Baskı yapıyolar

Maddi yardimmi bak gene sinirlendim bi lokanta bi kahvehaneleri var kiraya cikiyoduk senelik 3.bucuk bi ev buldum paramiz yoktu yardim etmediler oldugu halde off yine sinirim taban yapti canikim :/ cok haklisin.tesekur ederim

En mantiklisi oyle zaten suan bna yasattiklari yine aklima geldii yuzlerini bile gormek istemiyorum

Maddi yardimmi bak gene sinirlendim bi lokanta bi kahvehaneleri var kiraya cikiyoduk senelik 3.bucuk bi ev buldum paramiz yoktu yardim etmediler oldugu halde off yine sinirim taban yapti canikim :/ cok haklisin.tesekur ederim
Herkeste benzer sorunlar var dert etme kendi yaginda kavrulmaya bak..lohusalikta acilardan agridan uykusuzluktan daha alingan oluyosun. Kendi annen dese bh cocuk ac mi diye sinirden kudurabiliyosun.. kaldiki gicik oldugun bi kv.. karar sizin tabii esinlede aran bozulmasin ama en rahat ettigin yer kendi evin canim :)

Aynen oyle insanin evi gibidi yok

Ne alaka ya hu, gerekirse evet yatak odasından çıkmayın.
İstemediğiniz bir yerde ne işiniz var?
İnsanlar sizin hakkınızda bu kadar kolay karar verememeli, hayır dediğiniz zaman sorgulamamalı.

Ne alaka ya hu, gerekirse evet yatak odasından çıkmayın.
İstemediğiniz bir yerde ne işiniz var?
İnsanlar sizin hakkınızda bu kadar kolay karar verememeli, hayır dediğiniz zaman sorgulamamalı.
Yorumlara bakarsn kafamin nekadar karisik oldugunu gorursun "bi gitcem lohusaligimi kullanip kv cektircem "diyom bide gitmicem diom kafamda deli sorular.simdi gitmemeye karar verdim.esimede hep gitmicem diom

İyi de kapı orada ise de kahve mi sürekli kapı açık mı duracak

Sabah eşin giderken bir de akşam gelince açılacak zaten

Ayrıca başka oda varmış işte orada yaşayın

Orası yatak odası diyorsunuz da o adı biz takıyoruz

Bebek zaten yatacak bir de koltuk koyun kendinize oturun işte

İnsan kendi evinde annesinden bile bunalırken Kv evinde Kv çekilmez ki siz zaten sevmiyorsunuz

Benim kapi terasa aciliyo terasta wc var esimde iki vardiya li calisiyo gecegundiz .evde oldugu surece yarim saate bir cikar sigara icer yani bizim evin kahvehaneden farki yok..ama cocugu yatak odasinda birakmaya karar verdim

bebek doğduğunda uzun süre yatak odasında takılırsınız zaten, sonrasında da giriş çıkışlara illa ki bir çözüm üretmek zorundasınız, kayınvalidenizin evinde sürekli kalamayacağınıza göre... eşiniz ya başka yerde sigara içecek ya odaların yeri değişecek, ya ev taşınacak bir yöntem şart yani.

Enn rahat olman gereken dönemde onların yanında çekine çekine baskı altında mı zaman geçirecen. Sütün bile azalır ben sana diyim. Kendi evinde ol , Allah'ın izniyle bebeğe birşey olmaz. Sıcak olan bi odaya geçersin. Ben koskoca evde tek odaya taşındım şuan. Evin geri kalanını kullanmıyorum neredeyse. Bebek için katlancaz. Orda rahat olamazsınn. Gitme derim ben. Kendi fikrin herkesten önemli.

Suan tasinma gibi bisi yapamayiz iki hafta oldu simdiki eve tasinali :) en iyisinyatak oadasinda takilmak

sakın gitme.. herşeyin zehir olur yoksa hiç birşey yapmasalar bile
bu bebek aç mı niye aglıyor sütün mü yok.. demleeri bile cinnet sebebi oluyor o anda.. burnundan gelir
lohusa depresyonu nasıl birşey anlarsın
şimdiki aklım olsa sezeryanlı olmama ragmen annemi bile çagırmaz tek basıma bakardım ilk günden itibaren eşimide izne cıkartırdım dururdu başımızda! .. ben ettim sen etme.. soguk sıcak değişiklk içinde bir çözüm bulunur illaki ömür boyu kv kp evinde kalamassınız bunuda bahane etmeyin. cok istiyorlarsa dogumdan sonra 1 hafta kadar annen kv felan dönüşümlü gelsinler yardm etsinler oldu bitti.

Aynen gitme diyin bana.rahat olamicami bende cok iyi biliyorum

Ben kv yuzunu bile gormek istemiyorum ne o gelsin ne ben gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…