Başlamadan bitirsem mi?

Bir ara tanıdığım biri vardı. Aylardir görüşmediği kiz arkadasinin olduğu şehre gidip hava çok sıcak daha sonra gorusuruz diye bahaneler uyduran... sonrası ayrılık oldu... bence siz bir süre hicbirsey demeden onu gözlemleyin...

küstüm:))

küstüm:))

Doğru söylüyorsun, bana bir şeyler söylüyor ben tepki gösterirsem benim dediğim oluyor. Göstermezsem ne ala memleket, devam ediyor.

işte şimdi seviyorsun tolöre (nasıl yazılıyor bu yahu) edebiliyorsun.
evlenirsen tahammül edemeyeceğin bir durum olacak.
askerden sonra fikrinin ona ait olduğunu bile sanmıyorum. birileri yorum yapmış ona da mantıklı gelmiş.

Aldatilma durumlari icin netlik gormeden ayrilmak pek cozum getirmez aslinda karmasik olan durum erkek arkadasinin nr istedigini bilmemesi olarak gorunuyor şu an icin tabi hayatini kurmama durumu etken olsa bile seninle az gorusmesine etken olmamali bilrmiyorum ya sabredip sonucu bekleyeceksin (uzun vadeli) olumku da olabikir olumsuz da
Net konusabilirsin aslinda 4 yil olmus... valla bilemedim ...

okuduklarımdan yalnızca sorumluluk almaya korktuğunu düşündüm aldatma gibi gelmedi bence biraz zamana ihtiyaç var ona zaman verin ama ayrılarak değil yanında olarak belki bir gün her şey çok güzel olacak belli mi olur ne kaybedersiniz biraz zaman verip yanında olsanız belki bu süreç size her şeyi gösterir

Sözlenelim yok vaz gectim azcik daha bekleyelim.
Bilmem ki belki cocuk istemem....
Adam sanki adana mi ismarlasam köfte ekmek mi gibi karar veriyor yada veremiyo daha dogrusu. Bu gibi önemli durumlarda ne istedigini bilmeyen erkeklerden bence ne hayat arkadasi nede baba olur.
Seni cok severek takip ederim. Co akli basinda kararlar verdigine inanirim. Umarim en dogru yolu secersin. Ama bu iliskiyi "akisina birakmak" bence dogru olmaz.

Abimle nişanlanmış olabilirmisin sevgiliniz sorumsuz nerden mi biliyorum abimden... evlen diyorlar param ancak bana yetiyor diyor... kuzenlerim babasi sayesinde rahatlikla evlendi oturur onlari ornek verir .. araba ev gökten gelsin diye bekler kuzenlerimin öyle ya cunku baskasinin sorumlulugu agir gelmis... cevrenizdekiler boşanmaya kalkarsanizda aynisini diyecek yani yol yakinken siz bir dusunun karsinizdaki sorumluluk almak istemiyor şuan

Buluşmamak için bahane uydurması normal değil belki para yönünde sikintisi vardır benim esimde para bitince krize giren insan halbuki çok para harcayan biri değilim ben erkekler bize göre farklı düşünüyor belki de evlilik konusu açılmıştır arkadaş arasında fikri değişmiştir

Bir sevgilim varıdı aynı böyleydi sürekli evlilikten bahseden o iken tam ailelerin tanışma aşamasında bi çekti kendini. Sanki ben evlilik meraklısı gibi kaldım ortada. İşi askerliği vs problem etmişti. Ki evet problem bunların hepsi bana görede. Böyle bi ilgisizleşti bi öyle bi böyle yormaya başladı beni. 3 senelik bi ilişkiydi bu arada. Sonra ben bi gece bir güzel içimden geçenleri söyledim ertesi gün telefonlarını açmadım. Sonra yine açmadım. Böylece bitti gitti. Üstümden öyle büyük bi yük kalkmıştı ki anlatamam.

Daha güzel yükler binmiş,gebeliğin hayırlı olsun

Iş güç kaygısı olabilir tabi şu an bende mezun olma aşamasındayım ve çook stresli. Ama böyle durumlarda ilişkiden uzaklaşmak mantıklı gelmiyor bana, Hatta tam tersi insan sevdiğinin yanında olmayı daha çok istiyor o destek iyi hissettiriyor. Bunları açıkça konuşmayı denesen olmaz mı acaba bilemedim şimdi

Konunuzu okurken, beyefendinin gözü açılmış başkalarına kaymış fakat size de yol veremiyor.
Vebale girmek istemiyor, sizi bıktırıp sizin ayrılmanızı bekliyor die düşünürken siz konunun sonuna doğru daha önce sizi aldattığını yazmışsınız.
Doğru düşünmüşüm.
Genelde bunu kız arkadaslarının ilk erkeği olan tipler yapıyor.
Bırakamıyor ama kızı da istemiyor. Ya gözü açılıyor yada kız ailesi tarafından benimsenmiyor.
Bırak bu adamı önüne bak Allah sana inan daha daha iyi şeyler sunacak.

Şimdiden ilgisizse sonradan düzelmesi biraz işleri zora sokar . Risk almak olmaz mı ?

Önceki hikayeni bildiğim için umarım artık mutlu olursun Astoria . İçine sinmeyen hiçbir şeyi Polyannalık yaparak kabul etme lütfen. Bu hayata bir kere geliyoruz ve seninde kimseye ihtiyacın yok .

Sevgilin sanki sana ben evlilik adamı olmaktan vazgeçtğm mesajı vermeye çalışmış .

Askerlikti, lisansdi diyip yıllarını yemesin bu adam.

İlk iki paragrafı okuyunca aklıma başkasının olduğu geldi.

Nitekim üçüncü paragrafta daha önceden yapmış olduğu çıktı.

İçimde ki ses başkası var diyor.

Konu sahibi onceki iliskisinde aldatildigini yazmis bu iliskisinde degil herkes yanlis anlamis suphesi var sadece diger yazdiklariniza katiliyorum.

Arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Yanlış anlayanlar olmuş bu ilişkimde aldatılmadım, eski ilişkimde aldatıldım. Aldatıyor olsaydı zaten bu ilişkiyi sürdürmezdim ben. Biraz beklemede kalıp sonrasında konuşmaya karar verdim. Olacağı varsa olur olmayacağı varsa da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…