istediğimiz kadar konuşalım bu kardeşimiz yine o adamla barışacakadam da nasıl olsa dönüyor aynen devam havasında
Sizinde cevabiniz bana da baska erkek mi yok olmliymis.bu tartisayi bence basindan yaptiginiz iyi olmus..en azindan kartlar acilmis..böylelikle siz tavrinizi net koyarsiniz...ayriliksa ayrilik...
bu aile meseleleri beni cok geriyor...bence iki isana kalsa belki insan iyi kötü orta yolu bulur...ama aileler isin icine girince isler cikmaza giriyor...cok zor....Kod:Kod:
bana zaten baştan biter dediğinde biterse başka erkek mi yok bu dünyanın yarısı erkek dedim verdiği cevap sen zaten dünden hazırsın dedi koca meraklısıy mışım gibi
Demek ki üstüne birde hep hakli cikma huyu var..valla benim kocada öyle...hep kendileri hakli olur...haksizda olsa...
allah yardım etsin aynı dertte bende de vardı her tartışmada hep ben haksızdım hep ben sinirli insandım yahu bir insan ortada sebep yokken kızar bağırır mı. eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaya gidiyordu laf sokuyordu sonra hiç bişey olmamış gibi izliyordu hep kendi haklı hep ben haksızdım cevremdeki insanlar sinir hastası olarak görmeye başladı
Hayirlisina birak o zaman...bence öyle yani...
sevgilimle inişli çıkışlı ilişkimiz vardı sürekli tartışmalarımız en sonunda ayrıldık barıştık neyse mevzuya geleyim dün telde konuşurken evlendiğimizde yaz tatillerinde onun memleketine gitmemiz gerektiğini söyledi ben bu durumu kabul etmedim tartışma büyüdü gelirsin gelmezsin diye bende benim fikrimin hiç mi önemi yok ben istemiyorsam zorla mı gitcez dedim evet zorla gitcez demez mi sinirden kudurdum resmen gitmiycez istemiyorum deyince bana baştan biter o zaman benle gidecek başka kız mı yok onunla evlenirim dedi benim ise tek cevabım tamam diyip teli kapatmam oldu bir buçuk yıl sonra ben bunu mu hak ettim şimdi hiç bişey olmamış gibi bana mesaj atıyor niye bu kadar takıntı yaptın ne oldu diye
Canim keske benim esimde Boyle deseydi..Bilmem anlatabildim mi..
fazla değer vere vere tepemize çıkartıyoruz bana baştan biter başka kız mı yok onunla evlenirim diyen adama benim verebileceğim bişey yok fazla yüz verdim kendini vazgeçilmez sanıyor biraz önce attığı mesajda çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak diyor bu kadar emin öküz kendinden
Ay şuna bak ya özgüven patlaması yaşıyor resmen.. Ama aklı başında birine benziyorsunuz siz, geri dönmeyin böyle bir adama.. Cevap da vermeyin çıldırsın iyice..
Evlenince erkeklerin hepsi değişiyor sinyalini vermiş zaten erkek hegomanyası bence şimdiden vazgeçin anladığımız itibolmuş kendine ve ailesine hizmetçi arıyor işte
ne terbiyesiz, seviyesiz, saygısız, kendini beğenmiş biriymiş bu ya?
tatlım fazla yüz vermişsin ona. alsın köyden bi tane inek beslesin mutlu mesut yaşasın. hay allahım ya!
hayret bişii.. canım benim olacaksa adam gibi olsun, elini sallasan ellisi boşver!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?