başsağlığinda azarlanmak

Son kısımda saçmalamışsın. Kızın acı günü telefon mu düşünecek?

babasini hastaneye yatirdiklari gunden bugune kadar hep irtibattaydik,ki mevlut oncesinde yazistik konustuk evden cikmadan aradi ciktin mi diye.
ben neden sosyal medyadaki resmime begeni atmadi diye icerlenmiyorum,destan gibi ozur mesaji yazdim ve telefonlarina baktigini bildigim icin mesajim okunmadi diye belirttim.

Uzulmeyin, oyle bir gunde kusuruna da bakmayin. Insanin en zor gunlerinden biri olmali, zaten sizi uzdugu icin ozur de dilemis ve telefona bakmamasi normal boyle bir gunde. Ama diger yaptigi sey icin kusura bakabilirsiniz, o kisim fena.

arkadaşınızın acısı var anlayışlı olabilirsiniz biraz
telefona bakmak aklına bile gelmez şuan için k.bakmayın
ama daha önceki olay gibi bir olay yine olursa koyun mesafenizi

yok ben kusuruna bakmiyorum ama insaniz iste kendimi el kadar cocuk gibi hissettim bi an..
zaten giderken kirici bisey asla soylemedim.
buarada daha once belirtmistim,telefonlarina da bakiyor,cok dirayetli masallah,kizi var minik onu mutlu edecek seyler yapiyor,yuzmeye bile goturmus kizini babasini defnedip yasadigimiz ulkeye dondukten sonra.

Cilekliyogurt yazdiklarini okurken bir an ablam cikacaksin diye dusunmedim degil. Ona cok benzettim yazim seklini ve kirilganligini, onun otesinde canini sikan seylerde sessiz kaliyorsun genelde sanirim. O kisim bile benziyor. Ama sessiz kalma, baskalari uzulsun seni kirdilarsa sadece arkadasini bu seferklik mazur gor. Ama baska zaman o kadar tolere etme insanlari.

Ben hak veremedim arkadaşınıza hem kalbinizi kırmış hem de böyle üzülerek beni çok üzüyorsun tribiyle üste çıkmış. Daha önce de yaptığına göre cenazeden falan değil karakteri böyle. Ben olsam keserim arkadaşlığımı. Ama çok arkadaşı olan bir insan değilim ona göre tavsiyemi dinleyin

Diğer mesajlarınızı da okudum, ona göre cevap yazıyorum. Arkadaşınız sizle arasına bu veya başka sebepten mesafe koyuyor olabilir. Destan gibi özür mesajı yazmışsınız. Yeter bence. Bırakın sizinle istediği kadar samimi olsun artık. Yani arayı açmak istiyorsa da rahat bırakın, mesajınıza sonradan dönmeyi düşünüyorsa da rahat bırakın. Bana o kişinin üzerine fazla düşüyorsunuz gibi geldi. Özür mesajını destan gibi uzatmanızdan da belli bu. Abartmayın. Sıkmayın insanları.

Bence bu durumda uyuya kalmistir vs.cvb vermediyse sizde uzatmayin bu seferlik burda kapansin ama bir daha normal zamanlarda o tavirlari sergilerse hiç lafinizi çekmeyin arkadaşsa arkadas gibi olsun o ne öyle kidemli çavuş mu kendileri .

işyerinde de rezil etmiş bayağı iyi kızmış yani.

bence bağlantıyı kesmeseniz bile mesafeyi koruyun.

daha önce işyerinde böyle bir olay yaşmasaydınız,acısına vererek,görmezden gelin derdim.ama demek ki arkadaşınız,sizin kadar değer vermiyor bu arkadaşlığa.bu yüzden,fazla üstüne düşmeyin artık.

arkadaşlar gibi düşünmüyorum.sizi dakikalarca,çocuğunuzla dolaştırması, bana pek iyi niyetli gelmedi.misafirlere yemek koyuyordum mazereti mantıksız,böyle zamanlarda,evsahibine iş düşmez.kaldı ki,evden birisini, sizi karşılamak için gönderebilirdi.
kısaca ,arkadaşınız ,bu arkadaşlığı sizin kadar istemiyor.

ben seni biliyorum simdi sen buna dertlenir benimle baglantiyi da koparirsin dedi.

uzuntuden hastanelik olmustum

Siz biraz fazla alıngan biri misinizdir? Üzüntüden hastanelik olacak ne olay oldu merak ediyorum.
Ayrıca konuyu kafana takacağınız bilecek kadar tanıyormuş sizi. Aynı fikirde olan başka arkadaşlarınız, çevreniz, akrabalarınız var mı?

