Başlık bulamadım..

Benim kvgilde Kürtçe konuşur bazen bende takilirim 2.frekansa geçtiniz die:)ama sağolsun hemen. Ne konuşularsa anlatırlar bazen ben konuyu bildiğim için konuşulanlsri tahmin. Ediyorum hatta derler Kürtçe ogrendinde caktirmiomusun die:))

Klasik.. bizde de öyle.. eşimin bu tavrını fark edeli ben de taktik yapıyorum ailesi hakkında yorum yapmıyorum..
Aslında çok haklısın. Belki de ailesi ile ilgili şikayet ettikçe anlamak yerine ters tepiyor. Olumlu veya olumsuz ben de hiç yorum yapmayacağım. Mümkün olduğunca çeşitli meşguliyet bahaneleriyle uzak durmaya çalışacağım ailesinden.

Bunlarin olacagini onceden anlamaniz lazimdi

İyide bunu hepimiz yaparız bence. Anadilleri sonuçta daha kolay geliyordur. Ben kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum

Bunlarin olacagini onceden anlamaniz lazimdi

Ben katılıyorum
Konu sahibesi can, eğitimli özgür ruhlu insanım demişsibiz ama ataerkilin ataerkili bir ailete evlenmişsiniz...eşinizi sevin ailesini takmayın bence. O aileyle anlaşmanız mümkün değil bence hiç takmayın.

Kesinlikle Kürtçe öğren ve bildiğini kimseye farkettirmeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…