• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasıyla yapamıyorum..

zamanla alışacaksın canım 4 ay az bir süre birazdaha sabret
teşekkür ederim zaten ilk zamanlara göre daha iyiyim gülebiliyorum falan zaten düşünüyorum da onunla birlikteyken şimdi olduğundan daha da mutsuzdum sürekli kavga edip barışıyorduk

onu ayrıldığımızdan beri hiç görmedim ama aklıma geliyor her gün görüşürdük çok farklı zamanlar geçirdik boş değil dolu dolu geçti aman ne bileyim işte aklıma geldikçe salak gibi üzülüyorum
Haklisin arkadaşım gormesen bile anılar insanın canını acitiyo dimi. Değmez bi insanmış belli ayrılır ayrılmaz hemen nişanlanan insandan ne beklersin ki. Umarım karşına bu günleri unutturacak bi insan çıkar kii çıkacaktır da zaten sen sabırlı ol üzme kendini

Haklisin arkadaşım gormesen bile anılar insanın canını acitiyo dimi. Değmez bi insanmış belli ayrılır ayrılmaz hemen nişanlanan insandan ne beklersin ki. Umarım karşına bu günleri unutturacak bi insan çıkar kii çıkacaktır da zaten sen sabırlı ol üzme kendini
benden önce de 2 kere söz atmış salaklık ben de bunu çok sonra öğrendim benden saklamış aşık olduktan sonra öğrendim ayrılamadım

benden önce de 2 kere söz atmış salaklık ben de bunu çok sonra öğrendim benden saklamış aşık olduktan sonra öğrendim ayrılamadım
Oooo bu nasıl bi tipmis böyle kaç insanı yarı yolda bırakmış hic üzülme hiccc verilmiş sadakan varmış bosver ayrıca kavga barış kavga barış nereye kadar dimii ya

sileceğim zaten bütün zamanlarımı dolduracak şekilde ayarladım yeni bir hayata geçiş yaptım adeta bakalım
Sen aslında yeniden güvenip aşık olabilir miyim kafasındasin. Bundan so ra ki aşk çok daha güzel olur hem temkinli hem daha tutkulu... Ben de evlilik tarihi alinip nikah işlemleri oldoktan sonra düğüne bir aya kala ayrıldım nisandan. İki yıl sonra yeniden sevdim evlendim kızım var çok mutluyum... Seversin yani :21:

Tabiki olur ama daha kısa bir zaman geçmiş ben 2,5 yıl sonra olmuştum ama keşke olmasaydım nişanlandık onunla düğüne 2 ay kala ayrıldık ayrılmasak 4 gün sonra düğünüm vardı :D

Yani her zaman umut var o olmaz başkası mutlaka olur hayırlısı olsun dua et :)

Sen aslında yeniden güvenip aşık olabilir miyim kafasındasin. Bundan so ra ki aşk çok daha güzel olur hem temkinli hem daha tutkulu... Ben de evlilik tarihi alinip nikah işlemleri oldoktan sonra düğüne bir aya kala ayrıldım nisandan. İki yıl sonra yeniden sevdim evlendim kızım var çok mutluyum... Seversin yani :21:
Ay ne güzel rabbim bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

Ben attım nişanı belki de yediremedi bilmiyorum daha sonra paylaşımlar yaptı sever dedim gelir dedim tarzında ama sonra ne olduysa oldu işte ben de öyle yapıyorum iyi bir anımız geldi mi hemen kötü olayları düşünüyorum en azından böyle daha rahatım
Merhabalar merakımı maruz görün
Neden ayrıldınız?

Tabiki olur ama daha kısa bir zaman geçmiş ben 2,5 yıl sonra olmuştum ama keşke olmasaydım nişanlandık onunla düğüne 2 ay kala ayrıldık ayrılmasak 4 gün sonra düğünüm vardı :KK70:

Yani her zaman umut var o olmaz başkası mutlaka olur hayırlısı olsun dua et :)
ediyorum Allah razı olsun rabbim sizlere de mutluluklar versin

Merhabalar merakımı maruz görün
Neden ayrıldınız?
bana sürekli işten çık evlendikten sonra çalışmayacaksın falan diyordu ben de çalışmayı çok istiyordum zaten sürekli her şeyi büyütüp kavga ediyorduk çok ayrıldık barıştık en sonunda işten çıkma kararı aldım tam sonra konuşurken iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi ben de attım nişanı

ediyorum Allah razı olsun rabbim sizlere de mutluluklar versin

Amin cümlemize versin inş ama biraz önce bi yazını okudum erkekler için çalışıyorsun falan ne karaktersiz bir konuşmadır bu ya çalışma diyen bu erkekler var ya yanlarında çalışan kızlara yan gözle bakan erkekler herkesi öyle düşündükleri için sana da çalışma demiştir gerizekalı bak sinirim bozuldu :D

Kurtulduğun iyi olmuş öylesiyle hayat geçmezdi benim ex nişanlı da bana buna benzer laf kullanmıştı yani kaçırırlarsa beni nolurmuş gibi :D çocuk akıllı işte ben hiç umursamıyorum o yüzden sende öyle yap :)

bana sürekli işten çık evlendikten sonra çalışmayacaksın falan diyordu ben de çalışmayı çok istiyordum zaten sürekli her şeyi büyütüp kavga ediyorduk çok ayrıldık barıştık en sonunda işten çıkma kararı aldım tam sonra konuşurken iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi ben de attım nişanı
Anlıyorum kesinlikle dogru bi karar vermissiniz...Ve bence uzulmeyin calisan kendii ayaklari uzreinde duran bi bayansiniz zaman herseyin ilaci emin olun yillar sonra hatirlayip gulecek bi aniniz olacak kalacak:-)

voov ne varsa eskilerde var.
kesinlikle katılıyorum bu arada kızlar inat uğruna olduğuna inanmıyorum çünkü nişanlanmış gerçekci olalım sevgilisi olsa hadi inat uğruna derimde nişanlanmış evlenicek erkekler pire için yorgan yakmaz o biz kadınlara mahsus bence erkekler sevdiği kızlarla evlilik kararını zor alıyo böle düşünelim bence

Amin cümlemize versin inş ama biraz önce bi yazını okudum erkekler için çalışıyorsun falan ne karaktersiz bir konuşmadır bu ya çalışma diyen bu erkekler var ya yanlarında çalışan kızlara yan gözle bakan erkekler herkesi öyle düşündükleri için sana da çalışma demiştir gerizekalı bak sinirim bozuldu :KK70:

Kurtulduğun iyi olmuş öylesiyle hayat geçmezdi benim ex nişanlı da bana buna benzer laf kullanmıştı yani kaçırırlarsa beni nolurmuş gibi :KK70: çocuk akıllı işte ben hiç umursamıyorum o yüzden sende öyle yap :)
Yok yanında kız yoktu tamirciydi aman neyse :D sağol kız

Kısa bir süre.. Ama zamanla ve duayla geçecek .. Ayrıca başkasıyla yapamıyorum ya da unutamıyorum diyip kendinizi sartlandirmayin.Saplantı haline getirmeyin. . O gününü gün ediyor .Yeni bir hayata adım atmış bile. Kafanızı meşgul edin. Süslenip puslenip çıkın.Kendinizde değişimler yapın. İllaki sizin de seveceğiniz biri çıkar karşınıza. Acele etmeyin. Önce bir kendinizi dinleyin. Bir rahatlayin. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Herşeyde vardır bir hayır. Ve bir gün iyi ki diyeceksiniz. Bütün yaralarinizi saracak biri çıkar karşınıza er ya da geç.

Son düzenleme:
Back
X