Başlamadan bitirsem mi?

Teşekkür ederim, kendime iltifat alınca çok mahcup oluyorum inanın sağ olun var olun :) Ailesiyle tanışıyorum evet. Hiçbiriyle bir sorunum yok, ablası hariç. Ablası benden pek hoşlanmadı, biraz kışkırtıcı tavırları oldu (beni ilk tanışmamızda neredeyse yok sayması, muhabbet kurmaması gibi) ama mevzuyu biraz tartışmalı da olsa aştık şu an. İleride ısıtılıp önüme sunulur mu bilemiyorum tabi kimseye kefil olamam. İstediği kadar vurgulasın benim ailemin durumu belli, onun ailesinin durumu benimkinden daha iyi hatta. Benim ailemden ona ne zarar ne fayda gelir yani.

Birçok faktör var devam etmemizde,artılar eksileri bastırdı diyeyim:)
Erkek arkadaşının burcu ne? Sordular mı yazdın mı bilmiyorum ama..benim eşim başak,aşırı rahatına da düşkün,sorumluluk da hep ağır gelir zaten..işin süksesindedir hep
Şimdi bebeğimiz var,ilk zamanlar “sen büyüteceksin,ben seveceğim” “bu bebeği büyütürken illa birimiz derbeder olacağız(altyazı tabi ki sen)” “anne dediğin saçını süpürge eder”
Ben:spor yapmalıyım o:lüks o (bebek kendisine kalacak)
Yaaani,kendi rahatını her türlü koşulda bozmamak için elinden geleni yapar. Şimdi ben de kendi rahatımı öne sürüyorum ama çok ters geliyor ona bir sürü mücadele(hoş rahat değil bu bitmişlik,geçen gün bebeği bakıcıda unutmuşum
Ne gereği var Astoria,gerçekten. Aşkımdan gebersem dahi, şu günleri görsem asla derdim.
Bir de eli işlemeyenin dili çok işlermiş ya ona hiç girmeyeyim o da var.
Yapma güzelim gerçekten yapma.

Askerlikte uzmanlık yapmak istemesi, Askerden elinde parayla dönmek istemesi anlamına gelir.Sonucta menzun olmamış, Iş yok birikim yok. Manevi olarak bilemem ama maddi olarak hazır değil.. Sizi kaçırmamak için tanisalim konusalim demiştir ama herşey planladığı gibi olmadı belkide.. Endişelerini ve bu karmaşık görüntüyü önce kendisiyle paylasin bence..

Kocası yerilince hemen "Yook aslında öyle değil o yaaa" diyenlerden değilim ama yapı olarak çok rahat bir insan değil erkek arkadaşım. Tam tersine fazla takıntılı, her şeyin en iyisi olsun isteyen, evimde bir musluk tamiratı olsa bile hemen Youtube'tan videolar izleyip, Bauhaus'ta saatlerce musluk araştırıp gelip takan biri. Bunu söyleme sebebim her şeyde gereksiz detaylı ve ince düşünüyor. En ufak şeyi abartıyor. Yani atıyorum "Amaaan sen şu kadar maaş alırsan ben bu kadar maaş alırsam evleniriz" demiyor, şimdiden oturup beyaz eşya mağazalarını gezip kendince kafasında masraf hesabı yapıyor. Cimrilik değil ama nasıl desem çok çok detaylı düşünüyor fol yok yumurta yokken. Eskiden hoşuma gidiyordu şimdi boğuyor beni. Bu kadar ince ince plan yapılacak gibi değil hayat, birden bozuluveriyor. Benim erkek arkadaşım akışına bırakmayı bilmiyor. Sorunumuz bu.

Ayrilmak istemiyor ve dugunu onun askerliginden once dusunmuyorsan simdilik birak boyle kalsin.

Aldatmaya baglamissin direk. Eski yasadiklarindan dolayi. Oyle birsey oldugunu sanmam.

Boylesi cok yorar insani..
Onca senenin hatiri vardir ama inanin evlenince hemen her erkegin icindeki kalas meydana cikiyor.
Bugun size detayli dusunuyorum der, yarin iki ipligin hesabini yaptigini gorunce cinnet getiresiniz gelir.
Bnm esimde tamir isinde cok detaycidir ama mutfak ve diger alisveris islerinde ipler elimdedir. Akisa kendini birakabilen,merhametli,espirili ve eli acik birini tercih edin.

Ayrilmak istemiyor ve dugunu onun askerliginden once dusunmuyorsan simdilik birak boyle kalsin.

Aldatmaya baglamissin direk. Eski yasadiklarindan dolayi. Oyle birsey oldugunu sanmam.

İnşallah yoktur, sağ olun.

Allah var bana karşı herhangi bir cimriliğini görmedim. En iyisi olsun diye çabalar. Ama işte çok gereksiz ince düşünceleri var. Eski erkek arkadaşım çok rahat bir tipti, aldattı zaten sonunda da. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası, ha deyince ayrılabileceğim bir durum da değil. Çok arada kaldım.

