baskın herseye karısan kv kp ne yapmalı

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
merhaba hanımlar . 1.5yıldan fazladır evliyim 30 haftalık hamileyim. esimin ailesi 10gündür bizde kalıyor. esim iki erkek kardes ailede anne ve baba cok baskın kişilikler hala kocaman adamların cogu seyine karısırlar ve ısrar ederler .normalde evlendiğimizden beri bende bu ısrarları, karısılmaları,birseyleri çat diye söylemeleriyle karsılasıyorm ki fıtratıma çok tersken susuyordum çünkü sevgili annem beni küçükten beri insan ilişkilerinde aman kızım sen şöyle iyi niyetli davran sen şöhle alttan al derdi.saygılı davran dedsi ama insan sustukca kendine zarar veriyor .ama hamileliktenmidir su son günlerde sinirlerim iyice yıprandı. artık kendimi cok baskı altında hissediyorum birsey konusmak gelmiyor konustugum yaptıgım zman bir tepki alacagım gibi.cünkü alısmıslar elestirmeye cevreye karısmaya .ve o cevrelerinde ki insanlarda laflarını verir didişerek anlasırlar çünkü samimiyetleri var ama ben onlara cevap versem alınıyorlar da.örneğin kv normalde sehirde oturuyor ama yayla peyniri getirmiş o peynirde kokuyor ve agız tadıma uygun değil.kp de gelir dolabı direk kendi damak zavkine göre dizayn eder.bende eşime benim sevdiğim peynirden alırmısın dedim.kadın sofradayken laf vurdu ama suc içlemişim gibi. dün ormanlık alanda yürüyöruz esimin bana aldıgı güllerin kalp camlı vazosu var evde içinde yarıdan az boncuk dolu. kp dediki bana dönüp kozalak toplayıp içine koyalım bende dedimki yok baba öyle güzel .oda niye güzel olmazmı koyalım dedi . bu sefer yine yok dedi m .sert biçimde illa yaptıracak tarzda hala hayır böyle daha güzel olur diyeyek kzıarak söyledi .bende gülerek karısmayın ben alısık değilim dedim .bozuldu o sıradada eline uzun sopa alıyordu bana dogru gösterdi dövecem simdi tarzı . agzımı acmadaım zoruma gitti ama insanlar gülüştü saka tarzı . yine dün aksam .kp dediki yarın ne yiyelim kuru fasulyemi yapsak dedi.bende kac gundur hemek yapmıyorum çünkü kendi agız tatları var herseyi yemezler ve eleştiri alıyorum . kac gundur kv yemek yapmak zorunda olmasın diye acaba pizza yerlermi diyodum . düzgünce pizza yermisiniz tabi isterseniz yaparım dedim .çünkü biliyorum agız tatlarına uymayabilir zaten cekinerek sordum. döndü pizZa yemek mi ki dedi. bide güldüler. bende dedimki pizzayı biz aksam yiyoruz yemekte. hayır soruyorm istiyosanız istiyorm deyin istemiyorsanız istemiyorum diyim dedim ortalık buz oldu tabi . Diyecegin o ki.cevrelerinde kız cocuk kız evlat pek yok cok düz konusuyorlar tuttum tuttum ama patlıcam.esimde arada kalmıs hissediyor. onlarda ben tepki vermedikce sıkmaya devm edecekler karısmaya müdahaleye ve zaten istedikleri zaman laf vuruyorlar. nasıl bir yol izlemeliyim

sehir dısından geldiler herzmanda gelmiyorlar ondan 10gün .15gün kalıp gidecekler .bende çalısıyorm bu hafa izinliyfim annemler sehir dısında ondan gidemedim

Son düzenleme:
Hamileyim iyi değilim de annene git. Onlar dönmeden de evine dönme. Lohusalık dönemini de annende geçir. Bunlar seni strese sokar. Sütün falan gider. Eşine de sütüm gider diye endişeleniyorum dersin anlar. Bu arada niye sizde kalıyorlar?

