Başlık bulamadım

amin isteyen herkesle beraber Allah bana da nasip etsin. en azindan bu konuda karsinizda degil ona sevindim. erkekelr malesef cocuk gibi oluyor. biraz once diger konunuzu da gordum. eminim cocuk olunca evliliginiz daha bir oturur sana ihtiyacimiz var dersiniz ailesinden biraz aralasir. bazi aileler malesef keske evlendirmeseler ogullarini bu kadar asiklarsa birbirlerine.

Aminnn.
Evet aslında farklı konular farklı kişiler ama erkekler aynı. İnşallah dediginiz gibi olur.

Konuyu gormedim siz boyke diyince de cok uzuldum hayirlisi olsun hakkinizda

Evlenmişsiniz bebeginiz olacak. Sünger çekin.

birgün hic birini hatirlamayacaksin , cok cok issiz kalirsan belki arada sirada aklina gelecek , simdi senin konunu okurken benim gecmisteki yasadiklarim geldi aklima mesela, ailevi sebeplerden ötürü evden ortaokul döneminde kactim resmen yatili okucam diye, okuldan ciktim eve dönmemek icin calisicam dedim bir yandan sinavlara hazirlanicam. o dönem garsonluk yaptim biri bardaydi , gece uykusuz kaldim diye aylarca calistiktan sonra cafede garsonluk yaptim bir yandan sevgilimle kirayi bölüsücem diye mecburiyet hissi var calismaya falan filan . neler gecti basimdan ama simdi 2 cocugum var ve gecmisi ancak böyle bir konu gectiginde hatirliyorum. ve fark ediyorum ki aslinda onlari yasarken ne kadar güclenmisim. simdi mecbur kalsam tüm dünyayi sirtlanacak gücüm var , kendimi mental olarak hep hazir ve güclü hissediyorum, hepsi bugün kü beni yaratti cünkü. gecmisin hatan degil bugün seni sen yapan olaylar zinciri , saglikla al kucagina bebegin

Mesajınız gülümsetti. Bazen kendimi bir on yıl sonrasında düşünüyorum ve o zaman affetmiş gibi hissediyorum :)
Gerçekten ben de birçok hatamı evden uzak kalmak için yaptım, işe yaramak için veya parasızlık nedeniyle gittim saçma sapan bi işte çalıştım.. Bunlar benziyor. İnşallah ben de güçlenirim.
Klasik olacak ama insanın kendini affetmesi, başkasın affetmesinden gerçekten çok daha zormuş

eminim kendini affedemeyecek birsey yapmamissindir. cinayet isledigini sanmiyorum sonucta aynanin önünden gecerken kendine bak ve söyle de gecmiste yaptigim hersey o anin dogrusuydu. unutma bizler büyüdükce dogrularimiz degisir. gecmiste yaptiklarin o yasinda dogru geldigi icin yaptin , simdi olsaydi belki daha farkli secimler yapardin ama bu sadece su anda oldugun olgunluk yüzünden, ayrica hayattaki en iyi ögretmenler yaptigimiz hatalardir. onlar sayesinde dogruyu ögreniriz , bu acidan bakarsan aslinda hic biri hata olmuyor

Çok şükür adam öldürmedim
İnşallah bir gün kendime karsı bu derece merhametli olurum :)

Çok şükür adam öldürmedim
İnşallah bir gün kendime karsı bu derece merhametli olurum :)
merhametli olmak zorundasin neden biliyormusun ? herseyi affeden bir Allah varken senin haddine mi düsmüs affetmemek ? sev kendini hemde cok sev. biz bu dünyada yaratilmis en mükemmel yaratiklariz :)

Neden ücretli öğretmenlik yapmak istemiyorsunuz sebebi nedir? Ne öğretmenisiniz

kendini cok iyi ifade etmissin ben seni anladim.. ama kendini affedemedigin sey nedir onceki iliskinde. pisman oldugun sey cinsellik mi? kadinlar bu durumu daha agir atlatabiliyor, yani pisman olurlarsa demek istiyorum..

ama artik olan olmus, yani geri donusu asla yok..sen kendini ne kadar yipratirsan yiprat : ( bence durumun uygunsa once bi psikologa git bi kac seans. birde esinden memnun musun? esinle mutluysan gecmisi birak..muhim olan bugundur inanki..yarinin ne olacagi belli degil.bak ne guzel bebegin olacak insallah..yeni bir can yeni bir hayat..yeni telaslar...ve inan suan dinlen bos vaktinin kiymetini bil..bebekten sonra bir sure tek damla uykuya hasret kalacaksin :)

Neden ücretli öğretmenlik yapmak istemiyorsunuz sebebi nedir? Ne öğretmenisiniz
Branşı yazmayayım. Asgari ücretle yıpranmak istemiyorum. Sonu yok ve sömürü olarak görüyorum. Zaten alacağım ücret yol vs gibi şeylere gidecek. Ben kalıcı bir iş bulmak istiyorum, yani kadro. Tabiki zor durumda kalırsam başka. Hem ücretli olursa kpss çalışmak da hayal bana göre. Tabi yapan yapar o ayrı.

Teşekkür ederim.
Cinsellik degil, yakınlaşmalar ve buna ek olarak öyle birini hayatıma almış olmam. Özelliklerini yazmak istemiyorum midem bulanıyor ondan.
Durumum yok ama ilerde olursa mutlaka gidecegim.
Eşimle aram genelde iyidir. Bu sıralar limoni :)

olay ne biliyor musun? birileri hayatimiza girerken ne kadar igrenc olduklari alinlarinda yazmiyor..zamanla attiklari kaziklarla tanitiyorlar bize kendilerini..ee o da bize tecrube iste..tecrube belesten olmuyor, illa yasayacaz gorecez kendimiz...sen yinede takma fazla..esine saril mutlu olmana bak :)

Tesekkurler. Evet basta bazı şeyleri bilmiyordum ama öğrendiğim bazı şeyler bitme sebebiyken hemen kesip atmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…