İşte sevgimin büyük olduğu kadar nefretimde çok büyüktü boşanırken ama şuan bu davranışlarını adam gibi düzgün yaşamaya başladığını görünce benim de kafam karıştı karar veremem ki hemen yaklaşık 7 aydır inceliyorum sadece
Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler..benim çocukluk arkadaşımda iki tane ş... insan seçti ikisinden de boşandı ama şimdi kendinden her anlamda üstün ve daha küçük ve hiç evlenmemiş bir adamla evlendi üçüncü de mutluluğu yakaladı ama bana denk gelmez işte o şansKesinlikle bence hayatında zaten biri olmalı ama ona laf gelmesini istemiyorum bi yandan herkes kendi hayatına baksın diyorum ay bilmiyorumkonu sahibi kesinlikle evlenmeli ama genç güzel bir kadın hayat sevgisiz geçmez
Şuan çalışmıyorum bu psikoloji ile de bir müddet daha çalışabileceğimi sanmıyorum o yüzden şuan ailemle ve burada kalmak durumundayım zaten o tayin istedi muhtemelen çıkacak 3 ay sonra belli olurKafanızı karıştırıyor olabilir doğal, bir de aynı ortamdayken başka birini düşünmeniz iyice zor olacaktır. Yaşadığınız yerden ayrılma durumunuz mevcutsa onu deneyin derim, hem çevre değişikliği yeni insanlar tanımanıza neden olur hem de eski eş uzakta olduğu için kafanız karışmaz ve uzaktan objektif olarak daha iyi gözlemleyebilirsiniz.
Müşlülpeset beyler iç karartan hayalleri kıran teyzeler,kem gözlerini lafebesi Şehnaz hnmla dedikoducu kızı bomboş oturan bakkal Rıza efendi çıksın gitsin hayatımızdan mutluluğa bakalım çünkü mutsuz ve yanlız olunca onlar yanımızda olmayacak
Yeni kısmet çıkmaz bana buralarda ayolSimdi okudum, 2.esle 3. Evlilikse konu sular tersine akmaz, ayni suda iki kere yikanilmaz demisler maalesef :/
Yeni yeni kismetlere bkmak lazim
Bazıları da evlenene kadar melek sonra şeytana dönüşüyor bilemiyorsun ki hangisi düzgün :₺Neden olmasın?
Tecrübeleri değerlendirip doğru insana yöneldikten sonra ..
eski eşim aynı yerde olduğumuz sürece hayatıma kimsenin girmesine iZin vermeyeceğini o zaman işin boyutunun değişeceğini söylüyor ve yaparda
Yeni kısmet çıkmaz bana buralarda ayolmillet benim ikinci kocanın korkusundan yanıma yaklaşmıyor adım yenge oldu çıktı çoğu adımı Bile bilmez ZAten boşandıktan sonra kızlı erkekli eski arkadaşlarımla eski eşime yakalandık az daha kaza kurşununa gidecektik
Tabiii vermez benim gibi kadını kaybedince anladı bir daha bulamayacağını kendine beni istiyor da ondan :)Bu yapıdaki bir adamla olmaz ama. Böyle bir adam sizin mutluluğunuza önem falan vermiyordur.
Hayır ciddi ciddi vurabilir beni ve yanımdaki adamın kim olduğunu bilip bilmeden de onuBu adamla yeniden evlilik düşünmek ne kadar mantıklı sizce? Ne demek arkadaşlarınızla yakalanınca arıza çıkarmak. Kaza kurşununun ise lafın gelişi söylenmiş bir cümle olduğunu düşünmek istiyorum.
Tabiii vermez benim gibi kadını kaybedince anladı bir daha bulamayacağını kendine beni istiyor da ondan :)
Hayır ciddi ciddi vurabilir beni ve yanımdaki adamın kim olduğunu bilip bilmeden de onu
Ya işte bende istediğim gibi biri karşıma çıkmazsa evlenemezsem ikinci eşimle evlenmedim yeniden diye pişman olur muyum diye düşünüyorum açıkçasıEvlilik nasip işidir tamam fakat evleneceğimiz kişiye biraz titizlikle yaklaşmamız gerekiyor.Eşinizin size pek hayrı dokunmamış ve zaten yaşını başını almış bu yaştan sonra düzeleceğini sanmıyorum ben de.Tekrar görüşürseniz hata etmiş olursunuz gibi geliyor.Çünkü böyle sevgi olmaz.3. Evlilik için biraz erken gibi yalnız çocuk düşündüğünüz için biraz erkene almak istiyorsunuz umarım hata yapmazsınız.3. Evlilik eski eşinizle olursa o Zaman 2. Bir hata olur işte.Ama başka iyi biriyle olursanız tabiki Mutlu olursunuz.Mutsuz olanlara bakmayın.Evlenemeyip pişman olanlar da var çünkü.
Çok haklısınız ben aslında ikinci eşimin peşimi kendiliğinden bırakmasını istiyorum ama o da pek mümkün görünmüyor daha ortada başka bir adam yok ama o her an çıkabilirmiş gibi pusuda bekliyor resmen ve beni yeniden evlenmeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor sanki o eski adam gitti yerine başka adam geldiMühim olan onun ne istediği değil. Sizin ne istediğiniz ve sizin isteklerinize saygı duyup duymayacağı. Artık 3. evliliğinizi bazı şeyleri tartarak yapmanız gerekiyor.
İşte bu da duygusal zayıflığıma denk geldiğim an da vermiş olduğum bir evlilik kararıydı bazen büyük sözü dinlemek gerekiyorVe siz bu adamla evliliği aklınızın ucundan bile geçiriyor musunuz? Üçüncü evlilik değil ama düşünmeden yapılan bu gibi adamlarla her evlilik hata.
Kadın hisseder. Hislerimizin üstünü kpatmayıp üstüne gitsek evlenmeden çıkar herşey ortaya.. hayırlısı olsun sizin için..Bazıları da evlenene kadar melek sonra şeytana dönüşüyor bilemiyorsun ki hangisi düzgün :₺
Çok haklısınız ben aslında ikinci eşimin peşimi kendiliğinden bırakmasını istiyorum ama o da pek mümkün görünmüyor daha ortada başka bir adam yok ama o her an çıkabilirmiş gibi pusuda bekliyor resmen ve beni yeniden evlenmeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor sanki o eski adam gitti yerine başka adam geldi
Tekrar evlendiğine pişman olursun bence.Yaşı küçük degil ki sonradan oturaklaşsın.Emeklilik yaşına gelmiş koca Ada'm.Tekrar vaktini çalıp çocuk hayalini de elinden aldığında asıl o Zaman pişman olursun bana kalırsa.Tehdit ediyor tamam ama evlenince de böyle şeylerle karşılaşıp cinnet geçiremeyeceğini nerden biliyorsunuz?Neler görüyoruz Allah korusun.Ya işte bende istediğim gibi biri karşıma çıkmazsa evlenemezsem ikinci eşimle evlenmedim yeniden diye pişman olur muyum diye düşünüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?