- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.563
- 898
Insallah derdimi anlatabilmisimdir. Daha once konumu kapattilar. Arabistan cidde de yasayan bilen insanlarla konusmak istiyorum o kadar.
Canım ordaki maaş burdakinin 5 ayı kadarsa ve beş yıl gibi bir süreçse sende gitsene eşinle bide eşim türkiyeyi sevmiyor diyorsunEsim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Gitmek istiyorum ama korkuyorum. Yasamak zordur diye dusunuyorummCanım ordaki maaş burdakinin 5 ayı kadarsa ve beş yıl gibi bir süreçse sende gitsene eşinle bide eşim türkiyeyi sevmiyor diyorsun
Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
Esim asil kariyer icin dusunuyor. Ben 5 yil derim esim 2 yil calisip baska ulkeye gecebilir.Yorumların bir kısmını okudum.
Zaten çalışmıyorsunuz ve kısmen kapalı bir bayansınız.
Orada da Türk arkadaşlar edinebilirsiniz, hatta yaşam standartlarınız yükseleceği için daha da rahat olacağınız kanaatindeyim. Bir süre acemilik çekersiniz ama alıştıktan sonra memleketinizi aramazsınız.
Zaten ekonomik şartlarınız iyi olacağı için sık sık gelir gidersiniz Türkiye'ye.
Çocuğunuz için de uygun bir okul bulabileceğinizi düşünüyorum ki yeni bir dil çocuğunuzun geleceği için de yatırım olacak. Yıllarca okullarda yabancı dil eğitimi alıyoruz ama yine de ana dilimiz gibi olmuyor ne yazıkki. Hem eşiniz için hem de çocuğunuz için katkısı olur. Size de yeni bir vizyon katar.
Ama burada dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. Türkiye'de 5 birim para kazanıyorken 3 birim harcıyorsunuz diyelim. Orada da 5 birim kazanırken 3 birim harcayabilirsiniz. Yani Türk parasıyla kıyaslayınca 5 katı ama, bu paranın ne kadarı size kalacak? Kalan para ile Türkiye'de yatırım yapabilecek misiniz?
Birkaç yıl yatırım yapıp dönebilirsiniz..
Aman yarabbim.Nereye gitmeyi planladığınızdan haberiniz var mı ? Eşinizin söz ettiği ''yükselen standartlar'' buysa ben almayayım. Gitmeye karar verirseniz 3. sınıf muamelesi göreceksiniz sırf cinsiyetinizden ötürü.
Orada yanında erkek olmadan markete ekmek almaya bile gidemiyorsun onu bil de.Yakın bir arkadasım cidde li ve türkiye onun gözünde amerika gibi sen düşün.
Türk okulu var ama ne kadar iyi bilemicem arkadaşım tavsiye etmiyordu kalabalık ve paralıymış.Himmm . Aman yarabbim. Eee ordaki cocuklar ne yapiyo . Hep evin icindeler mi. Kendim katlanirim sma oglumu evin icine hapsedemem.
Esim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?