Cenazede elinde telefon bulundurması hoş olmaz ki.
Bi de nasıl gelmiş sizi almış o acılı haliyle ona bile çok şaşırdım. Babası vefat etmiş çok üzücü bir durum insan kendini kaybediyor. Dert etmeyin eski samimiyeti sürdürün derim.
Allah rahmet eylesin tüm vefat edenlere.
Babasını kaybetmiş arkadaşınız
İçi yanıyor şu anda, mesajlara mı geri dönecek?
Siz de haklısınız, karşınızdaki kişi de haklı sinirlenmekte. Kadının derdi kendine yetiyor, evi dolu, başı dolu. Bunun üzerine arayıp daha önce geldiğiniz evi bulamadığınızı söyleyip kadına ekstra iş çıkarmışsınız. Doğruya doğru şimdi, buna sinir olunur. Normal bir zamanda önemsenip kızacak bir şey olmasa da bu vaziyette sinir bozucu olmuş. Kadın sonunda patlamış. Siz yollara çıkıp sizi alıp geldiğine şükredin o haliyle bence.
Azar meselesine gelince... Sonucunda telafi etmeye çalışmış, bu durumda uzatmanıza gerek yok. Diyorsanız ki bu kişi hep böyle fevri çıkışları olan biri, ben zarar görüyorum, o zaman mesafenizi ona göre ayarlayın. Mesaj konusunda, bana öyle geldi ki arkadaşınızın bu duruma ve sizin alıngan tepkinize sinirleri bozuldu ve arayı açabilir. Hani " ben neyle uğraşıyorum, o bana neyle geliyor" gibisinden kızmış olup uzak durmayı tercih ediyor olabilir. Veya bu konu hiç umrunda değildir ve kendi acısıyla meşguldur. Gözü telefon da mesaj da görmüyordur. Siz bu konuyu arkadaşınıza açmayın daha. Bırakın kendi derdiyle ilgilensin. Onun cenazesiyle ilgili bir desteğiniz olacaksa iletişime geçin, ama onun dışında kendi mevzunuz için ulaşmayın.
Cenazede olan olay neysede toleresi var ama işyerinde olan olay için bi zahmet kin tutun!
Daha öncede yaptığına göre genel huyu demek ki. Şimdi bir de acısı olunca 2 ye katlanmıştır.
Özür dilemiş, pişman olmuş şu durumda uzatmayın acısı varken, ama ileride tekrar daha önce yaptığı gibi rencide ederse sizi mesafe koyun.
Benim de hiç yön duygum yoktur ama arkadaşınızın başı kalabalıksa orada bir tanıdığını sizi alması için yönlendirebilirdi. Sonuçta siz çocuklu halinizle onun için gitmişsiniz. Bence yapılan hoş değil.
Arkadaşınızı alttan alın derim. Gerçekten yaşamayan bilmez çok zor acılar anne baba acısı. İnsan bir müddet dünyayla bağlantısını kesiyor gerçekten. Acısı daha çok tazeyken sizin ona beni al demenizde yanlış aslında. Mesajınıza cevap beklemenizde. İnsanın içinden hiç birşey gelmez o aralar. O yüzden birşey yokmuş gibi davranın derim. Zaten pişmanlığınıda dile getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?