Baslik bulamadim.

Zaten bensiz gitmiyor. Gidersek birlikte . Kalirsakta birlikte. Oglumuz var. 1 gun bile gormese yapamazlar. Acaba esimin gelecegi ilemi oynuyorum.
Sadece esinizin degil hepinizin gelecegi soz konusu, bakin yasam sartlari nasil arastirin sonucta ailecek gideceksiniz sizde calismiyorsaniz sorun olmaz cocugunuz ilkokula baslamadan donersiniz, devlet memuru degilse esiniz sayet, sanirim gercekten zor bir durum olurda donmek isterseniz sizi zorla tutan olmaz. Iyi dusunun derim.

Verecekleri para 10 fazla demek istedim. Esim devlette ust duzey memur. Memurlarin aldigi en yuksek parayi aliyor.

Para konusunu konusmak istemiyorum. Ben alisabilecekmiyim derdim o . Oglum icin nasil olucak onun derdindeyim.

Yiyecek icecek ulasim alisveris bes kat pahali, maas da bes kat yuksek. Eee? Kamuda standart maas vardir ulkeye gore ayarlama yapilir, cazibe merkezi olmasi icin yuksek maas cogu kurumda verilmez cok tehlikeli ulkelerde yapilacak riskli isler gibi ozellikli durumlar haric. Ama yine de insanlar gitmek ister yurt disi deneyiminden sosyal acidan ve kariyer babinda faydalanmak icin talep sikintisi olmaz yani

Egitim anlaminda ok okuyor cocuk bu cok buyuk bi luks degil yani

Katılıyorum, benim kiramı da şirketim ödüyor mesela, güzel ev kiralarının çok pahalı olduğu bir şehirdeyim.

Esim ucretsiz izin alicak . Devlette ust duzey yonetici. Istedigimiz zaman donup tekrar isine baslayabilir.

Can
canim para konusunu konusmak istemiyorum. Derdim para degil. Maasi cok cok iyi o kadar. Sinif atliycaz anliycaniz. Derdim cocugum oraya alisacakmi . Ben yapabilecekmiyim derdim bu.

Para konusunu konusmak istemiyorum. Ben alisabilecekmiyim derdim o . Oglum icin nasil olucak onun derdindeyim.

Ev hanımıysanız bence gidebilirsiniz. Sizin gibi başka yabancı kadınlar olacak onlarla arkadaşlık edersiniz. Arapça kursuna gidersiniz, yemek kursuna gidersiniz, iyi ünv varsa yüksek lisans yaparsınız. Bence gayet eğlenceli olabilir.

Adamın kariyeri için bu kadar iyiyse bence kısmetine engel olmayın. İngilizce konuşuyor musunuz?

Esim ucretsiz izin alicak . Devlette ust duzey yonetici. Istedigimiz zaman donup tekrar isine baslayabilir.
Devlette üst düzey yönetici ve de 5 yıl izin mi kullanacak merakımı mazur göründe böyle bir devlet iş kademesi ne olaki acep Millet üstte de olsa 5 yıl izin kullanamaz gibi geliyor birde kaldığı yerden devam

Can
canim para konusunu konusmak istemiyorum. Derdim para degil. Maasi cok cok iyi o kadar. Sinif atliycaz anliycaniz. Derdim cocugum oraya alisacakmi . Ben yapabilecekmiyim derdim bu.
O kadar degil iste de neyse gidersen anlarsin

Ben de geliyorum o zaman bekleyin :)

Ama benim derdim para degil. Yafa burada su kadar alicaz diye yazmakta degil. Konuyu acmamin amaci orada yasayan birilerini bulup konusmak

Insallah derdimi anlatabilmisimdir. Daha once konumu kapattilar. Arabistan cidde de yasayan bilen insanlarla konusmak istiyorum o kadar.

Gondermeyin.. Cocuk en kritik donemleri babasiz gecirmesin yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…