aylık 10bının nesı fazla !10 cok cok fazlaa
10 cok cok fazlaa
aylık 10bının nesı fazla !
esınız en dusuk memur olsa maası 2000 cıvarı olur. 5 katı dıyorsunuz. 10bın cok normal bence..
Sadece esinizin degil hepinizin gelecegi soz konusu, bakin yasam sartlari nasil arastirin sonucta ailecek gideceksiniz sizde calismiyorsaniz sorun olmaz cocugunuz ilkokula baslamadan donersiniz, devlet memuru degilse esiniz sayet, sanirim gercekten zor bir durum olurda donmek isterseniz sizi zorla tutan olmaz. Iyi dusunun derim.Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.
umarım...10 dan fazla demek istedi sanırım
Yiyecek icecek ulasim alisveris bes kat pahali, maas da bes kat yuksek. Eee? Kamuda standart maas vardir ulkeye gore ayarlama yapilir, cazibe merkezi olmasi icin yuksek maas cogu kurumda verilmez cok tehlikeli ulkelerde yapilacak riskli isler gibi ozellikli durumlar haric. Ama yine de insanlar gitmek ister yurt disi deneyiminden sosyal acidan ve kariyer babinda faydalanmak icin talep sikintisi olmaz yaniExpatların hayat standardını o ülkenin şartlarına göre ayarlıyorlar. Çocukların okulu,sağlık sigortası,ev kirası,araba ve yiklü bir maaş veriliyor. Yoksa kimse oraya gitmez. İnsanlara cazip gelmesi için ayarlamalar yapılıyor. Mesela benim kızımın okulu 80.000 tl. Eğer bunu ben cebimden verecek olsam ne işim var o zaman burada derim çeker giderim. Bu sebepten tüm masraflarınız gittiğiniz şirket tarafından karşılanıyor ve aldığınız maaş size kalıyor. O zamanda üzümün kilosuna 20 tl vermek koymuyor.
Expatların hayat standardını o ülkenin şartlarına göre ayarlıyorlar. Çocukların okulu,sağlık sigortası,ev kirası,araba ve yiklü bir maaş veriliyor. Yoksa kimse oraya gitmez. İnsanlara cazip gelmesi için ayarlamalar yapılıyor. Mesela benim kızımın okulu 80.000 tl. Eğer bunu ben cebimden verecek olsam ne işim var o zaman burada derim çeker giderim. Bu sebepten tüm masraflarınız gittiğiniz şirket tarafından karşılanıyor ve aldığınız maaş size kalıyor. O zamanda üzümün kilosuna 20 tl vermek koymuyor.
canim para konusunu konusmak istemiyorum. Derdim para degil. Maasi cok cok iyi o kadar. Sinif atliycaz anliycaniz. Derdim cocugum oraya alisacakmi . Ben yapabilecekmiyim derdim bu.Yiyecek icecek ulasim alisveris bes kat pahali, maas da bes kat yuksek. Eee? Kamuda standart maas vardir ulkeye gore ayarlama yapilir, cazibe merkezi olmasi icin yuksek maas cogu kurumda verilmez cok tehlikeli islerde yapilacak riskli isler gibi ozellikli durumlar haric. Ama yine de insanlar gitmek ister yurt disi deneyiminden sosyal acidan ve kariyer babinda faydalanmak icin talep sikintisi olmaz yani
Egitim anlaminda ok okuyor cocuk bu cok buyuk bi luks degil yani
Para konusunu konusmak istemiyorum. Ben alisabilecekmiyim derdim o . Oglum icin nasil olucak onun derdindeyim.
Devlette üst düzey yönetici ve de 5 yıl izin mi kullanacak merakımı mazur göründe böyle bir devlet iş kademesi ne olaki acepEsim ucretsiz izin alicak . Devlette ust duzey yonetici. Istedigimiz zaman donup tekrar isine baslayabilir.
O kadar degil iste de neyse gidersen anlarsinCan
canim para konusunu konusmak istemiyorum. Derdim para degil. Maasi cok cok iyi o kadar. Sinif atliycaz anliycaniz. Derdim cocugum oraya alisacakmi . Ben yapabilecekmiyim derdim bu.
o konuda bir sikinti yok. Ucretsiz izin aliyor istedigi kadarDevlette üst düzey yönetici ve de 5 yıl izin mi kullanacak merakımı mazur göründe böyle bir devlet iş kademesi ne olaki acepMillet üstte de olsa 5 yıl izin kullanamaz gibi geliyor birde kaldığı yerden devam
Kesinlikle zor değil.. Cidde de herkes açık.. Modern bir yaşam var hatta herkesin anne babası biri Arap ise biri İngiliz FRANSIZ melez aileler.. Ürdün Dubai gezersiniz ve tr geri kalmış olur gözünüzde ..
Arabistan diye düşününce gözünüz korkuyor Anlıyorum ama hiç de öyle değil Lübnan Dubai Ürdün bir aratın bakın:) geceler kızları eğlencesi meşhur..
Cidde de aile hayatınız eviniz olr kazanırsınız sonra gezer harcarsınız oh mis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?