Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Tam duygularıma tercüman olmuşsun tatlım sağolasın

bi tanıdıgım vardı ben ilk evliliğimde 8 yaslarındaydım ailede herkes annesi hariç evlenme dedi ben bile anlamıstım birseyler ters . bosandı .ikincidede cok hızlı karar verdi karsı tarafı cok övdü insanlar ve sonuc hüsran adam pskolojk rahatsızmıs .üçüncü ise hala evliler ama sıkıntılı.

birazda secerken yanlıs secim belli acık acık artı eksisiyle tartmalı.cevreye sormalı ask diye karar vermwneli aile uyuyormu cevre neler diyor nasıl tanınır cevrede.capkınlıga yatkınmı

Hayatta herşey insanlar için canım haklısın ikincinin seni görür görmez kavga etmesi çok büyük terbiyesizliktir ... bende inatçıyımdır oğlak burcuyum ama kalp kırmadan yaparım inadımı da

Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....
Annem üçüncüyü düşünüyo henüz biri yok ama neden olmasın diyo açıkçası ben pek istemiyorum annem için isterim ama çevresel etkenlerden dolayı istemiyorum malesef elalem ne der? Düşüncesi beni anneme ne gerek var dedirtiyo halbuki yalnız yaşlanmasını istemiyorum erken yaşta cinsel hayatıda bitsin istemiyorum ama işte...

Ben Beşinci de mutluluğu yakalayanı biliyorum bu işler belli olmaz

Hayatta herşey insanlar için canım haklısın ikincinin seni görür görmez kavga etmesi çok büyük terbiyesizliktir ... bende inatçıyımdır oğlak burcuyum ama kalp kırmadan yaparım inadımı da
Annemin tek inadı evi güzelleştirmekti aslında.Ve eli de çok marifetlidir.Evin duvarını örmüşlüğü bile var.Bahçeye havuz vs yapar.İçine girdiği hayatı güzelleştirmek ister iç ve dış.Komşular öyle marifetli olduğunu görünce överler annemi.Annem de bayılır takdir edilmeye tabi ki.Kim sevmez ki.
O adamlar nefret ettiler annemin bu huyundan,komşuların övmesinden.Asıl inatçı olanlar belki de onlardı bilmiyorum ki ne yaşadıklarını.
Tek bildiğim o adamların ölmelerini istiyor olduğum,Allah affetsin.

Elalem ne der Tanrısına tapıyoruz oysa insanın eşi olsa iyi geçinse yanlız geçermi ömür hayat arkadaşı olsa kadınlar eşlerini alıp gidecek çocuklar evlenecek kadın yapayalnız elalem ne derse der onlar zaten hep bişeyler der

Ayy kendimi gördüm annenizde resmen aynının tıpkısıyım bende ama benim evimi güzelleştirmem olmadı tabiiki sorun

Kesinlikle bence hayatında zaten biri olmalı ama ona laf gelmesini istemiyorum bi yandan herkes kendi hayatına baksın diyorum ay bilmiyorum konu sahibi kesinlikle evlenmeli ama genç güzel bir kadın hayat sevgisiz geçmez

Aynen haklısın canım benim ilk eşim tanıdıktı zaten kötü biri değildi ama resmiyette kaldı onu saymıyorum Bile ben ama işte resmiyette olunca kimse öyle anlamaz

Anladım. Siz ne düşünüyorsunuz peki onun arada kalmasından ziyade?
İşte sevgimin büyük olduğu kadar nefretimde çok büyüktü boşanırken ama şuan bu davranışlarını adam gibi düzgün yaşamaya başladığını görünce benim de kafam karıştı karar veremem ki hemen yaklaşık 7 aydır inceliyorum sadece

Yasadiginiz yer kucuk oldugu icin ve eski esinizle ayni yerde oldugunuz icin baska biriyle olnaz diye dusunuyorsunuz.Eski esiniz kafanizi karistiriyor yasinizinda cocuktan dolayi gecmekte oldugunu dusundugunuz icin akliniz karisiyor haklisiniz.Ben de sizin yerinizde olsam adam kac yasina geldi akillanmis olabilir geri donsem mi diye dusunebilirdim .Bi de karsiniza cikan kisi sorun etcek mi ya da kotu mu cikacak diye dusunmeniz normal.Ama eski konunuza baktim sevgiliyken sizi aldatmis keske evlenmeseydiniz tabi ask gozu kör ediyor bi sey diyemiyorum.Ama karamsar olmayin once o kucuk yerden tayininizi felan isteyin baska yere gidin insallah cok mutlu olursun

Ayy kendimi gördüm annenizde resmen aynının tıpkısıyım bende ama benim evimi güzelleştirmem olmadı tabiiki sorun
Annem belli bir hedefe ilerlediği için diğer özellikleri görmek istemedi ya da görmedi bilmiyorum.
Emekli değil,inşallah yakında edeceğiz annemi emekli.İş de kolay bulunmuyor.
Hayat arkadaşı istiyordu,iki lokmasını paylaşsın evini açsın,karşılıklı birbirlerine iyi kötü günde destek olsunlardı.
O yüzden adamları tanıyamadı.Bu adamlar senin sadece karnını doyuruyor.Gerisi boş.Annemi insan olarak bir birey olarak güçlü durmasından nefret ettiler .Sandılar ki evinde çorba yapıp oturacak ya da ne ise istedikleri o yapılacak.
Annem siyasi mitinglere bile katılır,sosyal yardımlaşmalarda başı çeker.Belediyelerde girip çıkmadığı yer yoktur.
Annem olur da bu pislikten boşanıp tekrar evlenmek isterse ki sonsuz hakkıdır ,benden onay almadan bu sefer hayatta adım atmaz iyi biliyorum.
Çünkü tek kötü bu adam diyen bendim,çevredekiler iyi demişlerdi
Siz çook iyi tanımadan girmeyin bu topa derim ben.

Kesinlikle bence hayatında zaten biri olmalı ama ona laf gelmesini istemiyorum bi yandan herkes kendi hayatına baksın diyorum ay bilmiyorum konu sahibi kesinlikle evlenmeli ama genç güzel bir kadın hayat sevgisiz geçmez
Müşlülpeset beyler iç karartan hayalleri kıran teyzeler,kem gözlerini lafebesi Şehnaz hnmla dedikoducu kızı bomboş oturan bakkal Rıza efendi çıksın gitsin hayatımızdan mutluluğa bakalım çünkü mutsuz ve yanlız olunca onlar yanımızda olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…