Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Valla sehir degistirin, basiniz derde girmeden izinizi kaybettirin.

Böyle gozu kara adamlar tehlike :/

Arkadaşım hala höt höt konuşuyor. Bu düzelmiş hali değil ki. Sizin de fikirleriniz olacağına ve sesinizin çıkabileceğine sagı duyuyor mu da pişman olmuş düzelmiş diyorsunuz.
Valla arkadasım son 7-8 aydır adam bana hep iyi davrandı ben durduk yere sorun çıkardım onun iyi davrandığını gördükçe ben intikam alır gibi sürekli evliyken yaptıklarını yüzüne çarpa çarpa hakaret ede ede soktum bağırdım çağırdım ve hep sustu aslında bunları önceden yapsam bana yapmadığını bırakmazdı o yüzden bana düzelmiş gibi geliyor ZAten

7-8 ay cok kısa bir süre, 5-10 yıl olsa değişmiş denilebilir ancak. Üstelik hayatının her anına hakim olamazsınız ki, artık daha dikkatlidir, gizli gizli pek çok şey yapabilir.

7-8 ay cok kısa bir süre, 5-10 yıl olsa değişmiş denilebilir ancak. Üstelik hayatının her anına hakim olamazsınız ki, artık daha dikkatlidir, gizli gizli pek çok şey yapabilir.
Canım şöyle söyleyim boşandıktan 7 ay falan sonra yeniden denemeye karar verdim ve beraberde kaldım bunu anlayabilmek için

O konuda haklısın aşırı derecede bağımlı bana o yüzden hayatıma birisinin girebilme düşüncesine bile tahammül edemiyor

Bir insanı sevip el üstünde tutmaya ve gözünün başkasını görmemesine yarayan bağlılık farklıdır; kendi malı olarak görüp, hem aldatıp berbat davranıp hem de özgürlüğünü ve rahatlığını kısıtlamaya neden olan hastalıklı bağlılık farklıdır

Peki bu süreçte neler oldu? Beraber kalışınıza son mu verdiniz?
O süreçte işten eve evden işe geldi gitti ne erkek erkeğe ne benimle hiçbir şekilde gece hayatına takılmadı bütün sosyal hesaplarını kapadı nereye giderse benimle gitti sonra ben onun karı koca arkadaşları vardı abimiz ablamız gibi yıllardır görüştüğümüz onlarla tartıştım çünkü onlar bana eski eşimin düzeldiğini ama benim bu sefer ona çok kötü davrandığımı sürekli eski konuları açtığımı söylediler tamamen tarafsızlar yani ama diyorum ya ben boşandıktan sonra eski eşim bana iyi oldukça ben kötü oldum bu arkadaşlarımızda bana kızdılar bende siz karışmayın falan diye kavga ettim hemde dışarı da ve o insanlar benimle görüşmeyi kestiler çünkü o gün biraz alkollüydüm sanırım çok abarttım eskilerde aklıma gelince ondan sonra eşim kaç yıllık dostumuzdu onlar bizim neden böyle davrandın falan filan demeye başladı durmadan sonra ben hatamı anladım tabiiki o insanların bu olayda suçu yok özür dilemek için aradım aradım açmadılar mesaj attım tüm samimiyetimle ama konuşmak istemediler bu da bizimkine dert oldu aile gibiydik o insanlarla bende bizimkine sinir oldum neden ğzerime geliyorsun özür dilemesem anlarım ama diledim sonuçta ne kıymetli arkadaşların varmış sen görüş dedim ama bizimki onlarla kopamadı kopmasında zaten ama görüşmeyi abardı yani bende bıraktım öylece şimdi hemen hemen her gün beraberler işte

Bu arada eski eşim anneme kadar aradı işte ben düzeldim laviniadayı çok seviyorum evliyken bi salaklık yaptım bir daha asla yapmam hatta tayinimi istedim o çıkana kadar hep beraber bile kalmaya razıyım hepiniz deneyin beni falan fistan dedi ama annem karışmaz çünkü benim zor bir kadın olduğumu bilir hiç ayrıl yada ayrılma demez.çünkü ayrıl dersem başkasını sevemezsem sen ayrıl dedin dersin evlen dersem evlenirsin yine değişir eski haline gelirse evlen dedin dersin der kendi hayatın kendi kararını kendin ver der

Onlar da bir garipmiş, o garip eski eş de nitekim kendi benzerlerinim yanına gitmiş. Siz bu adamla kendinizi boş yere meşgul ederken gerçekten güzel bir evlilik yaşayacağınız insanı kaçırıyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi eski ve kötü şeylerden/ insanlardan uzaklastirmadikca yeni ve daha iyisini bulamazsınız. Eskiyi arkada bırakıp yeniyi arama vakti.

aşık olurum falan tamam da böyle planlı programlı 3. evliliği yapsam mı diye düşünmem sanki. Her insan farklı düşünür bu konuda ama boşanırsam tekrar evlenmek benim için Mars'a gitmek kadar uzak görünüyor şu anda.

