başsağlığinda azarlanmak

Bir de mevlut bittikten sonra gitmişsiniz. Amaç orada bulunmak, mevlüdü ve duaları dinleyip amin demektir. Herşey okunup bittikten sonra gitmenin ne anlamı var? Oturmaya gider gibi, çaya gider gibi gitmişsiniz. Bence buna bozulmuş olabilir arkadaşınız ki gerçekten çok haklı.

İkinizde haksızsınız. Normal zamanlarda o sizi azarladığında tepkinizi koymamışsınız. Ama cenaze günü insan ruh gibi olur babasını kaybetmiş acılı bi de çıkarken laf sokmuşsunuz .

kizim 2 aylik amin demeye vakit birakmadigi gibi ortaligi yikar atar diye cekindim kaldi ki oylede oldu..
bn bu sekilde gitme taraftari degildim esimle taziyeye gideriz demistim ama ortak bi arkadas cok israr etti, bnde dua okunsun kimseye rahatsizlik vermeyim bassagligina gideym ozaman dedim.
zaten gittigimde yas evi gibi degil
altin gunu gibi olmustu ortalik, anneme bugun vasiyet ettim lutfen olursem camide dagitin yemek bn evde bisey istemiyorum diye.kadinlar bi garipti acikcasi, oturmamla kalkmam bir oldu.

İkinizde haksızsınız. Normal zamanlarda o sizi azarladığında tepkinizi koymamışsınız. Ama cenaze günü insan ruh gibi olur babasını kaybetmiş acılı bi de çıkarken laf sokmuşsunuz .
bn laf sokmad guzelce soyledim meramimi.

aslinda evi bulmusum hemen yan sokagiymis ama bakmayi akil edemedim kaldi ki gel beni al diye aramadim.
bnden ses cikmayinca o aradi 25 dk sonra, bn eve dogru gidiyordum.
esim doktor operasyonda oluyor genelde,ogun ambulansta biliyordum degilmis.
ayrica bn biraz nuh nebiden kalmayim, netim yok ev disinda.
adresi vardi yoluda hatirladim zaten, agzina kadar girip bulamamisim

amin amin eminim oyledir
zaten bnde sok oldum bildiginiz altin gunu olmustu..
bugun annemede dedim lutfen cenazemde yemek dagitacaksaniz camide dagitin diye.

cenaze evlerinde bazi seyleri tolere etmek gerek. Yanliz anladigim kadariyla cok alingan, takintilisini. Mizmiz... Bi kendinize gelin Koca Kadinsiniz cocuk yapmayi biliyosunuzda sizi is yerinde rezil edene mi cevap veremiyorsunuz?!

edebinizi takinin bnm yatak odam beni ilgilendirir.
emin olun dayanikli biriyimdir kaldi ki size anlatacak halim yok

Evet, altın günü olayına katılıyorum. Taziye evindeki tv sehpasında toz olduğunu söyleyen komşular duydum, babaannemin taziyesinde bir kadın beni oğluna beğendi! Rezillik, başka hiçbir şey değil! Taziye evinde sohbet, muhabbet, dedikodu, lohusanın başında sohbet, muhabbet, dedikodu. Gerçekten insanımız bu tip konularda çok saygısız ve hödük!

Eşiniz keki götürebilmiş sabah sonra neden sizi bırakmadı_ ayrıca daha önce gitmişsiniz eve sokağına kadar gelip o kadar dolanıp nasıl bulamadınız. Yani sonuçta mevlid bu ha dediğine sizi çıkıp alamaz tabii ki misafirlerle ilgileniyordur. Dua bitmiş yemek servisi yapıyordur. Nasıl evi misafirlerle bırakıp çıksın. Hem özür dilemiş yani morali bozuktur hala. Ayrıca zaten olay tatlıya bağlanmış tekrar telefonda neden özür dilediniz ki. Olabilir bakamamış olabilir hala başı kalabalıktır hemen cevap yazardı da yazmadı da nelere takılıyorsunuz Allah aşkına. Bir zaman geçseydi bir ara evine gider ya da çağırır görüşürdünüz. Kadın da huyunuzu biliyormuş ki sen şimdi buna takılırsın demiş. Anlayışlı olmak lazım.

cenaze evlerinde bazi seyleri tolere etmek gerek. Yanliz anladigim kadariyla cok alingan, takintilisini. Mizmiz... Bi kendinize gelin Koca Kadinsiniz cocuk yapmayi biliyosunuzda sizi is yerinde rezil edene mi cevap veremiyorsunuz?!

edebinizi takinin bnm yatak odam beni ilgilendirir.
emin olun dayanikli biriyimdir kaldi ki size anlatacak halim yok

esim sabah 7 de isbasi yapiyor.
konustuk zaten sabah aradi arkadasim

babasi oldugunden beri gayet aktif whtsup kullaniyor ve bn bnm icin gel demedim anladiniz mi?
cok dirayetli ayrica emin olun

Dediğim gibi bence takılmayın, kendisi de üzülmüş yazık. destek olun. eğer yine böyle bir olay yaşanırsa mesafenizi koyun. üzüntüden ağlayıp hastanelik olmak nedir? küçücük bebeğiniz varmış, onu düşünün fazla kırılgan olmayın. sizin hassas olduğunuzu görüp de üstünüze gelip üzecek tonla insan var şu hayatta. hele iş hayatı çok acımasızdır malesef.

siz kime aciz diyorsunuz edebinizi takinin.
hastanelik olma sebebim uzuntuden kucuk tuvalete gun boyu cikamamak ki hamileydim bebegimi kaybediyordum az kalsin..
sizin sidik torbanizdan 2 litte su cekilirse acizligi gorurdunuz soyle bide ulu orta azar yiyin gozunuz mu doluyor cirkeflik mi yapiyorsunuz o sizin karakterinizle alakali
erkek gibi kadin olun madem bn olamam

bnm ilk taziye evi deneyimdi, Allah herkesi gecinden versin, demek ki izlenimim dogruymus.

bnde yerin dibine gectim zaten kaldi ki ev arkadas doluydu kimse is birakmadi ona.
arkadasimin masallahi var cok dirayetli inancli, buluscaz diyor babamla. kiziyla havuza vs gidip etkinliklere katiliyor
akil edemedim bidaha bu tarz biseyle karsilasmamak icin cok dikkatli olcam.

dimi.. bn 3 senedir profesyonel anneyim bide 2 aylik kizim var..
is hayati dediginiz gibi, icine girince cikaririm tirnaklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…