Başlık bulamadım

Patolojik sucluluk yasiyorsun. Esin kiskanc bir erkekse buda bunlari dusunmeni tetikleyebilir. Her ne yasandiysa esinden once yasandi kuzum. Ve bunlari yasayan tek insan sen degilsin. Kisisel gelisim psikoloji kitaplari oku videolar izle. Kurslara kaydol. Mesgul et kendini. Ve esin anlayisli bir insansa bu durumu onunlasa paylas derim. Yalniz evliliginizde sorun yaratmayacksa.

Bende şu an mezun olmadım o yüzden branş sordum yani özelde herkes asgari almıyor o sebeple

Eşimle defalarca paylaştım, bana destek oldu. Bu nedenle çok daha kötü olmaktan kurtuldum. tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı?

Kendinize karşı ne kadar acımasızsınız ya. Onu affetmiyorum, bunu affetmiyorum... Gareziniz mi var kendinize?
Benim de hatalarım oldu geçmişte. Ama diyorum ki o zamanki kafamla bu zamanki kafam aynı değil. Şuan ki kafaya sahip olsaydım, zaten o zamanki gibi davranmazdım. Demek ki pişmişim, değişmişim, gelişmişim. Bir kin gütmüyorum geçmişteki bene, aksine acıdığım oldu. Yazık toymuş, cahilmiş, dümensiz gemiymiş diyorum hatta bazı zamanlarına o benin. Neyse ki rotasını bulmuş, demek ki bir şeyler öğrenmiş. Aferin kız diye yanaklarını sevip, sarılıyorum sonra bugünkü bene. Böyle yapmaya çalışın, yapamıyorsanız, yardım alın. Geçmişe ahlanıp vahlanmanın kime ne faydası var?

Bence şimdiki bu karamsarlığınız tamamen boş olmanızdan kaynaklanıyor. Can sıkıntısından yapıyorsunuz demiyorum ama hoşnutsuzluğunuzdan dolayı geçmişi didik didik didkliyorsunuz, suçlayacak adam arıyorsunuz, kendinizi suçluyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız hiçbir şey için kendinizi suçlamayın, kendinizi aşağılamayın ve pişman olmayın, hata da yapsanız. "Şimdiki aklım olsaydı yapmazdım" diyorsanız demek ki ders almışsınız ve gelişme göstermişsiniz. Hiçbir şey boşuna değil. Sizi bugün güçlü kılan da geçmişte yaşadığınız tecrübeler, hatalarınız ve öğrendikleriniz. Bunlardan faydalanın, güç alın ve önünüze bakın.

Hepsinin farkındayım ama kendime karsı merhametim yok sanırım. Sanırım degil kesin yok hatta. Şok üzgünüm gerçekten sizin gibi olmayı ben de istiyorum. Şuanki şartlarda yardım alma şansım yok, maddi aşıdan zamanını bekliyorum

Bunu da sorguluyorum. Acaba gerçekten ders aldım mı
Aynı şeyler bakma gelse, aynı şartlar oluşsa yine saçmalar mıyım? Bundan bile korkuyorum.

Doğuma yaklaşık 2 ay var.
Ne çalışması :)

Canım benim öyle pişmanlık kimde yok.
Ayy bak keyfine Allah aşkına. Olmuş bitmiş, şükür ki erkenden dönülmüş o yoldan.
İhtiyacın olan şey üretmekse, evde kendini eksik olduğun her konuda geliştirebilirsin.
Bence şimdilik ders çalış, kpss ye zemin hazırla falan.
Bunlar yeterince oyalar seni.

geçmiş adı üstünde geçmiş, takılmayın artık, herkesin geçmişinde vardır farklı farklı böyle şeyler, hatasız kul mu var ALLAsen

Valla yorumlar çok iyi geliyor çok teşekkür ediyorum :)
Evet, derdim para kazanmaktan da ziyade bir işe yaramak,üretmek. Ben de şimdilik kitap okuyorum, düzenlemem gereken notlarımı düzenliyorum, bir de kursum var. Bunlar olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…