- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Oyle :))Gidilesi yer degil gitmeyin
Aynen rahat edilmiyor :))Cocuk hep yatak odasinda duracak nerdeyse :) bu yuzden bunu dert etme bence.. sonrasinada onlemini alirsin... insan kv si gelince kendi evinde bile rahat edemiyor kaldiki onjn evinde kalcaksin..
Valla bendr gitmeyi hic istemiyorum onlara olan ofkem daha dinmedi ama baski yapiyolar bana.ben baskidan fazla etkilenmem ama bebegim hasta olur die korkuyorum cocuguda hep yatak odasinda birakamamki yazik gunah
Valla bendr gitmeyi hic istemiyorum onlara olan ofkem daha dinmedi ama baski yapiyolar bana.ben baskidan fazla etkilenmem ama bebegim hasta olur die korkuyorum cocuguda hep yatak odasinda birakamamki yazik gunah
Esime az once gitmek istemiyorum " kk lohusalikta kndini bile cekemezsin kaldiki kv mi cekeceksin" dediler dedim :))) güldü tamam gitme dedi ama nekadar ciddi bilmiyorumZaten bebegi birakmak bi durumun olmayacak o nerdeyse sende orda olacaksin gerekirse yatak odanda otur 24 saat ama bi yere gitme kendi ailen bile olsa en iyisi insanin kendi evi
Illaki kurmak zorundayiz kv sonsuza kadar kalacak halimiz yokya :)))Bırakılır niye bırakılmasın. İlk başta zaten hep uyuyacak. Biz de gece gündüz salonda takılıyoruz oğlumla. Arada (soğuk olmasına rağmen) odasına da gidiyoruz. Salonda olmaktan sıkılıyor bazen (4aylık) o zaman da mutfakta takılıyoruz. :) eviniz kaç oda bilmiyorum ama bir süre sonra düzen kurarsınız muhakkak.
Bence gitmeyin, ilk başta her şey insanın gözüne batıyor çünkü.
Sag annem.basta sana bakarim demisti ama kv kp israrini gorunce oda git dio smdikendi annen gelemezmi canım (sağ ise hı)
Kp olmasa bile hic rahat degilim orda dur bakalim nolcakTabii ki kendi evinizde kalın. Sokak kapısı günde elli kere açılacak değil ya. Kapıyı açacağınız vakit bir battaniye örtersiniz bebeğin üstüne bir şey olmaz. Ben kv sıkıntısı çekeceğime ekstra önlemlerle bebeğimi hasta etmeden büyütmeyi seçerdim. Bir de bunun lohusalığı var, emzirmesi var sizin duş almanız filan kendi evimin dışında bunları yaşamak istemem ben. Düşünün evde sürekli kp var salonda rahat rahat emziremezsiniz bile .
Sizin rahat etmeniz önemli, çağırın annenizi kendi evinize, en güzeli bu
Esime soyledim tamam gitme dedi gulerek ama dalgami gecti ciddimiydi anlamadimDoğum için evinden ayrılmak ne demek , kesinlikle gitme .
Evinin kapısı dükkan kapısı değil ya sürekli aç kapa yapasın merak etme bişi olmaz .
Bu erkekleride ben anlamiyom.. onlar mi doguruyo sanki onca agriyi siziyi onlar mi cekiyoda nereye gitmene onlar karar veriyor? Misafir etmek istiyolarsa hrle bi toparlanin 40 iniz ciksin kendinize gelin..erkeklerin niye boyle birsey istediklerini suna yoruyorum.. annem ilgilenir bende bi is yapmam dusuncesi... ilk bi kac gun ilgilencekler ya dogumdan sonra :) ister fesat deyin ama bence oyle..
Canim hic birsey dogumdan sonra rahat etmen kadar onemli degil..sksirsaniz biraz gec odersiniz.. kv o kdr yardimci olmak istiyosa maddi yardim etsin madem. ben bi onceki dogumumda kv geldiginde yasadiklarimi dusununce hala gozlerim doluyor sinirleniyorum. Bu kadar ozel bi zamani bana bu sekilde hatirlatmaya kimsenin hakki yoktu. bu erkek milletine acimaya gelmez demedi deme :) sen iyilik edeyim derken onlar sana acimiyor genelde..Vala hicte fesat demicem aynen oyle cunku :)) kendi basimdan ayrilamaz die kafasinin rahat edecegi yere birakiyor.ama bi bahanesi daha var oda beni azicik etkiledi simdi biz ev tuttuk ya 2.bin verdik 1.bucuk kaldi ev sahibiyle konustuk 2 ayda icinde bi ay 750 diger ay da 750 vericez dedik.esim zaten asgari ucret aliyor.sıkısıriz dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?