eşim kabul etmiyor oysa etse ne iyi olurEvlatlık edinmeyi düşünür müsünüz ?
eşim kabul etmiyor oysa etse ne iyi olur
erkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasiKabul etmeme sebepleri ne peki ? Yani büyükleriniz konuşsa en azından onunla,bir düşünmez mi ?
Yuherkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasi
erkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasi
banka dan nasıl oluyo açar mısınız birazBankadan çocuk sahibi olsanız erkek olsa kimseye haram olmaz. Kız olmasını engellenebilir mi? Bankadan çocuk ister mi?
Konu sahibesi,Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatifişin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatifişin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
haklısınız teşekkür ederim tavsiyeniz icinKonu sahibesi,
eşinizin düşüncesini okudum, çok yanlış düşünüyor ama dini içerik yasak olduğundan bu konuya girmemek daha uygun olacaktır, siz önce bir uzman yardımı alın, sonra da size tavsiyem kimsesiz çocuklara gönüllü annelik yapın, en azından haftada birkaç gün düzenli gidip ilgilenin onlarla, hem siz evlat hasretinizi bir nebze gidermiş olursunuz hemde o masum melekler anne sevgisi tadar.
Sperm bankası. bunun için kıbrısa gitmen gerekiyor sanırım.banka dan nasıl oluyo açar mısınız biraz
Canim bu banka ısı zaten başlı başına ters.Bankadan çocuk sahibi olsanız erkek olsa kimseye haram olmaz. Kız olmasını engellenebilir mi? Bankadan çocuk ister mi?
Bence çocuk için boşanmak çok garip değil. İnsan çocuk isteyebilir. Eşi hiç bir konuda ılımlı değil ki. Çocuk olmuyorsa evlatlık almayı da kabul etmemiş. Kız çocuk alsalar ona yan gözle mi bakacak sanki. Erkek alsalar konu sahibi mi yan gözle bakacak. Yani çözümlere de sorun getirmiş bilemedim....Ya arkadaşlar boşanın demiş ama şimdi konu sahibi esi ile gerçekten geçerli baska sebeplerden boşanırsa tamam ama çocuk icin boşanırsa da hakkı vardır da ne kadar doğru bilemedim, insan kendini karşıdakinin yerine koyunca zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?