Baskı yapıyolar

Oncelikle Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.sonraki konuya gelirsek insanin evi gibisi var mi yahu hele hele hamilelikte diger yorumlari okumadim bilmiyorum ama insan hamile rahat giyinip soyunmak rahat yemek rahat yasamak istiyor acikcasi.Gidersen rahat dusa bile giremezsin.Birde onca esyani burdan oraya yuk etmen cabasi.Hamilelik bi hastalik degildir.He belki birsey olur diye tedirgin olabilirler ama ne bebekle ne hamilelikte kendi evinin duzenini bozma istedigin gibi ye ic.Simdi telefonu olmayan yoktur.Bi alo ya bakar.Hemde illlaa illaa yanliz birakmayacaklarsa aksamlari zaten esin yaninda.Gunduz de kayinvaliden gelsin olsun bitsin ki bence o da gereksiz her gun hergun beklemesi.Bana sorucak olursan kesinlikle gitme gerilme.Evinde otur.Bende oyle yaptim bizimde buna benzer bi konumuz vardi hamilelikte.Anlattim.konu kapandi.O yuzden kendi evin canim.

Tesekur ederim :)) ben normalde bile oraya giderken rahatdegildim kaldiki dogumda nasil rahat edicem gerci kimse yok hepsi caliyolar aksam 5 kv gibi eve gelmeye basliyolar ama ben 1 saay bile cekemem onlari rahat edemem kendimi biliyorum.ayretten orda olursam hepsi calistigi icin etrafimi pis gormeyede dayanamam kendi evimde olsam annem yada kiz kardesim yaparlar bana

Bak canim bu hatir gonul isi degil.Sen bilirsin.Ben kayinvalidemi cok severim simdi allah var biseyini gormedim ama yinede gitmedim bu sekilde anlattim.Onlarda anladi zaten.Esimde yok aklim kalir felan dedi oyle de ben yapamam biliyosun ama isterse annen gelebilir kapim acik zaten yaz gunuydu hamileligim gunde 2-3 kere dusa giriyodum cok bunalimli gecti kendi de gordugu icin haklisin dedi kapandi konu.Oyle bile olmasa saygi duyardi.

en güzeli.. sakın kararndan dönme eşinde vay babamın hatrı bilmem ne geçsin o ayakları
dogumun nasıl olacak belli oldumu sezeryan mı normal mı ?
dogumda hastanede ve eve geçişde kim olacak başınızda ?
Dun genel cerraha gittim durumu anlattim oda dr dogru soylemis sezeryan dedi anlasilan sezeryan dogum olucam :) esim annem basimda basimda olur ve kv kp grmceler buyuk ihtimalle

Bosverr calissinlar ama sen rahatina bak evindee ne anlami var mis acaba herkes iste sen ha orda he evinde yanlizsin gunduzleri sonucta.Ve bebegini kendi evine alistir direk eve gelin.Duzeni oturtturun sonra cok zor oluyor bi sekilde muhafaza edersini bebegi.

Aynen bide kv kp bana diolarki doguma 1 ay kala seni goturcez ve suan zaten 1 ay kaldi dogumuma.benim vucudumda kasintilarda basladi surekli kasiyorum dus almasam durmuyo biturlu.kendi yatagimda bile zor uyumaya basladim nefesim kesiliyo rahat edemiyorum.kendi evimde bile bu sorunlari yasiyosam orda daha da kotu olurum

Annemlede konusayimda sonra bana yan cizmesinler ben anneme bile bu konuda guvenmiyorum cok saftir benim bisi olmaz bosver diyip aniden beni oraya postalayabilirler

çocuğu kocan mı doğuracak babası kırılsa kaç yazar bu ne düşüncesizlik gitmek istemiyorsan gitmeyeceksin hatta kcanı yolla doğumdan sonra kırk gün eve gelmesin annen yanına gelsin sende rahat et...net ol .

Aynen öyle ayol insanin evi gibisi mi varmis

En rahat yer kendi yuvandır gitme cok konusurlar cildirirsin.

Kocam hayatta gitmez bide 40 gun :) babasina con degeer veriyo esim onun sucu yok diyip duruyo bana sadece annesini kiz kardeslerini sucluyo bana yasattiklarindan

Hatir gonul isi degil bu kv kp onlari ilgilendirmez rahat edemem diyip cikicaksin herkese isin icinden

Ablam zaten kv kp ayar vermis ablamada demisler karrpuzu goturcez diye ablamda karpuz hic oyle dusunmuyo demis onlar cok usteleyince ablamda azcik sert konusmus sora bunlarda bakariz demis :)))

Kesinlikle kendi evinizde kalın :)

Bebeğinizin de o evin havasına alışması gerekecek eninde sonunda.

Lohusalık zaten zor bir süreç, kendi evinizde bile birçok şey canınızı sıkacak. Ama en rahat edeceğiniz yer kesinlikle kendi eviniz olacak.

Yardım etmek isteyen buyursun gelsin kendi evinizde yardım etsin size.

Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim... :)

Coook tesekur ederim ayy benim bebikim dogsun artik ya :)

Ben kendi evimde insanlara dayanamadım. Gittiklerinde oh be dünya varmış dedim. Ki ablam ve çocukları geldi ona rağmen. Kendi evinin rahatlığı hiçbir şeye benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…