- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Orası onların bileceği iş artık.
O değilde ben banlanıcam galiba öyle hissediyorum
döndüğüm de görüşürüz artık
bu iyiydi ya.Sonuçta Batum'a bilet almış ne var bunda, kocası öğrenciye silgi vermedi ya da arkadaşının evinde ikinci dilim pasta yemedi sonuçta. Sadece Batum'a gitmeye yeltendi.
Sonuçta Batum'a bilet almış ne var bunda, kocası öğrenciye silgi vermedi ya da arkadaşının evinde ikinci dilim pasta yemedi sonuçta. Sadece Batum'a gitmeye yeltendi.
Aman iyi olmuş, ben yazdım da noldu
Siz neden eşinizin mailini karıştırıyorsunuz?mrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Eşinle kanka demek kimrb kızlar lütfen yine diğer konular açılmasın lütfen diyorum sadece bu konuya yorum yapsın yapmak isteyen
Az önce bilgisayarımdan eşimin mailine bakıyodum funda diye bi kız mail atmış artık tez mi ödev mi öyle bşy göndermiş sayılsal veriler var eşimden düzeltmesini istemiş galiba ama şunu yapma bunu yap tarzında yani yaparmısınız vs değil. Ve dosyaya şöyle yazmış(atıyorum eşimin adı ali olsun) aliye yada mehmete gibi yazmış
Şimdi sorun ettiğim şey bizim üniden değil kız başka bir ünide araş görevlisi bizim ğnide olsa hiç sorun etmem.
Bu kızla eşim nereden tanıştı?
Niye yardım ediyor bu kadar yoğun olmaktan yakınırken niye onun bunun işini yapıyor?
Kızın üslubuda dediğim gibi hiç resmi değil
Öğle arası gidip sorcam
Üni değil fakülte olsa etmeyecekmis ama lütfenSizin üniversite olsaydı da sorun olacaktı şimdi yeme bizi
Aman onlar da fake çıkar benim şansımaBen deşifreye yönelik yüricektim
Ederdim de,
Senin yazdıkların çok doğru ve önemliydi.
Kimbilir kaç tane kızçemiz okuyup yararlanmıştır
bir nevi ücretsiz danışmanlık hizmeti vermişsin
kıskandığı emir kipiyle konuşan kız senmismisin? :)Ben de cok merak ettim acikcasi Alper' in evlendigini biliyorum ama esini hic tanimiyorum:))
elifff_____ ben 26 yasindayim benim yaslarimda demissin sanirim oradan tuttu. Evliyim o da tuttu:)) Ikinci soyismi yabanci miydi baktigin kadinin? Makale taslagi olmadigina emin misin ?
Baktım da bulamadım kapatılmış sanırım onlar da.
Aslıhan yada aslışah dı önce.
Sonra mervecik91 gibi bir isimle geldi.
Hatta hatırlarsan bir konu vardı.
Kamuda memur bir kız henüz memurluğunu almamıştı.
İşe 45 dakika geç gidiyordu.
Sabahları uyanamıyorum gibi saçma sapan..
Hatırlayamadım tam o konuyu bile işte bu kız açmıştı.
odtü bilketn tobb atılım vs vs bi sürü üniversite var ya ama deşifre etsek kurtulurmuyuzBi zahmet birisi Ankara'daki üniversiteleri gezip elifi bulsun, illaki kolay bulunur yani, böyle bir karakter en fazla kaç kişide olabilir?
Ya Gazi'de, ya Hacettepe ya da Ankara Üniversitesi.
Bölümü sayısal çünkü laboratuvar falan var tezinde. Bence Fen Fakültesindeler.
Meraktan delircem kim bu kız, kocası nasıl biri, ne yer ne içerler?
Hadi el atın birniz.
Konuyu okuyup cevap vermemek de ilginç yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?