- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
eşinin geleceği diye bir şey yok canım. o gelecek hepinizin. ben parada gözü olan bir insan değilimdir. evimde yiyecek yemeğim olsun yeter diye düşünürüm. 5 yıl cok üzün bir süre. eşin için çok sorun olacağını sanmam ama ülkemizde bile kadın olarak yaşamak bu kadar zorken Arabistanı düşünmek bile istemiyorum. kazanılacak para mı önemli yoksa huzur mutluluk güven duygusu mu?Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.
Ne duruyosun?el opturen kadın olsana bacım)))Boyle desem yemunle elimi ayagimi oper
Siz amerikadamisinix.Orada yasayan turkler veya tanidigi olanlar muhakkak vardir.Orada yasam ile ilgili internetten ziyade yasayanlardan bilgi almalisiniz.
EvetSiz amerikadamisinix.
Orada yasayan turkler veya tanidigi olanlar muhakkak vardir.Orada yasam ile ilgili internetten ziyade yasayanlardan bilgi 4 yil once sizinle konusmustum. O zamanlar benim nickim farkliydi. Bizde amerikadaydik. Sizi nickinizden hatirladim. Pelsilvanya eyaletindeydik.
Sagolun. Amerikaya mastir icin gelmistik. Doktora icin tekrar amerika icin ugrasirken bu is cikti. Bakalim hakkimizda hayirlisi.Sanirim sizi hatirladim:)
Umarim en dogru karari verirsiniz.Hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?