baskın herseye karısan kv kp ne yapmalı

Dışarı çıksan biraz kafan dağılsın, onlarla aynı evde durmak zor bilirim. Ailen yakınsa oraya git ya da arkadaşlarım çağırdı felan de. Evi tımarhaneye çevirmişler resmen.

Bı kadar cahillik olmaz ya ne bu böyle bu kız hamile 30 haftalık karnı burnunda ağırlaşmış hala cümbür cemaat evinde kalıyorlar insan bi düşünür yatmak ister kalkmak ister yemek yapmak zor gelebilir ne bileyim bla bla bla...
Kayınvalidende iş yok seni bi kadın olarak anlaması lazım aslında kızım sen rahat edebilyormusun durumun nedir demiyor zaten hormonlar tavan şuan...
Kayınlar ayrı mesele ne işleri var Allah aşkına 10 gün bide 2 3 gün kal git evine herşeyin yeri zmanı var dimi Allah yardımcın olsun canım susma pat pat konuş sende valla burası benim evim de sözlerinle nazlan biraz hamilesin sen

Ya bizim de gelinimiz var evlerine misafir gibi gidiyoruz.. rahatsızlık vericem diye aklım gidiyo hatta kızcağız farketmiş abla neden böyle yapıyosun sen.. ben mutlu oluyorum sen beni ziyaret ettiğinde çok sıkıyosun kendini rahat ol biraz nolur diyo.. ben yine de ne olur ne olmaz diye her şeyime dikkat ediyorum keza annemler de aynı.. bu fütursuzluk nedir kafam basmıyo benim.. zira bende çektim hem de daha beterini.. bol kanamalı riskli berbat bi gebelik erken ve zor bi doğum ve en sonunda sütüm kesildi.. ve oğlum da inanılmaz sinirli bi bebekti.. sonradan eşime dank etti bunların hepsi benim kabahatim dedi ama olan oldu zaten..
O yüzden bebeğin ve sen çok önemlisin izin verme seni hırpalamalarına.. eşinle konuş eğer halden anlamıyosa restini çek.. bu nedir yaa ayıp ayıp..

o konuda hakkını yemiyim yemeği felan kv yapıyor zaten agız tatları kendine özel herseyi yemezler ondan bende karısmıyom

Esinize soylesin o uyarsin ortavyolu bulur belki
eşim ilk günler benim duruduk yere sorun çıkardıgımı düsüünüyodu alış onlar bu böyleler diyip durdu. böyle kabul edicez deyip durdu.uyardım bak ddedim sen onlara bu davranıs sekillerinin ağır geldiğini söyle ben söyleyince tepki verince agır geliyor onlara dedim .hiç söylemedi.o aksam pizzaya laf edince bende cevap verince nasıl tepki vermesi gerktiğini kp söyleyince kp'e agır gelmiş.gelinden fırca yedik demiş.tabi alısık degil hep susuyordum sacma sapan laflara .halbuki çevresindeki insanlar ogulları dahil rahat cevap veriyorlar didişerek anlasıyorlar .bende dedim daha kendisini haklı görüyor özür dilemicem .mesafeyse mesafe.istedikleri zman densizce laf sokuyorlar. esimide iyice tembihledim.çevrelerinde kız ruhlu insan yok .herkese oglan cocugu gibi davranmasınlar ben idare ediyordum ama alınıyordum söylemiyorduk .şimdide hamile alıngan sinirli de dedim . ister anlar ister anlamaz kendi bilirler

İstedikleri yemeklere damak tadımız farklı bana kokuyor bunlar de, hatta üşenmezsen kendine ayrı yemek yap veya küçük pizza söyle. Her söylendiklerinde gözlerin dolsun, ağla. Artık dayanamadığında da 'ben anneme gidiyorum, biraz da ben hizmet göreyim hamile halimle' de.
Şimdiden böylelerse bebek doğduktan sonra hiç çekilmezler, yetiştimene müdahale ederler vs. Canın çok sıkılır ileride. Biraz kendini düşün. Hizmetçi olmadığını göster onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…