• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasıyla yapamıyorum..

ya nasıl 4 ay sonra hemen başkasıyla nişanlana biliyor görücü usulumü olmuştu

yara bandı için de birisini bulmak istemiyorum yani öylesine değil mantığıma yatan birisi olsun diyorum o da kimse yok düzgün insan kalmamış hep bana ters hareketler ya da bana öyle geliyor

Zamanın da söz atmış biri olarak söylüyorum ki, şu an sen ona kafanı taktığından, seçenekler az geliyor. Doğal rutinine bırakırsan, işte o zaman hayatına doğru insanı, artısıyla, eksisiyle görerek alıyorsun. İlkin de yaptığın hata, ikinci de tecrübe olarak ger dönüp, doğru kararlar alıyorsun ;)

Sana daha dün çok sevdigim bi abimin başına geleni soyliyim. Ben o bide sevdiği kadın aynı yerde calisiyoduk kadın bunla oynuyodu resmen bende o yaşıma rağmen bunu farkedip murat abimi uyariyodum. Sonra kadın çalıştığımız yerin patronunu ayartip evlendi. Bide evlendikten sonra patronun paralarını murat abimle yiyeceğini söylemiş murat abiye. Evleneli 3 seneyi çoktan geçti kadının. Geçen sene murat abiyi telefonla arayıp durmuş taciz etmiş resmen kacalim birlikte seni seviyorum beni kacir bilmem ne çirkin çirkin şeyler...üstelik kadının çocuğu bile var. Sana demek istediğim karsindakinin verdiği karar ne kadar sağlıklı aylar yıllar sonra ne olur bilemezsin sen yeterki sakin ol adımların sağlam ve istikrarlı olsun..

Ya içinizi bilemem ama bu oğlan zaten meyilliymiş baksana hemen başkasıyla nasıl nişanlanabilir birisi 2 ay dediğin nedir ya bence unutman için muhteşem bir sebep ondan nefret etmeye çalış hemen başka arkadaş ortamlarına gir kafanı dağıtcak şeyler yap

Adam kolayını bulsa daha ayrılmadan onunla da nişanlanacakmış bu ne acele?
4 ay kısa bir süre, elbette geçecek her şey gibi.

Sana daha dün çok sevdigim bi abimin başına geleni soyliyim. Ben o bide sevdiği kadın aynı yerde calisiyoduk kadın bunla oynuyodu resmen bende o yaşıma rağmen bunu farkedip murat abimi uyariyodum. Sonra kadın çalıştığımız yerin patronunu ayartip evlendi. Bide evlendikten sonra patronun paralarını murat abimle yiyeceğini söylemiş murat abiye. Evleneli 3 seneyi çoktan geçti kadının. Geçen sene murat abiyi telefonla arayıp durmuş taciz etmiş resmen kacalim birlikte seni seviyorum beni kacir bilmem ne çirkin çirkin şeyler...üstelik kadının çocuğu bile var. Sana demek istediğim karsindakinin verdiği karar ne kadar sağlıklı aylar yıllar sonra ne olur bilemezsin sen yeterki sakin ol adımların sağlam ve istikrarlı olsun..
oha yaaa aman Allah'ım :o Allahtan o hayatında birisi varken beni arayacak karaktere sahip bir insan değil buna da şükür

Çivi çiviyi sökmez .

Aşk acısına ilaç , yeni bir aşk değil zamandır .

Sadece eski nişanlınıza olan aşkınızı değil , ''aşkı'' bir müddet rafa kaldırın . O geldiğinde zaten sizi bulacak kadar davetsiz bir misafirdir.

Hic merak etme gecicek.
Burda en buyuk ask acisini yasayan mal benimdir galiba.
2 senelik iliskim bitti( ben bitirdim) ve 1 bcuk sene( dile kolay 1,5 sene) yas tuttum kendime gelemedim.
Ama sonuc olarak gectimi gecti.
Artik onun ismini duydugumda aklima karaktersiz kelimesi geliyor.
Ve sukrediyorumki oyle biriyle hayatimi birlestirmedim.
Benimki geciyosa seninkide gecer herkesinkide gecer.
4 ay cok uzun surdu diye dusunme, sorun 2 ay snra nisanlanan eski nisanlinda, sende degil.

