin zaafı bu, zaman geçtikçe iyi şeyleri hatırlıyoruz sadece ve özlemin içine düşüyoruz. Ama ben düşüncelerin yönetilebildiğine inanıyorum, siz onu andığınızda kötü şeyleri hatırlattıkça kendinize daha kolay uzaklaşacaksınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?