Tam duygularıma tercüman olmuşsun tatlım sağolasınHayat yalnız çekilmiyo illa cinsel paylaşım değil ihtiyaç duyulan evde bir ses sosyal paylaşım duygusal paylaşım insan bunlara ihtiyaç duyuyo mutluluğu bulamayan bir kadın her zaman şefkate ilgiye ihtiyaç duyar kimisi özgürce yaşar gezer tozar yatar kalkar kimiside seviyorsa aile ve çevre etkisi baskısı yüzünden evlenir bekar bir kadının hayatına evlenmeden 10 kişi bile girebiliyorken neden nikah yapınca bu abartı olsun ki
Hayatta herşey insanlar için canım haklısın ikincinin seni görür görmez kavga etmesi çok büyük terbiyesizliktir ... bende inatçıyımdır oğlak burcuyum ama kalp kırmadan yaparım inadımı daBiri benim babam yalancı kumarbaz alkolik
İkincisi afedersin tam bir bilmem ne çocuğu çıktı.Beni tanıştırdığı ilk gün kavga etti benimle adam.Olabilir annemle yaşayacak beni sevmek zorunda değil dedim ama bazı şeyleri o görmeliydi inat etti.Adam eve ekmek bile,yemin ediyorum abartmıyorum ekmek bile almadı üstüne lokantada yedi yedi geldi eve.Bu malı mülkü yerinde olan adam.Derdi de oymuş zaten,parasında gözü olanlar doldurmuş ,bilirsiniz o cahil sohbetleri.
Üçüncü de aynı şekil çıktı.Ayrıca daha berbat huyları da varmış
Sorun sadece karşı tarafta değil belki annem çok inatçı ama bu kadarı da fazla kötü.
Ve anlattıklarımın eksiği çok fazlası yok.
Özür dilerim iyi örnek olamadım.Mutlaka vardır mutluluğu sonradan bulan ve inşallah siz de onlardan biri olursunuz.
Annem üçüncüyü düşünüyo henüz biri yok ama neden olmasın diyo açıkçası ben pek istemiyorum annem için isterim ama çevresel etkenlerden dolayı istemiyorum malesef elalem ne der? Düşüncesi beni anneme ne gerek var dedirtiyo halbuki yalnız yaşlanmasını istemiyorum erken yaşta cinsel hayatıda bitsin istemiyorum ama işte...Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....
Ne demekTam duygularıma tercüman olmuşsun tatlım sağolasın
Tam olarak öyle değil ama arada olabilir mi diye düşünüyorum su son zamanlarda7 senedir görmediğim düzgünlükte yaşamaya başlamış demişsiniz de ikinci eşinizle tekrar mı evlenmeyi düşünüyorsunuz tam anlayamadım.
:))Ne demek
Ay keşke canım inş
Vay be o da beni aşar bi sorunlu adam daha olursa hayatımda biterim ben resmen gücümü sömürdülerBen Beşinci de mutluluğu yakalayanı biliyorum bu işler belli olmaz
Annemin tek inadı evi güzelleştirmekti aslında.Ve eli de çok marifetlidir.Evin duvarını örmüşlüğü bile var.Bahçeye havuz vs yapar.İçine girdiği hayatı güzelleştirmek ister iç ve dış.Komşular öyle marifetli olduğunu görünce överler annemi.Annem de bayılır takdir edilmeye tabi ki.Kim sevmez ki.Hayatta herşey insanlar için canım haklısın ikincinin seni görür görmez kavga etmesi çok büyük terbiyesizliktir ... bende inatçıyımdır oğlak burcuyum ama kalp kırmadan yaparım inadımı da
Elalem ne der Tanrısına tapıyoruz oysa insanın eşi olsa iyi geçinse yanlız geçermi ömür hayat arkadaşı olsa kadınlar eşlerini alıp gidecek çocuklar evlenecek kadın yapayalnız elalem ne derse der onlar zaten hep bişeyler derAnnem üçüncüyü düşünüyo henüz biri yok ama neden olmasın diyo açıkçası ben pek istemiyorum annem için isterim ama çevresel etkenlerden dolayı istemiyorum malesef elalem ne der? Düşüncesi beni anneme ne gerek var dedirtiyo halbuki yalnız yaşlanmasını istemiyorum erken yaşta cinsel hayatıda bitsin istemiyorum ama işte...
