- 25 Ağustos 2014
- 21.143
- 50.657
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bizim fakültede olursa evet herkesi tanıyorum çünküCidden, sizin ünide olsa anlayış gösterirsin yani ??
Eşinin maillerine neden bakma ihtiyacı hissettin.Sizin üniversitede olursa sorun yok başka üniveristede olursa neden sorun.Bu üniversite sınırları içinden çıkılamıyor mu?mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Yok yani ücret karşılığı yapmıyo belli ki tanışmışlarEsiniz internetten odev yapiyor olabilir.
Benim esimde yapiyordu bir ara.
Ogrencilerin para karsili tezlerini duzenliyor, Tez formatina getiriyor ingilizce giris bolumu felan yaziyordu.
Ogrencilerin cok takildigi sitelere mail adresini birakiyordu esim. Onlarda mail atip soyle olacak bolyle olacak soyluyorlardi. esimde duzenliyordu. Gerekirse ingilizce cevirisini yapiyordu.
Boyle bir durum olabilir mi?
E geçenlerde sizin fakülteden bi kıza silgi verdi diye niye yediniz kendi kendinizi o zaman?Bizim fakültede olursa evet herkesi tanıyorum çünkü
Öyle değil baktım twittrdan kızın resmineKendine dert arama.. Bi de gidip adami boğma.. Kadinin herkese uslubu budur belki.. Belki yasi buyuk bi hocadir baska universiteden.. Universitede ogrenci oldugumuz halde biz bile baska universiteden hocalarla maillesirdik, kaynak alisverisi yapardik.. Sen orda akademisyen olduguna emin misin?
Kızı tanımıyodum neyse o geçtiE geçenlerde sizin fakülteden bi kıza silgi verdi diye niye yediniz kendi kendinizi o zaman?
Bence yeterli degil, ulasip sacini basini yol o yellozun..Öyle değil baktım twittrdan kızın resmine
Olsmaz çünkü ben aynı şeyi yapsam başımın etimi yerEşinin maillerine neden bakma ihtiyacı hissettin.Sizin üniversitede olursa sorun yok başka üniveristede olursa neden sorun.Bu üniversite sınırları içinden çıkılamıyor mu?
ortk tanıdıklar aracılığıyla tanışılamıyor mu?
Seminer toplantı şu bu esnasında tanışılmış olunamaz mı?
Eskiden tanıştığı uzun zamandır görüşmediği bir olamaz mı?
Yoğunum dediyse robot değil elbet.Bir konuda bir insana yardımı dokunamaz mı?
Kendi diyalogları doğrultusunda işin heyecanına kapılıp,şunu yapma şu olsun gibi kelimeler kullanamz mı?Bu emir değil,iş koordinasyonu olamaz mı?
Kız aşkım canım nasılsın akşam buluşalım mı?,geçen gün bana soğuktun mu demiş.İŞ Mİ SORMUŞ?
Kafamda deli sorular
sen mi anlarsin. yapma kendini kandir da bizi degil. silgi muhabbetinden sen dellendin.Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Fakulde değil yalnız üni de dedin çelişme kendinle çelişmeBizim fakültede olursa evet herkesi tanıyorum çünkü
Tmam şaşırdım ne var bundaFakulde değil yalnız üni de dedin çelişme kendinle çelişme
Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Aynı neyi yapsan burayı anlamadım.Olsmaz çünkü ben aynı şeyi yapsam başımın etimi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?