Benim eşim de bebek yokken(4 yılöncesinde) bebek yetiştirmenin felsefesini düşünüp yorulurdu:d benim bahsettiğim de aslında konfordu rahatlıktan ziyade. Standartlar hep üst düzey olsun isteği. Bir uşak,bir şoför,bir hizmetli eşliğinde yaşayacak bir tip aslında kafa olarak. Onlar olmayınca,onların yapacağı hesap kendine kalınca düşünmekten heder oluyor,beni de yoruyor. Titizlik belası her an her konuda.
O kadar varsayımlar üzerine ki benim eşimin kafası(çoğunlukla karamsar) bebekli hayatta vahim birşeye dönüştü bizde.
İyi düşün,tart derim ben. Karakteri olarak çok yorucu o ayrı ama son zamanlarda yan çizmesi,seni anlamsız durumlarda bırakması hiç hoş değil. Herkes bir sürü stresle baş ediyor.
Hepimiz mıy mıy mıy diye ortalarda mı dolanalım. Kızdım ben:/

Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki bir erkek başta evlenelim lafları ediyoken birden biraz daha bekleyelime cevirdiyse ya seni sevdiginden emin değildir soğumuştur ya da başka biri vardır ki bende ikinci seçenek oldu malesef.. başlarda evlenelim dye tuttururken yine aynı adamdı şimdi ne değişti dye geliyor akla. Hatta zaman ilerledikçe daha fazla acele etmesi gerekirken geri adıma geçtiyse isteksizlik vardır bir sebebi vardır. Sen sakın evliliğin lafını açma sen istiyodun a getirmesine hatta ileri boyutta seni suçlamasına fırsat verme. Oraya kadar gider bu biliyorum

O konuda haklısınız, ben de o yüzden ayrılmakla biraz daha duruma baksam mı diye gidip geliyorum. En iyisi ciddi bir konuşma yapıp, değişiklik olmazsa ayrılmak gibi. Dan diye ayrılırsam belki sonradan vicdan yaparım "Neden konuşmadım etmedim?" diye. Benden çıksın da, gerisi onda kalsın.

İşte işi yok gücü yok ondan dolayı mı geri çekildi diye düşünüyorum. Yani anlık bir gaza gelip sonra yahu biz tanışıcaz ailelerle de ben işim gücüm yok ne diye tanıtıcam kendimi falan diye mi düşünüyor? Arada kalmasam, kesin emin olsam zaten ayrılırdım.

O da olabilir. İlk zamanların ateşiyle evlenelim dye tutturmuş sonra işin ciddiyetini anlamış olabilir ama bu sekildeyse de fevri karar verebilen düşünmeden davranan bazı şeyleri son anda fark eden biri olduğunu söylerim ki bu da hoş değil. Bir genç kıza bir gelecek vadediyorsun hayal kuduruyosun sonra da tüh bu senaryo hatalı sen dur bir bekle ben toparlamaya çalışıyım. O sırada da öyle mi böyle mi dye düşünürken sen yıpranıyorsun. Zor böyle ne istediğini bilmeyen adamlar..

Valla burada çoğu sizin bu son dediğinizi söyledi. Ben kendimi bir anlatayım da, baktım aynen devam ediyor "Bizim hayata bakış açılarımız uymuyor" deyip ayrılırım artık.

Zamaninda sözlenmekle,isi resmiyete dökmekle alakali baskiyi ilk kendisinin yaptigini söylemistiniz biraz ego tatmini yapmaya calisiyormus gibi hissettim.Ihanet ettigini hissetmeniz normal cunku genelde ihanette ilgisizlik,bir kacmalar bahaneler esastir.Ama ihanet ettigini dusunmuyorum.Boyle bir durum olmus olsa idi bir sekilde hissedersiniz,ortaya cikardi diye dusunuyorum.Kendisinde bu tip algi yönetimleri yok gibi..Cunku söz ve görüsmemek icin sundugu gerekceler,bahaneler cok cocukca..
Söz fikri bence canini skmis görüsmekten kacinmasi bu yüzden.Size olan sevgisi bitmis olsaydi bunu suan burada konusuyor olmazdik..
Bence suan siz uzaklik verin karsi tarafa.Sözden vs bahsetmeyin hatta surecin uzamasinin sizin acinizdan problem olusturmayacagini soyleyin ve meshur kk deyimiyle takipte kalin..Izleyin bakalim adimlar geriye mi gidiyor ileriye mi?
Bu tip erkeklere cok fazla tolerans gösterilmemesi taraftariyim..

Valla burada çoğu sizin bu son dediğinizi söyledi. Ben kendimi bir anlatayım da, baktım aynen devam ediyor "Bizim hayata bakış açılarımız uymuyor" deyip ayrılırım artık.
Aradaki yorumları okuyamadım ama ilk sayfada anlattığını okuyunca bire bir yaşadıklarıma benzettim uyarmak istedim seni. Dışardan gören göz onemlidir herkes benzer şeyler söylediyse dikkate al. Dediğin gibi bu tarzda devam ederse gereğini yaparsın artık.

Haklısınız, aynen dediğinizi yapacağım ben de. Çok teşekkür ederim. :)

Senin için nasıl rahat edecekse öyle davran.
Bizim sevgililik döneminde birbirimizi tanıma fırsatımız olmamış(sonradan daha iyi anladım bunu), bizim dışımızda başka şeyler vardı ilgilenilmesi gereken. Çok anlattım ben:/
Umarım senin için en iyi şekilde neticelenir durumunuz:)

Tepkisiz kalmıyorum aslında. Tam tersine tepki verdiğim zaman bir şeyler oluyor. Ha yapı gereği sabırlıyımdır, kolay kolay parlamam. Ama sinirlenince de tam sinirleniyorum, beni sinirlendirmekten korkar. Söz için acele etmeyeceğim, hatta lafını bile geçirmeme kararı aldım. Kendi derse de erteleyelim sen de zaten pek hevesli görünmüyorsun diyeceğim, zaten gerisi gelir. Tartışmalı mı kavgalı mı olur artık orası muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…