Sadece bunu yaşayanlar varsa onların yorumlarını çok merak ediyorum.
Hani belki bir umut..
Nişanlımdan ayrıldım 4 ay oldu ve o tekrar nişanlandı 1-2 aydır nişanlı.
Şimdi ben kendime çok kızıyorum o hayatına başkasını aldı bile sen hala onu hatırlayıp üzülüyorsun diye.
Ama ilk defa birisiyle evlenmek istedim ben hem de ilk defa birisine bu kadar aşık oldum.
Ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyen çok insan oldum belki de sırf ona inat belki de unutmak için
denedim ama olmuyor yapamıyorum. Devamı gelmiyor.
Acaba eskisine olan aşkım biter mi ?
Unutur muyum demiyorum unutulmaz ama
Yeniden aşık olabilir miyim ?
Bu şimdi imkansız gibi geliyor.
Benim durumumda olup daha sonra aşık olan var mı ?
Artık ben de aşık olmak istiyorum.
belki daha kısa bir zaman ama yalnız yapamıyorum, her şey üstüme üstüme geliyor.
ne bu acele 4 ay unutmak için çok kısa

oha yaaa aman Allah'ım :eek: Allahtan o hayatında birisi varken beni arayacak karaktere sahip bir insan değil buna da şükür
Valla bunu hiç bilemezsin erkekler kadınlardan daha arsız oluyor ve bu söze rağmen benim anlattığım hikayede kadın arsız erkeği tahmin bile edemeyiz. Erkekler çabuk unuttuğunu sanır. Ayrilir ayrılmaz koşmaya başlar koşar da koşar sonra yavaş yavaş yorulmaya başlar ve unutma gelen gideni her zaman aratır

Çivi çiviyi sökmez .

Aşk acısına ilaç , yeni bir aşk değil zamandır .

Sadece eski nişanlınıza olan aşkınızı değil , ''aşkı'' bir müddet rafa kaldırın . O geldiğinde zaten sizi bulacak kadar davetsiz bir misafirdir.
Umarım bulur yolu şaşırmasın da :))

Onu unutman için ondan uzaklaşman lazım yoksa onu gordukce canın aciycak. Sabir li olman lazım unutmak için daha 4 ay olmuş illaki sende başkasını seviceksin zaman herşeyin ilaci. Allah yardımcın olsun çok zor. Ama kimse için ağlamaya uzulmeye değmezmis ben bunu çok geç oldu ama anladim

Hic merak etme gecicek.
Burda en buyuk ask acisini yasayan mal benimdir galiba.
2 senelik iliskim bitti( ben bitirdim) ve 1 bcuk sene( dile kolay 1,5 sene) yas tuttum kendime gelemedim.
Ama sonuc olarak gectimi gecti.
Artik onun ismini duydugumda aklima karaktersiz kelimesi geliyor.
Ve sukrediyorumki oyle biriyle hayatimi birlestirmedim.
Benimki geciyosa seninkide gecer herkesinkide gecer.
4 ay cok uzun surdu diye dusunme, sorun 2 ay snra nisanlanan eski nisanlinda, sende degil.
teşekkür ederim desteğiniz için

Onu unutman için ondan uzaklaşman lazım yoksa onu gordukce canın aciycak. Sabir li olman lazım unutmak için daha 4 ay olmuş illaki sende başkasını seviceksin zaman herşeyin ilaci. Allah yardımcın olsun çok zor. Ama kimse için ağlamaya uzulmeye değmezmis ben bunu çok geç oldu ama anladim
onu ayrıldığımızdan beri hiç görmedim ama aklıma geliyor her gün görüşürdük çok farklı zamanlar geçirdik boş değil dolu dolu geçti aman ne bileyim işte aklıma geldikçe salak gibi üzülüyorum

Back
X