- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.182
- 798
psikolojik destek alınArkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatifişin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
arastirmalara devam etseniz her gecen yil yeni bir teknolojik gelisme oluyor belki bi tedavi vardir. puuufff gercekten zor bi durum sizi cok iyi anliyorum.bende cocuk icin bekleyenlerdenimArkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatifişin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
Sorun eşinde imiş canımMrb benim bi tanidigiminda uzun yıllar çocuğu olmuyor. Oda çok istiyor sizin gibi. Yıllardır doktorlar bilmemiş. Bi profesore gitti ama baya masraf oldu kontrol bile pahali oldu. Çikolata kisti varmış ameliyat oldu rahmini temizlemis doktor. 4.evreye yani son evreye gelmiş. Her doktor anlamıyor yani. Şimdi ilaç kullanıyor bakalım ne olacak . Sizde umudunuzu yitirmeyin iyi bi doktor bulun
Arkadaşlar 6 yıllık evliyim ev hanimiyim çocuğum olmuyor eşimde sorun var ve tedavisi yok elimizden gelen herşeyi yaptık ama her defasında negatifişin garip tarafı şu ki bana çocuğum yok diye yaptığım herşey boş geliyor yaptığım temizlik yaptığım yemek bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum sabahları kendime kahvaltı bile hazirlamiyorum temizlik yapıyorum boş geliyor kim var kim kirletiyor diyorum hep böyle hissediyorum
evet azosperm ameliyat oldu bi taneyi geç ölü hücre bile çıkmadıAzospermi durumu mu var eşinizde?onun dahi micro tese yöntemi ile çaresi var.denediniz mi bunu?bir sperm dahi çıksa tüp bebek denerdiniz.
bu ne demek şimdi? Öyle şey olur mu? Bu düşğnce yapısı normal değil bu adamdan çocuğun olmasın ztnerkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasi
Yok artık!!erkek olsa sana kız olsa bana haram olacak diyor o yüzden bişey diyemiyorum acikcasi
eşim azosperm yani hiç hücre yok ölü hücre bile ameliyatta oldu bir çok doktora raporlar yolladık ama bunun bi çaresi olmadığını söyledi herbiriEsinizde ne sorun var?
Tamamen cozumsuz bir sey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?