baştan biter başka kız mı yok dedi

ona göre saygısız olan benmişim bunları yapmadım diye sen aynen öyle bir ömrümü bu adama harcamak saçmalık olur

allah allah sen mi saygısızmışsın? oldu canım. koca bi sene deli gibi çalış, bi hafta tatilin var onu da adamın dıdılarına harca. sen çalışan bi kadın mısın, evini toparlayacak onun yemeğini çamaşırını ütüsünü yapacak ev kadını mısın yoksa iki gün nefes alacağın yerde gidip onun halasına teyzesine hizmet edecek hizmetçi misin? hizmet edeceksen önce kendi annene babana hizmet et. aa, zeytinyağı gibi mübarek. hiçbir şekilde dönme tatlım, bu kafadan koca olmaz. gün yüzü göstermez sana. yok artık yani. sen gencecik bi kızsın, önünde çok güzel yıllar var. hayatını böyle hem suçlu hem güçlü hem arsız bi adama verme, heba etme hiç.

allah kurtarmış diyorum, boşver takma. süslen püslen çık dışarı, gez toz, kafana göre takıl.

o kadar güzel söylediniz ki ağzınıza sağlık ona göre öyle yapacakmışım resmen kullanmaya birini arıyor benim düşüncemin fikrimin önemi yok o ne isterse onu olacak benim annem babam bile bunu demeyen insanlar onda ne saygı ne sevgi var evlenmek için evlenen budalalardan

amann uzak dur allahtan kendini en baştan belli etmiş buda birşeydir.. boşverr dışarısı adam dolu kimse canını sokakta bulmamış hem çalış eve para getir bide evde pisliğini temizle yedir içir doyur çamaşırı ütüsü bide bütün sene beklediğin bir hafta tatilinide ailesine hizmet ederek geçir oh ne güzel.. az yesinde bir uşak tutsun kendine

bu ne yaa .. sen de ona de ki bende baska adamla evlenirim beni zorla memleketine götürmeyecek adamla .. başka adam mı yok bana da de ... süründürr .. aklı basına gelirse barış.. oha yaa adama bak .kusura bakma ama sonradan da hiç bişey olmamış gibi mesaj mı atmış .yüzsüz..

Ici disi bir insanmis:))
Simdi sevimli gozukup evlenince hödük olmasindan iyidir:)

hiç bir zaman sevimli değil her zaman öküz dü artık kendine köle satın alır istediğini yaptırır benim böyle insana ayıracak vaktim yok hala mesajlar gelmeye devam ediyor çok pişman olup geri dönersem belki affedermiş oldum canım bende onu düşünüyordum

Son düzenleme:
aslında tatilde anne-babanın yanına gitmeyi istemek doğaldır. hatta gidilmelidir. ama bu süre abartılmamalı. 1 hafta onun ailesinde, 1 hafta senin ailende kalabilirsiniz. sonra da kendi tatilinizi yaparsınız.

bu şekilde mi istedi yoksa bütün tatil boyunca kendi ailesinde mi kalmak istedi? eğer bütün tatilini kendi ailesinde geçirmek istiyorsa, gerçekten bencil bi insandır. bu şartlarda ayrılmanız daha uygun olacaktır.

ama bu tipler ısrarcı olur. tekrar barışmak ister. ve sonunda sizi ikna eder. yani bikaç güne barışırsınız :)

cümleye bakarmısın ya ne kadar kolay erkekler için sonrada nıye takılıyorsun oluyor valahı yazıklar olsun karşı cinse

Doğmamış çocuğa don biçip kavga etmişsiniz.
Belki evlenemeyeceksiniz?
Şimdiden milattan sonrasını konuşup sevgiliyken geçireceğiniz güzel günleri heba ediyorsunuz.
Ama zaten bu küçük kısmı dedin. Bu cümlesi de noktayı koymuş, oyüzden bitmesi hayırlı olmuş gibi:44:

kaç kurtul.......

Sinirden söylemiş olabilir. Senden hayır cevabını beklemiyordu belki de.

kızlar sözlü gibi bişeydik onun ailesi beni tanıyordu benim ailem onu yani ileri dönüktü sorun gidip gitmemekte değil sorun benim düşüncelerime değer vermemesi tek taraflı bencil insanlar gibi davranması ben kimseninde süs köpeği değilim istediği yere çekip götürecek o yüzden bitirmek en mantıklısı bazı arkadaşlar çoçukca demiş ama alakası yok ben yokmuşum gibi kimse davranamaz ve gel gelelim ki gelmem dediğimde baştan biter başka kız mı yok demesi noktayı koydu o kadar da aptal aşığı oynamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…