Ben olsam evlenmem, ama ki ayaklarım yerden kesilir mantığım da işte bu der , bir de süper anlaşıyor olursam ancak o zaman düşünebilirim yeniden evlenmeyi.

Boşanmış değilim ama bunlar sadece empatiyle verdiğim cevaplar

Evet zamanında sevgiliyken eski eşimle uğraşacağıma ayrılsaydım şimdi belki de çoktan başkasıyla mutlu bir evliliğim olacaktı ... benim sıkıntımda zaten küçük yerde yaşamam ve eski eşimin mesleğinden dolayı herkesi tanıması özellikle de her mekan ile iç içe olması. Yani çıkıp bir mekana dahi oturamıyorum gece gündüz hiç farketmiyor o burada olsun olmasın herkes onun tanıdığı ve bana onu hatırlatıyor yıllardır her yere beraber girdik çıktık haliyle herkes beni tanıyor şuan çok kötü bir durum oldu bu da boşanınca ne yazık ki bir de iş bulamadım gitti yıllardır demek ki nasip kısmet diye birşey varmış ciddi ciddi bu da benim kısmetsizliğim sanırım. Bu küçücük yerde yaşamak zorundayım ailemle şuan

Birinci de gülmeyen gülmüyor diyorlar ya ...

annem hep öyle der konuyu okuyunca benım de ilk aklıma gelen söz... ya 3 ündede mutlu olmasam artık kendimmi geçimsizim diye düşünmeye başlardım heralde öteki türlü konuyu bilmiyorum da 3 ünde de kötü cıkması kötü talıhsizlik olsa gerek bir daha evlenmezdim belkide..

Anlıyorum canım bende 3. evlilik için plan yapmıyorum sadece endişelerim var o yüzden konu açtım öncesinden belki de hiç evlenmem orası da belli olmaz bende aynı senin gibi düşünüyorum hem aşık olmalıyım hem mantığımda kabul etmeli bu doğru insan diye yok yok olmaz yani evlenemem bir daha

Aynen canım bende işte bundan korkuyorum ya iki evliliğimde de kötü olan ben değildim ama yeniden karşıma çıkacak olan buna inanmayabilir ya da inanadabilir ama bana her fırsatta yüzüme çarparsa iki kere evlenip ayrıldığımı ya da üçüncü kez evlenirim o da bana hata yaparsa onu da boşarım kendimi çok iyi tanıyorum çekemem haksız yere söylenen tek kelimeyi bile

Neden orda yaşamak zorundasın? Bak bence 3. evliliği planlayacağına yada düşünüp dertleneceğine kendi kendine mutlu olmak için harca enerjini. Orda mutlu değilsen çalışıyorsan tayin iste haritadan şehir beğen seç git baştan güzel bir hayata başla , çalışmıyorsan yine iş imkanının fazla olduğu şehirlerden seç git. Yine herkese göre değişir ama boşandıktan sonra ailemle yaşama fikri inanılmaz soğuk geliyor bana. Yapamam yani.

Ailenle o küçük şehirde mutsuz olduğun için mutluluğu evlilikte sanmaya devam edip evlilik etrafında yoğunlaştırıyorsun düşüncelerini. Ama değil. Sen tek başına da istediğin hayatı mutlu olarak yaşayabilirsin. Ki sen mutlu olduktan sonra senin mutluluğuna mutluluk katacak kişi doğru kişi olur. Sen mutsuzken vereceğin kararlar çok sağlıklı olmayacak

o kişiyi gercekten iyi seçmeli bıraz tanımalı acele etmemeli insan cok iyi anlıyorum basta anlayıslı olup değişende olabiliyo ama ilk başta patır patır söylemek gerek bu durumları istemedğiniz şeyleri ki ordan vurmasın basta konustuk diyeceksiniz olmazsa kımseyı tabıkı cekmek zorunda değilsiniz sonucta dogru kişi elbet cıkar sadece bu sefer cok dikkat canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…