Ayy kendimi gördüm annenizde resmen aynının tıpkısıyım bende ama benim evimi güzelleştirmem olmadı tabiiki sorunAnnemin tek inadı evi güzelleştirmekti aslında.Ve eli de çok marifetlidir.Evin duvarını örmüşlüğü bile var.Bahçeye havuz vs yapar.İçine girdiği hayatı güzelleştirmek ister iç ve dış.Komşular öyle marifetli olduğunu görünce överler annemi.Annem de bayılır takdir edilmeye tabi ki.Kim sevmez ki.
O adamlar nefret ettiler annemin bu huyundan,komşuların övmesinden.Asıl inatçı olanlar belki de onlardı bilmiyorum ki ne yaşadıklarını.
Tek bildiğim o adamların ölmelerini istiyor olduğum,Allah affetsin.
Kesinlikle bence hayatında zaten biri olmalı ama ona laf gelmesini istemiyorum bi yandan herkes kendi hayatına baksın diyorum ay bilmiyorumElalem ne der Tanrısına tapıyoruz oysa insanın eşi olsa iyi geçinse yanlız geçermi ömür hayat arkadaşı olsa kadınlar eşlerini alıp gidecek çocuklar evlenecek kadın yapayalnız elalem ne derse der onlar zaten hep bişeyler der
Tam olarak öyle değil ama arada olabilir mi diye düşünüyorum su son zamanlarda
Aynen haklısın canım benim ilk eşim tanıdıktı zaten kötü biri değildi ama resmiyette kaldı onu saymıyorum Bile ben ama işte resmiyette olunca kimse öyle anlamazbi tanıdıgım vardı ben ilk evliliğimde 8 yaslarındaydım ailede herkes annesi hariç evlenme dedi ben bile anlamıstım birseyler ters . bosandı .ikincidede cok hızlı karar verdi karsı tarafı cok övdü insanlar ve sonuc hüsran adam pskolojk rahatsızmıs .üçüncü ise hala evliler ama sıkıntılı.
birazda secerken yanlıs secim belli acık acık artı eksisiyle tartmalı.cevreye sormalı ask diye karar vermwneli aile uyuyormu cevre neler diyor nasıl tanınır cevrede.capkınlıga yatkınmı
İşte sevgimin büyük olduğu kadar nefretimde çok büyüktü boşanırken ama şuan bu davranışlarını adam gibi düzgün yaşamaya başladığını görünce benim de kafam karıştı karar veremem ki hemen yaklaşık 7 aydır inceliyorum sadeceAnladım. Siz ne düşünüyorsunuz peki onun arada kalmasından ziyade?
Annem belli bir hedefe ilerlediği için diğer özellikleri görmek istemedi ya da görmedi bilmiyorum.Ayy kendimi gördüm annenizde resmen aynının tıpkısıyım bende ama benim evimi güzelleştirmem olmadı tabiiki sorun
Müşlülpeset beyler iç karartan hayalleri kıran teyzeler,kem gözlerini lafebesi Şehnaz hnmla dedikoducu kızı bomboş oturan bakkal Rıza efendi çıksın gitsin hayatımızdan mutluluğa bakalım çünkü mutsuz ve yanlız olunca onlar yanımızda olmayacakKesinlikle bence hayatında zaten biri olmalı ama ona laf gelmesini istemiyorum bi yandan herkes kendi hayatına baksın diyorum ay bilmiyorumkonu sahibi kesinlikle evlenmeli ama genç güzel bir kadın hayat sevgisiz geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?