• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasıyla yapamıyorum..

Kısa bir süre.. Ama zamanla ve duayla geçecek .. Ayrıca başkasıyla yapamıyorum ya da unutamıyorum diyip kendinizi sartlandirmayin.Saplantı haline getirmeyin. . O gününü gün ediyor .Yeni hir hayata adım atmış bile. Kafanızı meşgul edin. Süslenip puslenip çıkın.Kendinizde değişimler yapın. İllaki sizin de seveceğiniz biri çıkar karşınıza. Acele etmeyin. Önce bir kendinizi dinleyin. Bir rahatlayin. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Herşeyde vardır bir hayır. Ve bir gün iyi ki diyeceksiniz. Bütün yaralarinizi saracak biri çıkar karşınıza er ya da geç.
Ayy ne güzel şeyler yazmışsınız umutlandım çok teşekkürler :KK68:

Ayy ne güzel şeyler yazmışsınız umutlandım çok teşekkürler :KK68:
Umudunuzu kaybetmeyin. Gerçekten öyle. Örnekleri çok ama çok fazla. Neden sizin de oyle olmasın. Daha iyilerine layiksiniz.. Bazı şeyler bitsin ki daha iyileri baslayabilsin.. O kim ki onun için uzulmeye bile değmez.. Bencil olun gerçekten.. Acınızı da yaşayın dibine kadar. Zaten er ya da geç ayaklarınızı yerden kesecek biriyle karşılaşırsınız. Eskiyi bile hatirlamayacaksiniz. Geç olsun güç olmasın.. Hayırlısı olsun..Sakin kalın.Hayatın tadını çıkarmaya bakın. Birilerine üzülmek için hayat gerçekten çok kısa..

Umudunuzu kaybetmeyin. Gerçekten öyle. Örnekleri çok ama çok fazla. Neden sizin de oyle olmasın. Daha iyilerine layiksiniz.. Bazı şeyler bitsin ki daha iyileri baslayabilsin.. O kim ki onun için uzulmeye bile değmez.. Bencil olun gerçekten.. Acınızı da yaşayın dibine kadar. Zaten er ya da geç ayaklarınızı yerden kesecek biriyle karşılaşırsınız. Eskiyi bile hatirlamayacaksiniz. Geç olsun güç olmasın.. Hayırlısı olsun..Sakin kalın.Hayatın tadını çıkarmaya bakın. Birilerine üzülmek için hayat gerçekten çok kısa..
Bazen de hayatta ne dertler var sen buna mı üzülüyorsun diye kendime çok kızıyorum. Sağ olun her şey sizinde gönlünüze göre olsun.

bende bunu anlamıyorum nasıl erkekler uzun ilişkiden sonra bu kadar ksa süre içinde birini bulup evlliğe adım atıyorlar? cevabını bilen duyan varsa söylesin lütfen.. gerçekten seviyorlar mı, yoksa inat olsun diye mi yapıyorlar?
Bunu ayrı bir topik olarak açmak lazım gerçekten bu kadar sürede nasıl hemen başkasını hayatlarına sokup aynı sevgi sözlerini başkasına söyleyebilir insanlar?

Bazen de hayatta ne dertler var sen buna mı üzülüyorsun diye kendime çok kızıyorum. Sağ olun her şey sizinde gönlünüze göre olsun.
Her dert kendince ağırdır. Ama daha kötü dertleri okuyup görünce aynen insan kendine kızıyor. Ben de sizin gibiydim. Nisanlanmadim. Ama kötü bir ayrılık oldu. Aldatildim. Allaha şükürler olsun ki atlattım sayılır. Kafam dingin. Üstümden bir yük kalkmış gibi.. Gereğinden fazla anlam yuklemisim ,gereğinden fazla değer vermişim.. Dank etti gerçekten. Siz de zaman geçtikçe farkedeceksiniz.Ben de teşekkür ederim İnsAllah hepimizin gönlüne göre olur. :KK200::KK73:

bana sürekli işten çık evlendikten sonra çalışmayacaksın falan diyordu ben de çalışmayı çok istiyordum zaten sürekli her şeyi büyütüp kavga ediyorduk çok ayrıldık barıştık en sonunda işten çıkma kararı aldım tam sonra konuşurken iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi ben de attım nişanı

Amanin dua et canım evlenmeden ne mal olduğunu gormussun aferin sana nişanı atmakla iyi etmissin evlenince o basit gibi görünen kıskançlık çekilmez bi hal alırdı psikopatlik varmış çünkü

bende bunu anlamıyorum nasıl erkekler uzun ilişkiden sonra bu kadar ksa süre içinde birini bulup evlliğe adım atıyorlar? cevabını bilen duyan varsa söylesin lütfen.. gerçekten seviyorlar mı, yoksa inat olsun diye mi yapıyorlar?

İkisi de degil :)

"amaaan bu iyi gibi aliveriyim bu zamana kadar ince eledim sık dokudum da noldu" diyorlar.

Yüzeysel sonuca odakli mantik. Unutmayin kadinlar nedenlere takılır erkekler sonuçlara bakar.

