Başlık bulamadım artık

Kendine dert arama.. Bi de gidip adami boğma.. Kadinin herkese uslubu budur belki.. Belki yasi buyuk bi hocadir baska universiteden.. Universitede ogrenci oldugumuz halde biz bile baska universiteden hocalarla maillesirdik, kaynak alisverisi yapardik.. Sen orda akademisyen olduguna emin misin?

Eşinin maillerine neden bakma ihtiyacı hissettin.Sizin üniversitede olursa sorun yok başka üniveristede olursa neden sorun.Bu üniversite sınırları içinden çıkılamıyor mu?
ortk tanıdıklar aracılığıyla tanışılamıyor mu?
Seminer toplantı şu bu esnasında tanışılmış olunamaz mı?
Eskiden tanıştığı uzun zamandır görüşmediği bir olamaz mı?
Yoğunum dediyse robot değil elbet.Bir konuda bir insana yardımı dokunamaz mı?
Kendi diyalogları doğrultusunda işin heyecanına kapılıp,şunu yapma şu olsun gibi kelimeler kullanamz mı?Bu emir değil,iş koordinasyonu olamaz mı?
Kız aşkım canım nasılsın akşam buluşalım mı?,geçen gün bana soğuktun mu demiş.İŞ Mİ SORMUŞ?
Kafamda deli sorular

Yok yani ücret karşılığı yapmıyo belli ki tanışmışlar

İnsanların tel, bilgisayar, mail, face,ig falan karıştırması çok yanlış ya zaten sürekli birinin bişeylerini karıştırırsak mutlaka bişey buluruz bence bırakın bu huyları cep karıştırmaktan farkı yok

neden başanmıyorsunuz? çok ciddiyim.
hayat çok güzel bahar geldi bilmem kaç yıl sonra tedavi olup geçmişe baktığınızda çok derin bir ahhh çekeceksiniz.
kumkumayla geçen şu her dakikanız için içiniz yanacak.

Öyle değil baktım twittrdan kızın resmine

Yahu adamın bu kızla fanfinfosu olsa senin şifresini bildiğin mail adresini verir mi? Hadi diyelim gittin sordun. E adam sana en doğal olan tepkiyi verecek: ödev o dersle alakalı' diyecek. Ne bekliyosun? Evet Elif itiraf ediyorum biz sayısal veriler üzerinden sevişiyoruz' mu desin

Olsmaz çünkü ben aynı şeyi yapsam başımın etimi yer

Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani

Yanılmıyorsam sizde üniversite de çalışıyorsunuz. Bu kadar dar bir vizyonla orada nasıl çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Yahu başka bir ünide çalışan arkadaşının arkadaşıdır. Onların uzmanlık alanıdır fikir alışverişi vardır.

Yani sizin akademik insanlar olarak
meslektaşlarınızla iletişim halinde olmanızın bu işin
bir parçası olduğunu idrak edemiyorsan
ben senin gerçekliğinden şüphe ederim.
Üstelik bizim üni.den olsa anlarım gibi basit bir
söylemle yapıyorsan bunu...

Olsmaz çünkü ben aynı şeyi yapsam başımın etimi yer
Aynı neyi yapsan burayı anlamadım.
Elin kızını bırakında ikiniz birbirinizle olan güven sorununu çözün.
Kaçıncı yüzyılda,öğretim üyesi olmuş insanların bu düşünceleri hoş gelmiyor bana.Kendini de dolduruyorsun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…