Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Evet genelde aldatan yine aldatır ama çevremde bendem sorunlu evliliği olup boşanan ve yeniden aynı kişiyle evlenip mutlu olan bir tanıdığım var. Bazen düşünüyorum benim ikinci eşinde yaş oldu 43 belki gerçektende düzelmiş olabilir. Birde onu çok iyi tanıyorum benim peşimde 7-8 aydır dolanacagına gününü gün ederdi ortamı çok müsait ama adam evden dışarı çıkmaz oldu. Böyle olunca da İnsan düzelmiş diye düşünüyor

yaşı gençse ve çocugu yoksa tabiki evlenebilir.ayrıca böyle olmasa bile evlenebilir yalnızlık Allah'a mahsus demişler
Aynen katılıyorum. Benim sorunum evlenememek değil ki ZAten sadece Yen'i biri olursa önceki evliliklerimi ısıtıp ısıtıp önüme getirmesinden korkmam

İlki çok kısa sürdü evlilik hayatımız olmadı ikincisinde de aldatıldım ne yazık ki
Ayni durumdayiz canim öncelikle benimde 2. Evliliğimde biri şiddet biride karsi tarafin aile baskisi yuzunden surmedi 2.esi cok sevdim ama olmadi simdi 3. Bi evlilik gözümü çok korkutuyor .Konuyu takipteyim.

evlilik deneme yanılma yönteminin bir örneği olmadığı için "bu olmadı, bu da olmadı" gibi bir şey demiyordur eminim kimse ayrıca kimse boşanmak için evlenmez. öyle bir lanse etmişsiniz ki sanki millet bayılıyor evliliğinin bitmesine.

İyi de her konuda insanlar niye kendini anlatıyor siz öyleyseniz konu sahibide öyle mi olmalı eski konu dA geçmişte kalmış Yen'i konuda niye hortlatılır mutluysanız mutluluklar

2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?
Hayat yalnız çekilmiyo illa cinsel paylaşım değil ihtiyaç duyulan evde bir ses sosyal paylaşım duygusal paylaşım insan bunlara ihtiyaç duyuyo mutluluğu bulamayan bir kadın her zaman şefkate ilgiye ihtiyaç duyar kimisi özgürce yaşar gezer tozar yatar kalkar kimiside seviyorsa aile ve çevre etkisi baskısı yüzünden evlenir bekar bir kadının hayatına evlenmeden 10 kişi bile girebiliyorken neden nikah yapınca bu abartı olsun ki

Annem 3. evliliğini yaptı 10 yıl kadar önce.
Hepsi birbirinden şer..iz çıktı.Bu inanın en hafif küfür.
Çevrenizde aklına güvendiğiniz tecrübeli birileri varsa mutlaka danışın.
Annem çok inatçıdır,dediği olacaktır illa ki.
Beni de çocuk olarak gördüğü için hiç dinlemedi,hepsinde pis tosladı tabiri caizse.

Kendimi iyi biliyorum ne istediğimi de ikinci eşimi şok severek evlenmiştim aldattı bitti ama boşanmış olmam onu daha fena peşime taktı şimdi durmadan benimle uğraşıyor kendini ispatlamaya çalışmak yeniden beni kazanmak için ve 7 senedir hiç göremediğim düzgün yaşamaya başlamış biri gördüm karşımda ve eski eşimle aynı yerde ve küçük bir yerde yaşadığımız herkes birbirini tanıdığı için sıkıntı yaşıyorum ve işin aslı eski eşim aynı yerde olduğumuz sürece hayatıma kimsenin girmesine iZin vermeyeceğini o zaman işin boyutunun değişeceğini söylüyor ve yaparda

3. eşi de mi kötü

İyi de her konuda insanlar niye kendini anlatıyor siz öyleyseniz konu sahibide öyle mi olmalı eski konu dA geçmişte kalmış Yen'i konuda niye hortlatılır mutluysanız mutluluklar
Tabi ki kendimi anlatacağım kimi anlatacağım sonucta kadın 3. evlilik hakkında fikir soruyor ben de ben 2.yi bile düşünmezdim dedim çocuk için zaten kendi sordu çocuğunuz var mı diye derdiniz ne onuda anlamadım ya neyse

Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....

Ayni durumdayiz canim öncelikle benimde 2. Evliliğimde biri şiddet biride karsi tarafin aile baskisi yuzunden surmedi 2.esi cok sevdim ama olmadi simdi 3. Bi evlilik gözümü çok korkutuyor .Konuyu takipteyim.
Ay iyi ki açmışım o zaman canım konuyu sana da faydası olur belki :) umarım çok mutlu olursun

Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....
eğer tekrar evlenirseniz inşallah çok mutlu olursunuz hep iyi ki dersiniz.

Fikrimce aldatan insanla olmaz...
Ha pişmanı yok mu var ama o da artık şans

3. eşi de mi kötü
Biri benim babam yalancı kumarbaz alkolik
İkincisi afedersin tam bir bilmem ne çocuğu çıktı.Beni tanıştırdığı ilk gün kavga etti benimle adam.Olabilir annemle yaşayacak beni sevmek zorunda değil dedim ama bazı şeyleri o görmeliydi inat etti.Adam eve ekmek bile,yemin ediyorum abartmıyorum ekmek bile almadı üstüne lokantada yedi yedi geldi eve.Bu malı mülkü yerinde olan adam.Derdi de oymuş zaten,parasında gözü olanlar doldurmuş ,bilirsiniz o cahil sohbetleri.
Üçüncü de aynı şekil çıktı.Ayrıca daha berbat huyları da varmış
Sorun sadece karşı tarafta değil belki annem çok inatçı ama bu kadarı da fazla kötü.
Ve anlattıklarımın eksiği çok fazlası yok.
Özür dilerim iyi örnek olamadım.Mutlaka vardır mutluluğu sonradan bulan ve inşallah siz de onlardan biri olursunuz.

7 senedir görmediğim düzgünlükte yaşamaya başlamış demişsiniz de ikinci eşinizle tekrar mı evlenmeyi düşünüyorsunuz tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…