Başlık bulamadım artık

İyide ben aynı şeyi yapsam eşim daha çok sorun eder.
Ayrıca istemezse yapmaz onun bunun işini

elifff_____ , Sevgili Parkonun mesajına yanıt verip bizi aydınlatır mısın?
Bir tek onun mesajını es geçmişsin neden acaba?

Yani ben başka üniden bi erkekle iletişime geçsem kıyameti koparır

Ya tamam da başka bi ünide ki kız ne alaka? Bizim ünide olsa anlarım yani
Elif cidden ya. Başka üniversite ne alaka? Akademisyen bunlar, seminerde tanışmışlardır, çalışma grubunda tanışmışlardır. İş mailini kıskanmak ne, adamın maillerini kurcalamak ne.
Özel hayata az saygın olsun, kendine azıcık saygı duy ya. Adamın iş mailine kadar didiklemeyi kendine nasıl yediriyorsun?
Yeter vallaha. Boşa bu adamı ikiniz de rahatlayın.

İyide ben aynı şeyi yapsam eşim daha çok sorun eder.
Ayrıca istemezse yapmaz onun bunun işini
Kocanın senin böyle bir şey yapsan sorun edeceğini sanmıyorum. Çünkü kocanın pek umurunda değilsin maalesef elif. Umurunda olsan Batum olayını yapar mıydı sence ve daha sonra bunu sineye çekip tıpış tıpış eve geri dönen bir kadını mı önemseyecek sence??

ciddimisin ya.
nasıl akademik kariyer yapacaksınız siz.
yolunuza bu vizyonla mı devam edeceksiniz.
parkon haklı ne güzel sormuş.
çok çok garip .
ailemdeki akademik personeller var sizden üst seviyede.
herkesle her hocayla iletişim halindeler.
nasıl ilerleyecek geliştireceksiniz kendinizi karı koca.
tabi böyle bi kaygınız varsa tabi.

Haddini esine karsi aşmaya alismissin da burda yemez.. Baslik acarken sadece sacmaliklarima onay verecek olanlar yazsin diye parantez ac bundan sonra o zaman..
Sende aşıyosun haddini farkındaysan
Ben kimse bana hak versin demedim ki ama yok fakesin yok bilmem ne bıktım artık inandığın konulara yaz o zaman

Ya resmen kızın ayak işlerininyapıyo bilgi alışverişi filan yok ortada birinin ödevini tezini düzeltmek ona mı kaldı

O zaman ikinizde üniversitede boşa yer kaplıyorsunuz. Bu kadarına pes. Eğitim, yenilik, bilgi peşinde koşmak yerine başka üniden bir KIZA neden yardım ediyor derdindesiniz. Yeni bilgiler farklı bakış açısı olmadan işinizin iş olmadığının farkında mısınız?

Ya hani biz bilgi çağındaydık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…