Ben de bu konuda sizin gibi düşünüyorum. Zaten telefonda bile azarlamaya başlamış işim başımdan aşkın diye ki konu sahibi de onun için geliyor. Evet anne baba kayıpları çok acı, insan kendinde olmuyor, çoğu zaman yaptıklarının farkına da varamıyor(yaşadım o yüzden empati yapabiliyorum)Ama bana arkadaşın kendi karakteri bu gibi geldi. Kaç dakika dışarıda bekletmiş hem de çocuklu durumunu bilerek bu bana çok masum gelemedi maalesef. Kendi konuşamayacak kadar kötüyse tarif için birine verebilir o anda orda olan, ya da oturduğu yerden kalkamayacak durumdaysa da aynı şekilde birini gönderebilir.(ki böyle bir durum yok herhalde ki ikram yapıyorum şu an diye azarlıyor telde konu sahibini)

dimi kulaga ne garip geliyor..
4 aylik hamileydim ilk bebegime.
oyle basbas bagirmamisti ama hic olmadik biseyler soylemisti onlarca insanin icinde ve gereksiz bi patlamaydi,ben yine sesimi cikarmamistim ama uzuntuden kucuk tuvalete cikamamistim butun gun..resmen uzuntuden kitlenmistim.
buyuk tuvalete cikamamak sorun ama 1 gun cikilmadi diye kimse olmez ama kucuk tuvalete cikamamak cok tehlikeli biseymis meger,atesim cikti karnim gerildi,ambulans cagirmisti sefim ustune bide hamileyim.
sidik torbam patlama asamasina gelmisti, 1,7 litre sivi cekildi icimden..
doktor canini ne sIkti bu kadar demisti, ozaman tavrina cok icerlenmistim cunku insan kiran bi yapim yok hele ki is icin asla arkadas dedigim insanlari kirmam.
o olaydan sonra bi sure samimiyeti kesmistim kendisiyle,ondan biliyor kendi icime donup onunla baglari gevsetecegimi.

haklisiniz sanirim, kendi haline birakmak en iyisi.

evet belki degerinden fazlasini vermis olabilirim.
bencede kendi acisini yasasin.
az once mesaj atmis,ben unuttum gitti sende uzulme diye.
esimden antremanliyim insanlari sIkmama konusunda.
zaten babasini kaybetmis olmasa asla ozur msji filan yazmazdim hatta basar giderdim bana atarlandigi an,sanirim vicdan yaptim.
yazip aramam zaten,kendi aradigi zaman normal bisey olmamis gibi gorusurum.

oyle mi o kadar mi benziyoruz :)
evet canimi sIkan seylere genelde sessiz kalirim o da bana su yol elektrik olarak geri doner,bi yerimden kesin cikar.
dedigin gibi bu seferlik maruz gordum,insallah kimseyle bu tarz seyler yasamam cunku durumu yonetmeyi bilmiyorum sacmasapan bi duygusalim.

bırakın kendi haline
bende böyleyim malesef yaaa
umursamamayı bir öğrensek

yani azarlanmak bu ise .
acısı olan birine içerlenmek tuhaf . yani bence söyleyebilir. bunda kötü bi şey göremedim ben. hayata karşı daha güçlü olmak adına tavsiyem küçük şeyleri kafanıza takmayın. insanlara anlayış ile yaklaşın. acısı olan birine içerlenmeyin.

Evet aynen sizin gibi o da, hatta ben sakaciyim, takiliyorum arada, saka yaptigimi anlamiyor uzuluyor sonra:S bu sefer ben uzuluyorum uzdum diye. Arkadaslari ile cikmaktan hoslanmiyorum, laf sokarlar yanimda bir sey derler hem uzulurum, hem de atarlanirim, o mahcup olur diye. Seytanlik bilmez ablam, muhtemelen siz de bilmiyorsunuz, bu dunya hic sizlere gore degil. Takmamaya calisin insanlari.

Herkesin acısını yaşama şekli farklı fakat ben hem annemin vefatının gecesi hem ertesi gün bir çok arkadaşımı yoldan almıştım. Çok kalabalık iken de eşim almaya gitmiş, getirmişti arkadaşlarımı. Hoş değil..

Cenazesi var psikolojisi normal değildir şimdi, normalmiş gibi düşünüp mesaja niye bakmadı diyorsunuz, telf görecek durumu olmaz ki insanın böyle zamanda

off gerçekten çok alıngansınız ben olsam ben de arkadaşıma çıkışırdım ki çıkıştıgım da oluyor kimse sizin gibi alınganlık yapmıyor. birde normalde telefonu elinden düşmez diyorsunuz, sizce şu an normal bir zaman mı geçiriyor? rahat olun azcık, o size kızdıysa, sizde "bulamadım işte canımi kusura bakma seni de çıkardım şu günde" diyin geçin, kimisi samimiyetten rahat rahat konuşur. bence siz de rahat olun biraz, kendinizi üzdügünüze değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…