Sadece bunu yaşayanlar varsa onların yorumlarını çok merak ediyorum.
Hani belki bir umut..
Nişanlımdan ayrıldım 4 ay oldu ve o tekrar nişanlandı 1-2 aydır nişanlı.
Şimdi ben kendime çok kızıyorum o hayatına başkasını aldı bile sen hala onu hatırlayıp üzülüyorsun diye.
Ama ilk defa birisiyle evlenmek istedim ben hem de ilk defa birisine bu kadar aşık oldum.
Ayrıldıktan sonra hayatıma girmek isteyen çok insan oldum belki de sırf ona inat belki de unutmak için
denedim ama olmuyor yapamıyorum. Devamı gelmiyor.
Acaba eskisine olan aşkım biter mi ?
Unutur muyum demiyorum unutulmaz ama
Yeniden aşık olabilir miyim ?
Bu şimdi imkansız gibi geliyor.
Benim durumumda olup daha sonra aşık olan var mı ?
Artık ben de aşık olmak istiyorum.
belki daha kısa bir zaman ama yalnız yapamıyorum, her şey üstüme üstüme geliyor.
Bitti gitti kendinizi yipratmayin uzmeyin. Buyukbabam "allah a baaah gizimcaan" derdi. :KK51:Allah a bakin gerisi gelir.

Bunu ayrı bir topik olarak açmak lazım gerçekten bu kadar sürede nasıl hemen başkasını hayatlarına sokup aynı sevgi sözlerini başkasına söyleyebilir insanlar?
aynen ben de buna şaşıyorum inşallah bana söylediği şeyleri ona söylemez inş bana her gün şiir okuduğu gibi ona okumaz inşallah beni hergün görüntülü arayıp şarkı söylediği enstrüman çaldığı gibi ona da yapmaz işte bunlar zoruma gidiyor

Onlara kari olsunda basina cuval bile gecirirler yani biseye benzemesede olur..

Bence inat ee birazda genlerde bozuklar var adamlarin, sonra mutsuz kadinlar cocuklar evlilikler..erkekler icin hersey o kadar basitki, ani yasa bu..

Onlara kari olsunda basina cuval bile gecirirler yani biseye benzemesede olur..

Bence inat ee birazda genlerde bozuklar var adamlarin, sonra mutsuz kadinlar cocuklar evlilikler..erkekler icin hersey o kadar basitki, ani yasa bu..
aynen düşüncesizler

İkisi de degil :)

"amaaan bu iyi gibi aliveriyim bu zamana kadar ince eledim sık dokudum da noldu" diyorlar.

Yüzeysel sonuca odakli mantik. Unutmayin kadinlar nedenlere takılır erkekler sonuçlara bakar.
bu kadar basit mi sevmediği insana nasıl dokunabilir nasıl ten temasında bulunabilir

Adam siz ayrıldıktan 2 ay sonra mı nişanlandı yani, adam belli ki evlenmek için evleniyor da yeni nişanlısının ailesi hiç mi sorup soruşturmadı,ben olsam vermem yani kızımı bu adam yeni nişan atmış neden atıldı nişan ya da dur bi öbürünü u unutsun derim

Adam siz ayrıldıktan 2 ay sonra mı nişanlandı yani, adam belli ki evlenmek için evleniyor da yeni nişanlısının ailesi hiç mi sorup soruşturmadı,ben olsam vermem yani kızımı bu adam yeni nişan atmış neden atıldı nişan ya da dur bi öbürünü u unutsun derim
evet 2 ay sonra nişanlandı benden önce de 2 kere kız istemiş sözlenmiş yani 2 kere söz atmış ben bunu aşık olduktan sonra öğrendim ayrılamadım belki kızın ya da ailesinin haberi yoktur benim babamın haberi yoktu

evet 2 ay sonra nişanlandı benden önce de 2 kere kız istemiş sözlenmiş yani 2 kere söz atmış ben bunu aşık olduktan sonra öğrendim ayrılamadım belki kızın ya da ailesinin haberi yoktur benim babamın haberi yoktu

Hırlı mı hırsız mı bilmeden yola girdin yani, şimdiki kız gene öyle, bu 4.kız oluyo hay maşallah

erkeklerin aklından neler geçiyor tam olarak bilemem ama onlar biz gibi değil, unutmak için bile olsa bi başkasını alabiliyorlar hayatlarına.
4 sene oldu ben nişanlımdan ayrılalı. biz ayrıldıktan bikaç ay sonra bi sevgilisi olduğunu öğrenmiştim ama 8 9 ay sonra aradı beni bir gece. çok sevdiğini hala unutamadığını pişman olduğunu söyledi. e senin sevgilin var dedim, hiçbişey senin düşündüğün gibi değil dedi, ne demekse o :KK14:
velhasıl kelam benim yeniden hayatıma birini almam 1 seneyi bulmuştu, ki onda da pek başarılı olamadım ya neyse. umut kaybetmek yok :KK66:
sen de onu düşünmeyi bırak, düşündükçe acı çekeceksin. düşünme, önüne bak, hayat güzel şeyler çıkaracaktır önüne yeter ki ona izin ver :KK51:

Back
X