Ne alakası va. Yazan erkek de olsa aynı cümleyi kurarım. İnsan eşi var diye mutlu olmamalı,olmaz da. Doğru insanı bulmak önemli ama doğru insanı bulana kadar da bu olmadı, bu da değil,bu hiç değil gibi evlenip evlenip ayrılmamalı. Beklemeli hatalarını görmeli. Hayatta mutluluğu birilerine endekslenmesine karşıyımÜç kadınla evlenince erkeğe bir laf yok kadın üçüncü birini isteyince mi sorun var anlamadım. Ayrıca isteyen istediği kişiyle istediği kadar evlenebilir yani bari siz yapmayın böyle konuşmalar oldukça toplumda kadınlarımız mutlu olamıyor...
Anı yaşamadım hiçbir zaman ilk evliliğimi hiç saymıyorum evlilik bile değildi sadece resmiyette ikincisin de aldatıldım aslında benim sormak istemem iki kere evlenmiş ayrılmış bir bayan ile evlenen ve bunu sorun etmeyecek biri çıkar mı ?Dert olmasindan ziyade ders olmamasina bakin derim.. Öncelikle saglam bir muhakeme yapmaniz gerekir önceki evlilikleriniz neden bitti? Sorun hep karsi tarafdaysa karsiniza cikan simdiki insanla ayni sorunlari tekrar yasarmisiniz onu ölçün. Eger sorun sizde ise bu iliskilerde (bunu bize itiraf etmesenizde kendinize edebilirsiniz) ozaman kendinizi degerlendirin ayni hatalari tekrar yaparmisiniz. Ama isin birde şu boyutu var hesaba bakmam anı yaşarim derseniz de bu sizin tercihizdir sonuclari iyi veya kötü sizi baglar.
İlki çok kısa sürdü evlilik hayatımız olmadı ikincisinde de aldatıldım ne yazık ki
Hayat sizin olmadığına göre karışma hakkınız da var mı? Size tersse ikinci evliliği düşünmezsiniz. Ben öyle kınamayın büyük konuşmayın demeyi sevmem ama bu konuda büyük konuşmayın derim kimsenin hayatında ne yaşadığını bilmiyorsunuz...Ne alakası va. Yazan erkek de olsa aynı cümleyi kurarım. İnsan eşi var diye mutlu olmamalı,olmaz da. Doğru insanı bulmak önemli ama doğru insanı bulana kadar da bu olmadı, bu da değil,bu hiç değil gibi evlenip evlenip ayrılmamalı. Beklemeli hatalarını görmeli. Hayatta mutluluğu birilerine endekslenmesine karşıyım
İlki çok kısa sürdü evlilik hayatımız olmadı ikincisinde de aldatıldım ne yazık ki
Kınamadım sadece fikrimi söylüyorumHayat sizin olmadığına göre karışma hakkınız da var mı? Size tersse ikinci evliliği düşünmezsiniz. Ben öyle kınamayın büyük konuşmayın demeyi sevmem ama bu konuda büyük konuşmayın derim kimsenin hayatında ne yaşadığını bilmiyorsunuz...
İnsan isterse 10 kere evlenirAyıp denen bir şey var.
Öyle düşünüyorsun madem
İlla böyle mi söylemen gerek
Amin canım çok tşk ederim :) ikinci evliliğim ihanetle bitti fakat eski eşim pişUmarım 3.evliligin olursa yüzün güler ve herşey istediğin gibi olur
hanfendi iki evliliğimin bitmesinde de benlik bir durum yok ayrıca hayatım tabiki de bir erkeğe endeksli değil sizi bilmiyorum fakat ben evlat sahibi olmak istiyorum ayrıca bu hayatın yaşlılığı da var hayat yalnız geçmiyor2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?
Teşekkür ederim arkadaşımAyıp denen bir şey var.
Öyle düşünüyorsun madem
İlla böyle mi söylemen gerek
Eski esiniz ne anlamadım kusura bakmayın:/diger kocaniz Allahindan bulsunAmin canım çok tşk ederim :) ikinci evliliğim ihanetle bitti fakat eski eşim piş
hanfendi iki evliliğimin bitmesinde de benlik bir durum yok ayrıca hayatım tabiki de bir erkeğe endeksli değil sizi bilmiyorum fakat ben evlat sahibi olmak istiyorum ayrıca bu hayatın yaşlılığı da var hayat yalnız geçmiyor
Terbiyesizlik artıkTeşekkür ederim arkadaşım
Sana katılıyorum canım soruyu sormakta ki amacım da hem çocuk sahibi olmak hemde yaşlılığımda yalnız olmak istemiyorum .. yalnızlığı hiç sevmiyorum kiBir hayat arkadaşı olsa insanın, fena olmaz mı?
Koca demek illa seks mi demek??? Hem bir kadının seks istemesi ayıp mı?
Kime göre abartı? Neye göre abartı? Bir standardı mı var bu işin?
Öncelikle bu güdümlü düşünce yapisindan kurtulmalisin bu durum bir sorun degil hayatin getirdikleridir. Kimse yuvasini birgun dagitmak icin kurmaz. Ayrilmiş olman en az evlenmek kadar dogal bir durum ve bunu doğal karsilayacak birileri mutlaka egerki secici olursan cikacaktir karsina. Karamsar düşüncelerin birazda bizim toplum yapimizla alakali malum insanimiz kendi kusurlariyla saklanbac baskalarinin kusurlariyla kovalanbac oynar. İyi düşün iyi olsun.. Sen varsan dünya var..Anı yaşamadım hiçbir zaman ilk evliliğimi hiç saymıyorum evlilik bile değildi sadece resmiyette ikincisin de aldatıldım aslında benim sormak istemem iki kere evlenmiş ayrılmış bir bayan ile evlenen ve bunu sorun etmeyecek biri çıkar mı ?
Evet haklısın katılıyorum kuzumTerbiyesizlik artık
Düşüncesinden bize ne
Ama ifade ederken de saygı göstermek zorunda
Zaten çok seçici olduğum için korkuyorum ya bende ...Öncelikle bu güdümlü düşünce yapisindan kurtulmalisin bu durum bir sorun degil hayatin getirdikleridir. Kimse yuvasini birgun dagitmak icin kurmaz. Ayrilmiş olman en az evlenmek kadar dogal bir durum ve bunu doğal karsilayacak birileri mutlaka egerki secici olursan cikacaktir karsina. Karamsar düşüncelerin birazda bizim toplum yapimizla alakali malum insanimiz kendi kusurlariyla saklanbac baskalarinin kusurlariyla kovalanbac oynar. İyi düşün iyi olsun.. Sen varsan dünya var..
Silinmiş yollarken canım ikinci eşim ile çok seviyoruz birbirimizi beni aldattı ama şuan çok pişman yeniden evlenmek istiyor elinden gelen herşeyi yapıyor ama ben bilemiyorumEski esiniz ne anlamadım kusura bakmayın:/diger kocaniz Allahindan bulsun
Aynen de işte malum toplum baskısı o ne der bu ne der ya da bir başkası da nasıl çıkacak sonra değişir mi onun korkusu ikinci eşimin pişman olması peşimi bırakmaması yeniden evlenmek istemesi vs düşünmekten psikolojim bozulduİnsan isterse 10 kere evlenir
Kime ne ya?
Umarım canım ... herkes yuvasında mutlu olsun inşallah ...Var tabi canım niye olmasin.. Suç sen de degil ya boşandin diye. Adam degilmisler. Düzgün biri çıkar elbet karşına. Sen dikkatli ol yeter. Bildigim kişiler var mutlu olan seninle aynı durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?