5 mulakattan gecti. Butun islam ulkeleri arasinda. Is kucumsenecek bir is degil.Hakkınızda hayırlısı olsun tabii.
Bu konuyu ve yorumları okuyunca aklıma Khaled Hosseini'nin Bin Muhteşem Güneş kitabı geldi. Eminim aramızda okuyanlar vardır. Okumadıysanız şiddetle öneririm.
Benim bahsettiğim iş değil ki, oradaki kadına bakış. Kadın hakları vs. İlk yorumumda da dedim zaten bunu. İsterse milyon dolar ödeyen dünyanın en güzel işi olsun. Benim özgürlüğüm kısıtlanacaksa yemişim işini de parasını da.5 mulakattan gecti. Butun islam ulkeleri arasinda. Is kucumsenecek bir is degil.
Aslinda benim bu konuyu acmam cidde de yasayan arkadaslar bulmakti.
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun derim.Aslinda benim bu konuyu acmam cidde de yasayan arkadaslar bulmakti.
Cok tesekkur ederim. Bundan yazilanlari okuyjnca once bi tereddute dustum. Ama arastirdim. Orada yasayan turk ve amerikali insanlarla konustum. Amerikali cok fazlaymis. Kisa sureligine gidip oraya yerlesen amerikali bile varmis. Amerikan okullarini arastirdik cok guzel okullar var. Oglum ve esim icin denemeye degerArkadaşım öncelikle hayırlı olsun derim.
Ben 5 yıla yakın yaşadım ama şartlarım senden farklıydı yani bekardım çocuğumda yoktu.
Anlatılanların çoğu şehir efsanesi inan bana
Başka ülkelerle karıştırmış arkadaşlar kimi Afganistan'la kimi birleşik Arap emirlikleri ile falan.
Cidde en rahat şehri inan bana Amerikalı, Türk çok fazla.
Arabistan'da toplu taşıma yok tek araç taksi
Yiyecek, giyecek herşey çok ucuz
ABAYA giyecek başını örteceksin bu şart
Hayat hava kararınca başlıyor zaten, çok uygun yerlerde var, çok lüks yerlerde.
Kızıldeniz efsane girersen mutlaka sualtı makinalarla çekmeni tavsiye ederim.
İngilizce biliyorsan dil konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Kadınların hiçbir yasal hakkı yok sakın unutma!
Havalimanlarında, avmlerde hiçbir yerde bir Suudi'ye bulaşma , tartışma sakın.
Kadın ve erkek mutavvalar her yerde bunu sakın unutma.
Bol şanslar.
Yasamadan bilemeyiz. Risk almaya deger.Benim bahsettiğim iş değil ki, oradaki kadına bakış. Kadın hakları vs. İlk yorumumda da dedim zaten bunu. İsterse milyon dolar ödeyen dünyanın en güzel işi olsun. Benim özgürlüğüm kısıtlanacaksa yemişim işini de parasını da.
Cok haklisiniz. Umre hac yapar geliriz.Daha iyi yasam sartlari icin cocuklarima ve kendime daha iyi bir gelecek icin kocamin gittigi heryere giderim. Daha kotuye degil daha iyiye gidiyor. Hem arabistan yani umrenizi haccinizi yaparsiniz.millet.ne paralar dokuyor. Ne siralar bekliyor.
Şeytan azapta gerek bence sende gitmelisin kavga etmeyin ama evliliğinizin devamlılığı için ailece gitmenin daha iyi olacağını söyleBen calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
Cok tesekkur ederim. Bundan yazilanlari okuyjnca once bi tereddute dustum. Ama arastirdim. Orada yasayan turk ve amerikali insanlarla konustum. Amerikali cok fazlaymis. Kisa sureligine gidip oraya yerlesen amerikali bile varmis. Amerikan okullarini arastirdik cok guzel okullar var. Oglum ve esim icin denemeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?