- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Maddi yardimmi bak gene sinirlendim bi lokanta bi kahvehaneleri var kiraya cikiyoduk senelik 3.bucuk bi ev buldum paramiz yoktu yardim etmediler oldugu halde off yine sinirim taban yapti canikim :/ cok haklisin.tesekur ederimCanim hic birsey dogumdan sonra rahat etmen kadar onemli degil..sksirsaniz biraz gec odersiniz.. kv o kdr yardimci olmak istiyosa maddi yardim etsin madem. ben bi onceki dogumumda kv geldiginde yasadiklarimi dusununce hala gozlerim doluyor sinirleniyorum. Bu kadar ozel bi zamani bana bu sekilde hatirlatmaya kimsenin hakki yoktu. bu erkek milletine acimaya gelmez demedi deme :) sen iyilik edeyim derken onlar sana acimiyor genelde..
Bu seferde anlasma yaptim esimle.. lutfen bu sefer dogumdan once ve lohusaligi burnumdan getirme diye :) bi cok seyi gormezden gelmek zorunda kaliyorum simdi ama fiziksel olarak cok agirlastim gece uyuyamiyorum agrilarimdan yuruyemiyorum vs. Zaten toparlaninca ya da agrilarim olmasa yatacak bi insan degilim.. cok iyi bilir kendisi bunu.. Rabbim yardimcimiz olsun saglicakla kucagimiz dolsun insaAllah..
En mantiklisi oyle zaten suan bna yasattiklari yine aklima geldii yuzlerini bile gormek istemiyorumlohusa halimle yanlarında rahat edemem deyin. gitmeyin. ilk zamanlar ağrılarınız olur, kanamanız olur. geceleri çocuk ağlar millet rahatsız oluyor diye düşüncelere girersiniz. ama ilk zamanlar yardımcı birileri iyi oluyor yemek temizlik gelen gideni ağırlama konusunda. siz evinizde olun, biri gelsin sizinle kalsın.
Herkeste benzer sorunlar var dert etme kendi yaginda kavrulmaya bak..lohusalikta acilardan agridan uykusuzluktan daha alingan oluyosun. Kendi annen dese bh cocuk ac mi diye sinirden kudurabiliyosun.. kaldiki gicik oldugun bi kv.. karar sizin tabii esinlede aran bozulmasin ama en rahat ettigin yer kendi evin canim :)Maddi yardimmi bak gene sinirlendim bi lokanta bi kahvehaneleri var kiraya cikiyoduk senelik 3.bucuk bi ev buldum paramiz yoktu yardim etmediler oldugu halde off yine sinirim taban yapti canikim :/ cok haklisin.tesekur ederim
Aynen oyle insanin evi gibidi yokHerkeste benzer sorunlar var dert etme kendi yaginda kavrulmaya bak..lohusalikta acilardan agridan uykusuzluktan daha alingan oluyosun. Kendi annen dese bh cocuk ac mi diye sinirden kudurabiliyosun.. kaldiki gicik oldugun bi kv.. karar sizin tabii esinlede aran bozulmasin ama en rahat ettigin yer kendi evin canim :)
Yorumlara bakarsn kafamin nekadar karisik oldugunu gorursun "bi gitcem lohusaligimi kullanip kv cektircem "diyom bide gitmicem diom kafamda deli sorular.simdi gitmemeye karar verdim.esimede hep gitmicem diomNe alaka ya hu, gerekirse evet yatak odasından çıkmayın.
İstemediğiniz bir yerde ne işiniz var?
İnsanlar sizin hakkınızda bu kadar kolay karar verememeli, hayır dediğiniz zaman sorgulamamalı.
Illaki kurmak zorundayiz kv sonsuza kadar kalacak halimiz yokya :)))
İyi de kapı orada ise de kahve mi sürekli kapı açık mı duracak
Sabah eşin giderken bir de akşam gelince açılacak zaten
Ayrıca başka oda varmış işte orada yaşayın
Orası yatak odası diyorsunuz da o adı biz takıyoruz
Bebek zaten yatacak bir de koltuk koyun kendinize oturun işte
İnsan kendi evinde annesinden bile bunalırken Kv evinde Kv çekilmez ki siz zaten sevmiyorsunuz
E tabii ki :) o anlamda demedim ben :))
Evin çok soğuksa git 1 hafta kal zaten 1 haftaya kendini toparlarsnVala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bende
Dur dur hazir gitmemeye karar vermisken beni kararimdan dondurme zaten kafam cok karisik herkesin soyledigi hakli oluncada iyice kafam karisiyor :)) gitme de banaEvin çok soğuksa git 1 hafta kal zaten 1 haftaya kendini toparlarsn
Aynen oyle :)İnsanın evi gibi olmuyor. Bunu bilir bunu söylerim.
Suan tasinma gibi bisi yapamayiz iki hafta oldu simdiki eve tasinali :) en iyisinyatak oadasinda takilmakbebek doğduğunda uzun süre yatak odasında takılırsınız zaten, sonrasında da giriş çıkışlara illa ki bir çözüm üretmek zorundasınız, kayınvalidenizin evinde sürekli kalamayacağınıza göre... eşiniz ya başka yerde sigara içecek ya odaların yeri değişecek, ya ev taşınacak bir yöntem şart yani.
Aynen gitme diyin bana.rahat olamicami bende cok iyi biliyorumEnn rahat olman gereken dönemde onların yanında çekine çekine baskı altında mı zaman geçirecen. Sütün bile azalır ben sana diyim. Kendi evinde ol , Allah'ın izniyle bebeğe birşey olmaz. Sıcak olan bi odaya geçersin. Ben koskoca evde tek odaya taşındım şuan. Evin geri kalanını kullanmıyorum neredeyse. Bebek için katlancaz. Orda rahat olamazsınn. Gitme derim ben. Kendi fikrin herkesten önemli.
Ben kv yuzunu bile gormek istemiyorum ne o gelsin ne ben gidiyimsakın gitme.. herşeyin zehir olur yoksa hiç birşey yapmasalar bile
bu bebek aç mı niye aglıyor sütün mü yok.. demleeri bile cinnet sebebi oluyor o anda.. burnundan gelir
lohusa depresyonu nasıl birşey anlarsın
şimdiki aklım olsa sezeryanlı olmama ragmen annemi bile çagırmaz tek basıma bakardım ilk günden itibaren eşimide izne cıkartırdım dururdu başımızda! .. ben ettim sen etme.. soguk sıcak değişiklk içinde bir çözüm bulunur illaki ömür boyu kv kp evinde kalamassınız bunuda bahane etmeyin. cok istiyorlarsa dogumdan sonra 1 hafta kadar annen kv felan dönüşümlü gelsinler yardm etsinler oldu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?