Ayy yollayın gitsinler bu ne böyle yaa hamile halinizle yaptıklarına bakın gitsinler paşa gönüllerince evlerinde yaşasınlar evladının evide olsa orası onların evi değil sizin eviniz sizin düzeniniz. ! Bu ne rahatlık ya sinir oldum eşinizle konuşun kırıcı olmadan söyleyin zorlandığınızı

Bende bu gibi durum atlattım ve sütüm gitti haberin olsun bebeğim beni 1 ay emdi sadece dikkatli ol ve şimdiden tedbirini al lütfen bu tip insanlar sinir olmazlar sinir hastası ederler kısaca gamsız familyası

Neden sizde kaldıkları anlamadım ben kayınvalide neyse de kayınpederin gelip de böyle uzun uzun gelinin evinde kalması nedir ya ayıp geliyor bana insan kendi babasının yanında yeri geliyor rahat edemiyor.Bir de hamilesin bence kısa kessinler artık bu ziyareti

baska sehirdden geldiler oyuzden bukadar uzun sürdü.brnimde annemler baska sehirde iş baslıyacak pazartesi oyuzden gidemedim

Daha ne kadar kalacaklar hamile kadının evinde? Sen şimdi ayaklarını uzatıp dinlenmek istersin. Kv kp yanında ayak uzatılmaz. Eşinle net konuş kafam kaldırmıyor artık de. Lohusayken de ne yap et onları eve 3 gün misafirlik dışında alma.

oyy sen doğurunca da bu adam gelir..
şimdiden yerini yap kv peşine takıp getirmesin..

zaten yatak odasına geliyorum uzanmak için esimde yanlıs anlasılıyor diye bide öyle diyor

kayınamcama bak sen vazodaki kozalaktan kuru fasülyeye kadar düşünüyor çok itici
kayınbabadan kaynanaya fırsat gelmiyor ki onu da yazayım.

Ne düşüncesiz insanlar var ya hamileliğini sinirle geçirmene sebep oluyorlar. Senin kp çok fenaymış. Dır dır dır...

Benim kv bize geldiğinde istediği diziyi eşim açmazsa ''ki o saçma dizileri hiç bitmiyor, hepsi birbirinden enteresan'' eşimi tehdit ediyor hemen. Bir daha gelmem, sütümü helal etmem, sizi gidin komşuda bakın tv'ye. Şakayla karışık bize sadece şu gün gel o diziye arada bir bizde bakıyoruz en azından tv kavgası yapmazsın, biz niye tv izlemek için komşuya gidiyormuşuz dedim. Aynı şeyi kardeşinin evinde de yapıyormuş çünkü. '' aa kızım ben şaka yapıyorum hiç öyle olur mu sen izle istediğin yeri diyo şimdi''
Düşüncelerini hiç saklama açıkca söyle, kendini hırpalama, laf sok onlar üşenip gidesiye kadar.

30 haftalık kadının yanında ne işleri var kalan 6 haftada sıkıp erken doğuma sebebiyet vermek için mi

Allahtan şehir disindalrmis dibinizde olsalar çok daha kötü olurdu ama bigun büyük patlama yasarsiniz kesin bide annelermiz bizi böyle saygılı sevgili buyuttuler ya sağolsun ama bitaraftan da kızıyorum bazen cvp verecegin yerde veremiyosn içine atıyosn atiyosn sonra o biyerlernden ckiyo neyse sknti yapma kendne hamilesn zaten bütün duygular karışıyor o zaman daha bi hassas oluyor insan gormemeye çalış nasıl olsa gitceklermis

zaten tv nin yanına yanasmıyom evde iki pc var onlarda dolu oluyo cogu zman.kaynımda bizde geldi gitcek o daha erken oda bakıyor. kafın gecen eşim pc basındayken bi sabh programı actım kostım sesinide rahatsız olmasınlar diye elmiş uzaktan ona laf diyor .program hakkında konusup durdu .

seni çok iyi anlıyorum onların seni anlamasını bekleme ne istediğini ne istemediğini açıkça söle ki onlarda yerlerini bilsin yeri geldmi bu evin hanımı bnm de yani

Sinir oldum ya, al kozalağı birinin boğazına sok, pizzayı ötekinin. Azıcık saygı be! Hamile kadına muameleye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…